Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Έβαλαν την τούρκικη σημαία δίπλα στην Ελληνική στο δημαρχείο


Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να ντύσετε τη δημαρχία Σκοπέλου με την τουρκική σημαία;...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΕΧΟΥΜΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΝΕ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΚΟΛΟΤΟΥΡΚΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Άντε να χαθείτε τομάρια δεν ντρέπεστε .
Αν τολμούσε ένας δήμαρχος τούρκος να κάνει τα ίδια θα τον κρεμούσαν ανάποδα

Ανώνυμος είπε...

ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Εγω τη βρισκω υπεροχη την τουρκικη σημαια πλαι πλαι με την ελληνικη πολυ ομορφη εικονα.Εγω προτιμω τη σημαια του γειτονα.
Εσεις ποια θα γουσταρατε την αμερικανικη την αγγλικη τη γερμανικη ποια? Μηπως μονο την ελληνικη? Μα μας εχουν ηδη στο τσεπακι τους οι αγγλογαλλοαμερικανο.. και γι αυτο δεν εχουν αναγκη να βαλουν τις σημαιες τους διπλα στη δικη μας ειμαστε εξαγορασμενοι και υποζυγια τους και μας εχουν πουλησει τοσες φορες και μας εχουν οδηγησει στα συμφεροντα τους. Βρισκονται απο πανω μας σαν τα κορακια που περιμενουν το ξεψυχισμα για να μας κανουν οριστικο γευμα τους.
Εγω προτιμω τη σημαια του γειτονα αυτος ειναι ο φυσικος μας συμμαχος, επρεπε να ειναι... Αλλα αν δεν καταλαβαινετε οτι για τα συμφεροντα των προηγουμενων που ανεφερα, φανταζει σαν φυσικος εχθρος μας, τι να σας κανω, ειστε αξιοι του τιποτα που σας εκφραζει και της στρατιωτικης ανεγκεφαλης εκπαιδευσης.
Σε πληθυσμο, η Αγκυρα μονο ειναι 10εκατομμυρια, λετε να δυσκολευονται αν θελουν? Ποσο ανεγκεφαλοι ειστε? Τα σκοπια ειναι το ενα δεκατο της Ελλαδας, θελει κανεις ελληνας να μπουκαρει στα Σκοπια? ΟΧΙ! Η Αλβανια ειναι το ενα τριτο της Ελλαδας, θελει κανεις να μπουκαρει στην Αλβανια? ΟΧΙ! Θελει η Τουρκια να μπουκαρει στο ενα δεκατο της, που εινα η Ελλαδα? ΟΧΙ! ΟΧΙ! ΟΧΙ!Καταλαβαινετε τιποτα? Μπα δε νομιζω, αντε και καληνυχτα... για περισσοτερη αναλυση χρησιμοποιειστε το μυαλο σας

Ανώνυμος είπε...

Ένας Έλληνας με αρχίδια δεν υπάρχει στο νησί να πάει να πάρει την τουρκική σημαία
να την κάνει μασούρι
και να τη χώσει στο κώλο του προδότη που την κρέμασε εκεί;

Ένας δεν υπάρχει;

ακούει κανείς;

Ανώνυμος είπε...

@Ανώνυμος 6/8/12 2.20 μμ

Αγαπητέ,
Αφού "ξύπνησα", μετά την ωραία καληνύχτα σου και αφού χρησιμοποίησα το μυαλό μου, όπως με προέτρεψες, σκέφτηκα (μου επιτρέπεις φαντάζομαι - 10.000.000 χρόνια το κάνω, δεν κόβεται βλέπεις εύκολα το σκασμένο!) τα εξής:

1. Τι να πάω να κάνω στα Σκόπια και στην Αλβανία? Έχουν κάτι που ν' αξίζει και μου διαφεύγει? Ας πούμε γεωστρατηγική θέση, ορυκτά, πετρέλαια ή μήπως Ιστορία? Το αντίθετο μάλιστα, μου φαίνεται πιο πιθανό και αυτό άλλωστε συμβαίνει σήμερα, όπως φαντάζομαι ότι ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ, σαν σκεπτόμενος άνθρωπος που είσαι, εσύ τουλάχιστον.
2. "Θέλει η Τουρκία να μπουκάρει στην Ελλάδα?": Μα το έχει κάνει ήδη, το 1453!!! Γιατί να μην θέλει να το ξανακάνει, ΕΙΔΙΚΩΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ & ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ!!!
3. "η Άγκυρα μόνο είναι 10 εκατομμύρια": Τώρα φίλε ΣΚΙΑΧΤΗΚΑ!!
Εδώ οι 300 του Λεωνίδα δεν φοβήθηκαν ολόκληρη Περσική Αυτοκρατορία! Ούτε οι πολεμιστές στο Ρούπελ, αλλά και οι Ελληνίδες στην Κρήτη φοβήθηκαν ολόκληρο 3ο ΡΑΙΧ, με αποτέλεσμα να χάσουν οι "φίλοι" μας οι Γερμανοί το 2ο Παγκ. Πόλεμο! Τα χανουμάκια θα φοβηθούμε? Μήπως όμως μας φοβούνται αυτοί και, παρά τα εκατομμύρια του πληθυσμού τους, ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ!!! Μήπως φοβούνται επίσης και το τι θα έκαναν τα εκατομμύρια των Αλεβιτών, των κρυπτοχριστιανών της Μικράς Ασίας & της Πόλης (αχ, με συγχωρείς, «Εις-Την-Πόλη» ήθελα να πω), των Κούρδων και των Ρώσων Ορθοδόξων σε μια τέτοια επίθεση της Τουρκίας κατά της Ελλάδας?
4. "Πόσο ανεγκέφαλοι είστε": Είστε? Δηλαδή εσύ δεν είσαι Έλληνας, σαν εμάς? Αν είναι έτσι τότε ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ! Παίζει βέβαια να είσαι και Έλληνας και να μας απευθύνεσαι σε 3ο πρόσωπο. Πολύ ανθελληνικές και ηττοπαθείς όμως οι απόψεις σου για να δεχτώ κάτι τέτοιο.
ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΕΤΣΙ!!!

Γεια σου τώρα. Για "ανεγκέφαλος" το κούρασα πολύ και πάω να διαβάσω κάτι από αρχαία Ελλάδα (πολύ πριν το 3.000 π.Χ. εννοώ), για να ξεκουραστώ!!

Ανώνυμος είπε...

Οι συνθηκες πολεμου σημερα δεν εχουν σχεση με τις τοτε συνθηκες, ολοι σχεδον εχουν προσβαση στα ιδια οπλα σου λεει κατι αυτο εσενα που πας να διαβασεις ιστορια αλλα ξεχνας να την επικαιροποιησεις? Οι περσες μου θυμιζουν τους αμερικανους που προσπαθουσαν να νικησουν τους αφγανους στα ιδια τους τα βουνα τελικα τους νικουν με την τεχνολογια, λες οι τουρκοι να πολεμουν ακομα με τσουγκρανες ή με οτι πιο εξελιγμενο υπαρχει (?) και μαλιστα απ οσο φαινεται οι αμερικανοι τους πουλουν πιο εξελιγμενα οπλα.
Απευθυνομαι σε τριτο προσωπο και αναφερομαι στους σχολιαστες του κειμενου και μονο.
Μιλωντας για την Τουρκια του 1453 μην ξεχνας οτι αναφερεσαι σε αυτοκρατορια που πηγαινε παντου, οπως εκανε ο Μεγα ΑΛεξανδρος. Δεν συγκρινω τους λογους τους τοπους και τα προσωπα βεβαιως, μονο για το πως επεκτεινεται μια αυτοκρατορια και ουτε μπορει να συγκριθουν με τη σημερινη αμερικανικη που παει και ...πετωντας και ...κολυμπωντας. Οι οθωμανοι περπατουσαν οπως και επι Μεγαλου Αλεξανδρου αλλιως δεν ξερουμε που αλλου θα εφταναν, ολα γινονταν περιπου χερσαια εκτος απο τις κοντινες τους θαλασσες.
Δεν μας ειπες ποια σημαια προτιμας?
Η μονη αυτοκρατορια που υπαρχει σημερα ειναι η αμερικανικη, ολα περιστρεφονται γυρω απο αυτην και κανεις δεν κουνιεται αν δε δωσει αυτη σημα. Θα αφηνε λοιπον τηνς τουρκια να θιξει τα συμφεροντα της στο αιγαιο κλπ. κλπ. εδω αφηνω το μυαλο σου να ξαναδουλεψει.
Μηπως η τουρκια θα εμπαινε πιο ευκολα στους αλλους γειτονες της διπλα? Κραταει σταση πιο παλικαρισια απο εμας τους πουλημενους, λεει οχι αμα δε γουσταρει δε με ενδιαφερει αν το εννοει, τα δικα μας οχι στους αμερικανους και στα συνεταιρακια τους που ειναι?
Αν η αναλυση της πραγματικοτητας σου φαινεται ηττοπαθεια τι να πω, ο καθενας ο,τι νομιζει...