Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Η κυβέρνηση Σαμαρά στηρίζει τους ισλαμιστές της Αλ Κάιντα στην Συρία!


«Η Συρία πρέπει να πάρει το δρόμο του εκδημοκρατισμού» ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος στη Βουλή, ξεκαθαρίζοντας ότι το καθεστώς του Ασαντ «έχει κλείσει το βίο του και πρέπει να αποχωρήσει».
Ειδικότερα, ο κ. Αβραμόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του κ. Ανδρέα Λοβέρδου, επισήμανε ότι απαιτείται πολιτική λύση για το πρόβλημα της...
Συρίας, ενώ διαβεβαίωσε ότι θα προστατευτούν οι Ελληνες και γενικότερα ο χριστιανικός πληθυσμός της περιοχής.”

Το πρώτο συμπέρασμα, είναι ότι η νέα Ελληνική κυβέρνηση, ακολουθεί το δόγμα Παπανδρέου, που σημαίνει πλήρη ταύτιση μας με τις ΗΠΑ, και σαφέστατη τοποθέτηση μας, ενάντια στην Ρωσία.

Θα πρέπει να μας εξηγήσει, ο κ. Αβραμόπουλος, και όλη η κυβέρνηση, πως η επικρατήση ισλαμιστικών δυνάμεων στην Συρία, αποτελεί ”εκδημοκρατισμό”;

Αντιλαμβανόμαστε, την συμπάθεια των πρώην συγκατοίκων στον Αμερικανικό παράγοντα, αλλα αλήθεια, έχουν συνειδητοποιήσει, πως η όποια αποσταθεροποίηση στην Συρία, θα ανάψει το φυτίλι γενικότερης ανάφλεξης στην περιοχή; Έχουν συνειδητοποιήσει, πως μία χρεοκοπημένη Ελλάδα, σε μία περίπτωση γενικότερης ανάφλεξης, είναι ”εύκολος’ στόχος!

Τέλος, σε ότι αφορά την χριστιανική μειονότητα στην Συρία, αποκρύπτουν την παρούσα πραγματικότητα. δηλαδή ότι το καθεστώς Άσαν(πατέρα και γιου), όπουν προβλέπουν οι αρχές του Μπααθ, είναι ένα κοσμικό καθεστώς, το οποίο επείδειξε σεβασμό στην χριστιανική μειονότητα. Για τους Ισλαμιστές-αντάρτες, ήδη τους καταλογίζονται δεκάδες δολοφονίες χριστιανών, και ακόμα είναι ένα αντάρτικο…

Είναι γνωστό, πως για τον σύγχρονο ισλαμικό φονταμελισμό, η έννοια του σεβασμού στις εκάστοτε χριστιανικές μειονότητες, περιορίζεται, απλά στον αφανισμό τους!

Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε....Εβραιόπουλε (συγγνώμη) Αβραμόπουλε , ήθελα νά πώ..........

Ανώνυμος είπε...

1. Απορώ που απορείτε με αυτά που λέει ο Αβραμόπουλος! Περιμένατα να πει κάτι άλλο?
2. Ελληνισμός της Συρίας: Μα εδώ δεν τους ενδιαφέρει ο Ελληνισμός και ο Χριστιανισμός της Ελλάδας. Για αυτόν της Συρίας θα ενδιαφερθούν?
3. «Η Συρία πρέπει να πάρει το δρόμο του εκδημοκρατισμού»: Δηλαδή, όπως "εκδημοκρατίζουν" την Ελλάδα σήμερα?
4. Ο Ασαντ «έχει κλείσει το βίο του και πρέπει να αποχωρήσει»: Ποιος το αποφάσισε αυτό? Ο Συριακός λαός πάντως ΟΧΙ! Και γιατί να "αποχωρήσει"? Φοβούντε τον πόλεμο με Πούτιν και Κινέζους και θέλουν να τη γλυτώσουν με μια "βολική αποχώρηση"?

Πέραν όμως όλων αυτων των διαπιστώσεων, αυτό που πιστεύω ότι είναι πραγματικά ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ για τον Ελληνισμό είναι το ότι το επίσημο Ελληνικό κράτος σπεύει να πάρει θέση στο θέμα αυτό (έχει μήπως σχέση με την πρόσφατη επίσκεψη του Σιμόν Πέρεζ στην Ελλάδα?).

Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΦΕΙΛΕΙ & ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΟΥΔΕΤΕΡΗ!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τι να περιμένει κάνεις από δοσίλογους και ρουφιάνους των Αμερικάνων τύπου Αβραμόπουλου, Σταικούρα κλπ.

Δεν το κάνουν επίτηδες που τα λένε...απλά τους τα υπαγορεύουν..

Μάλιστα τώρα τα αφεντικά τους ζητάνε
και ελληνικό στόλο στην Αν. Μεσόγειο.

περιμένετε θα έχει "πλάκα" σε λίγο