Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» και οι μυστικοσύμβουλοι του Σαμαρά που ονειρεύονται επάνοδο του Σημίτη και εκρίζωση του “κακού Καραμανλή”.


Γράφει: Ο «Olympio-Νίκης»

Ο Α. Σαμαράς «αδειάζει» με πάταγο τον νεοδεξιό πασοκισμό στον τομέα της ασφάλειας του πολίτη και επανέρχεται στη στρατηγική της Κυβέρνησης Κ. Καραμανλή. Δυστυχώς την ίδια στιγμή, η άλλη όψη της κυβέρνησης συνεχίζει την πολιτική ξεπουλήματος του Σημίτη, φλερτάρει με τον Σάλλα, ονειρεύεται λογαριασμούς σε οφσορ και ...
ασυλία. Είναι οι ίδιοι που πίεζαν τον Σαμαρά να αποτάξει τον Καραμανλή και έπειτα τον εκλιπαρούσαν για μία δήλωση στήριξης.

​Αν σκαλίσει κανείς λίγο το παρελθόν εύκολα αντιλαμβάνεται ότι η επιχείρηση «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ», της οποίας την πρωτοβουλία είχε προσωπικώς ο Πρωθυπουργός κ. Α. Σαμαράς,
αποτελεί το απόλυτο άδειασμα του «πολυδιαφημισμένου» – αν και τώρα «αποδιοπομπαίου τράγου» ακόμη και στο ΠΑΣΟΚ, ιδίως λόγω «υπουργικής βουλιμίας» και «μνημονιακού αναλφαβητισμού»- κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη ως τέως Υπουργού Δημόσιας Τάξης. Όπως επίσης η επιχείρηση αυτή σηματοδοτεί την πλήρη επάνοδο στην αντίστοιχη πολιτική της Κυβέρνησης Κ. Καραμανλή.
​Σε τι συνίσταται κατά βάθος αυτή η επιχείρηση; Ουσιαστικά στο ότι οι λαθρομετανάστες, όταν συλλαμβάνονται ως παραβάτες του ελληνικού νόμου, κρατούνται επ’ αόριστο –ως την απέλασή τους δηλαδή και όχι δυο τρεις ώρες όπως επί Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για λόγους επικοινωνιακούς- σε κάθε διαθέσιμο χώρο κράτησης, συμπεριλαμβανομένων και των Αστυνομικών Τμημάτων, σ’ όλη την Επικράτεια.
Αυτή ακριβώς τη στρατηγική δεν είχε εφαρμόσει η Κυβέρνηση Κ. Καραμανλή; Αφού, μέσω της μόνιμης εγκατάστασης και παρουσίας του FRONTEX στα ανατολικά θαλάσσια σύνορά μας μείωσε δραστικά την είσοδο λαθρομεταναστών από αυτά και αφού κρατούσε θωρακισμένο τον Έβρο από τη λαθρομετανάστευση, με διαρκείς επιχειρήσεις «σκούπα» είχε καταφέρει να περιορίσει το μεγάλο όγκο των λαθρομεταναστών στα διαθέσιμα κέντρα κράτησης και Αστυνομικά Τμήματα σ’ όλη την Ελλάδα. Έτσι τότε η Αθήνα είχε αρχίσει να ανασαίνει από το μάστιγα της λαθρομετανάστευσης και της ανάλογης εγκληματικότητας.
​Μόνο που μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου του 2009 ήλθε στα πράγματα ο «αποτελεσματικός» -κατά τα κέντρα μιντιακής διαφήμισης που έχουν χρόνια τώρα αναλάβει εργολαβικά την «αγιογράφησή του»- κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Και σ’ ένα «ξέσπασμα δημοκρατικής συμπεριφοράς», άφησε αμέσως ελεύθερους τους λαθρομετανάστες και κατάργησε εν μια νυκτί και με ειρωνικούς αφορισμούς το πρόγραμμα νέων κέντρων κράτησης. «Αέρας ελευθερίας», κατά τα τότε λεγόμενά του!!
Το δε κυριότερο, το καθεστώς Παπανδρέου κατάντησε τον Έβρο ξέφραγο αμπέλι! Πάνω από 500 λαθρομετανάστες την ημέρα έμπαιναν επί των ημερών του στην Ελλάδα !!! Το θυμάστε κυρ Βαγγέλη και κυρ Μιχάλη, εσείς που «ξυπνησατε» μόνο τις παραμονές των εκλογών του Μαΐου του 2012, και εφαρμοσατε το «πρόγραμμα – μαϊμού» για νέα κέντρα λαθρομεταναστών για να βγείτε βουλευτές… Δεν το λέμε εμείς. Τα συντρόφια του ΠΑΣΟΚ σου το καταμαρτυρούσαν και άρχισαν πάλι να το θυμούνται τώρα, που φουντώνει το ενδοκομματικό αντάρτικο.
​Ας αφήσουμε όμως το Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη διάθεση του αρχηγού του –συγνώμη «Ηγέτη του ΠΑΣΟΚ»- Ευάγγελου Βενιζέλου. Να τον διαολοστέλνει ο Αρχηγός – Βαγγέλης και ο αθεόφοβος και υδραργυρικός κυρ-Μιχάλης να αισθάνεται ότι δεν τον φτύνουν, απλώς ψιχαλίζει!!
Και ας πούμε τον οφειλόμενο καλό λόγο για τον Πρωθυπουργό Α. Σαμαρά. Ο οποίος αποδεικνύει ότι ως τέως Υπουργός της Κυβέρνησης Κ. Καραμανλή έρχεται σήμερα να δικαιώσει αναδρομικά την πολιτική της. Πολύ περισσότερο διότι ενεργώντας έτσι απαντά με ηχηρό –πιο ηχηρός δε γίνεται- τρόπο στα παράκεντρα της παραπληροφόρησης που, και πάλι εργολαβικά, έχουν βαλθεί να «εξαφανίσουν» το έργο της Κυβέρνησης Κ. Καραμανλή.
Με χαρά βλέπουμε ότι ο Α. Σαμαράς δεν τους κάνει τη χάρη. Το αντίθετο μάλιστα. Ξέρει καλά τα πολλά θετικά της τότε Κυβέρνησης και αναγνωρίζει πάντα ότι η στήριξη του Κώστα Καραμανλή αποδείχθηκε καταλυτική για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.
Μακάρι να υιοθετήσει και την πολιτική εθνικής υπερηφάνειας του Καραμανλή στην οικονομία, αν και φαίνεται αβέβαιο με όλο το συφερτό των αποβλήτων του Σημίτη που έχει μαζέψει αλλά και τους αριστεροδεξιούς της καμαρίλας με τις πολύ κακές, διαπλεκόμενες παρέες. Γιατί με κανα δυο κινήσεις τύπου Αγροτικής, δεν θα έχει μείνει κοινωνία για να προστατεύσει.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΠΑΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. ΟΛΟΙ ΔΟΣΥΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΙΔΗΣΗ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΟΝΩΝ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΞΑΤΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ.ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΑΛΗΤΕΣ.

koursaros είπε...

ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ........Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΙΚΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ (ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ)ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ......200.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ 2.000.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΑΝΤΕ ΚΟΥΝΗΣΟΥ ΜΕΤΑ.......ΤΕΛΟΣ Η ΕΛΛΑΣ