Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Φυλάκισαν αστυνομικούς γιατί τους κατήγγειλε για “αυθαιρεσία” ο Πακιστανός! Πολλές απορίες για την “κάλυψη” του…


Δεν τον βλέπετε στην φωτογραφία; Αιμόφυρτος είναι… Και όμως, η ιστορία δεν είναι απλό “δούλεμα”, έχει ύποπτες προεκτάσεις. Θυμηθείτε το…

PAKISTANOS
Στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος της Σύρου παρέμειναν τη νύχτα ένας ειδικός φρουρός, ο σκοπός των κρατητηρίων κι ένας υπάλληλος ντελίβερι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, κατηγορούνται από τον 21χρονο Πακιστανό, πως τον χτύπησαν την ώρα που του πήγαιναν φαγητό στο κελί!
Ο αξιωματικός υπηρεσίας του τμήματος Ασφαλείας αμέσως σχημάτισε δικογραφία μετά την καταγγελία και οδήγησε σε χώρο κράτησης τους καταγγελλόμενους.
Στο νησί αναμένεται με το πλοίο της γραμμής ιατροδικαστής από την Αθήνα ώστε να εξετάσει τον κατηγορούμενο για την φρικιαστική κακοποίηση της 15χρονης Μυρτώς και να αποφανθεί εάν έχει πέσει θύμα κακοποίησης και αστυνομικής αυθαιρεσίας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Πακιστανός στην καταγγελία του υποστηρίζει ότι χτυπήθηκε από αστυνομικούς και στο πλοίο κατά τη μεταφορά του από τον Πειραιά στη Σύρο, όπου οδηγήθηκε για να απολογηθεί στον εισαγγελέα.
Με πληροφορίες από το Makeleio.gr
olympia.gr

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για κατι τέτοιες στιγμές χρειαζεται η ηλεκτρική καρεκλα. Οχι για τιμωρία αλλα για αντικινητρο και παραδειγματισμο. Μη του κανετε τη χάρη και τον βαρατε και παρει κι άλλους στο λαιμό του το παλιοσκυλο. Θα περασει καλα μεσα στη στενή.

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε ρε προδότες έναν στην καρέκλα και θα δούμε αν το ξανακάνουν.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερω αν σας πειθει το κατηγορητηριο για τον πακιστανο παντως εμενα,οχι.Δεν μπορω να πιστεψω πως ενας μεταναστης απο το πακισταν που πειναει και θελει οπωσδηποτε μια δουλεια,πιανει δουλεια ως φροντιστης κυπου (κυπουρος)σε μεγαλη ξενοδοχειακη μοναδα και αυτο που του λειπει ειναι ενα iphone και μαλιστα σκοτωνει κανει και αποπειρα δολοφονιας για να το παρει(?).Λιγο κουφο μου ακουγετε ολο το σκηνικο.

Ανώνυμος είπε...

H δουλεια βρωμαει ΤΣΥΡΙΖΑ η παρεμφερη συνιστωσα του απο χλμ....συνεχιστε ετσι απατριδα τομαρια νεοταξιστες το μονο που καταφερνετε με την προβοκατσια (παλια σας τεχνη κοσκιννο) ειναι να στρεφετε περισσοτερο την αστυνομια εναντιον σας και εναντιον των λαθρο-προστατευομενων σας ....για "μας" δουλευετε και δεν το ξερετε γελοιοι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΒΛΑΚΑΚΟ 6:18...TO IPHONE ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΄Η ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΚΙ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΒΟΓΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ...ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΘΟΛΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΠΟΥ ΣΕ Γ@Μ@ΝΕ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

11:26 πολυ μαγκια ρε αδερφε χαλαρωσε λιγο μια υποθεση εκανε ο ανθρωπος και εσυ αμεσως να τον φας ΗΡΕΜΑΑΑΑ!

Ανώνυμος είπε...

εμένα πάντως τα πάντα μου βρωμάνε πλέον. Ο ένας ο ανώνυμος έχει δίκιο που λέει ότι ξαφνικά ένας Πακιστανός για ένα i-phonε βίασε μια 15χρονη. Αλλά από την άλλη αγαπητέ ΣΥΡΙΖΑΙΕ ο Πακιστανός ΟΝΤΩς πήγε να βιάσει και όχι να πάρει το κινητό!! Μην ακούω μαλακίες. Άμεσο ξεσκαρτάρισμα όλων των αλητηρίων που έχουν ξενοδοχειακές μονάδες. Η ιστορία μπάζει από την άπ[οψη ότι ο ΣΑΜ μπορεί να θέλει να φανεί δυναμικός.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΕΧΘΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΤΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Οποιοι δίνουν δουλειά και νοικιάζουν σπίτια σε λαθρομετανάστες είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τη λαθρομετανάστευση.
Με αυτούς τους προδότες πρέπει να τα πρώτα βάλει η αστυνομία και οι έλληνες πατριώτες.