Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Απεχθές το δίκιο του Υδραίου φοροφυγά


Με σκληρό τρόπο σχολιάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης τα όσα συνέβησαν στην Ύδρα και τη στάση των κατοίκων υπέρ του καταστηματάρχη που φοροδιέφυγε.
“Το δίκιο του Υδραίου φοροφυγά μου είναι απεχθές. Όσο μεγαλύτερη η φοροδιαφυγή, τόσο αγριότερη η περικοπή μισθών, συντάξεων. Καθαρές κουβέντες...

Όχι στη μνημονιακή πολιτική, την ασυλία των ισχυρών, την άδικη φοροκαταιγίδα. Αλλά και καμία ανοχή στην προκλητική φοροδιαφυγή τύπου Ύδρας”, αναφέρει χαρακτηριστικά.
πηγη

Λοιπόν οι μέρες που έβγαινε ο κάθε πολιτικάντης της πεντάρας και έλεγε την βλακεία του στο πόπολο έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Να μας πει ο Παπαδημούλης εχει σχέση η περικοπή μισθών και συντάξεων με την φοροδιαφυγή;
Έιναι αλήθεια ή οχι οτι οι φόροι πάνε στην εξόφληση των δανειστών;

Ιωάννης Κ.Δ

P.S
Όι μέρες που ο καθένας απο εσάς μπορούσε να εξαπατά τον κόσμο,φορόντας ή την μάσκα του ''αριστερού''.ή την μάσκα του ''δεξιού πατριώτη'', και πίσω απο την κουρτίνα μια χαρά αγκαλιές τα φιλαράκια τα καλά, αποτελούν παρελθόν.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα "βάζετε" με τους ψύλλους και εθελοτυφλείτε με τα τέρατα;;;
(Αεροδρόμιο"Βενιζέλος":οφειλή προς το Δημόσιο 500.000.000euro!!!,πολυεθνικές,περιουσία Εκκλησίας,τράπεζες...και άλλοι πολλοί, δεν πληρώνουν εδώ και δεκαετίες τους φόρους που τους αναλογούν!)
ΑΚΡΙΒΟΙ ΣΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΙ ΣΤΙΣ ΚΟΤΕΣ...

ο αγωνιστής

Ανώνυμος είπε...

ελληνες ξυπνατε. παρτε χαμπαρι οτι δεν εχουμε να στηριχτουμε παρα μονο ο ενας στον αλλον. το πολιτικο προσωπικο ειναι συσσωμο ξεπουλημενο, αργυρωνητο, και βρισκονται ολοι απεναντι απο το λαο τον οποιο προσπαθουν να κουμανταρουν και να αρμεξουν για λογαριασμο των εργοδοτων τους. το σκυλι γαυγιζει εκει που τρωει λενε στα μερη μου, και αυτοι ολοι μηδενος εξαιρουμενου (και μην σας ξεγελανε συριζα και χρυση αυγη ειναι οι χρυσες εφεδρειες του συστηματος)ειναι πολυ καλα και αποτελεσματικα σκυλια για τα αφεντικα τους. αδερφια μονο ενωμενοι σφιχτα ο ενας διπλα στον αλλον, ξεχαστε αριστερες και δεξιες, δημοσιους και ιδιωτικους και ελευθεροεπαγγελματιες, μονο ενωμενοι σαν μια γροθια (οπως οι κερατιωτες και οι υδραιοι)εχουμε ελπιδες να επιβιωσουμε εμεις και τα παιδια μας στη δικια μας πατριδα, και οχι στη χαβουζα που επικαλουνται ως πατριδα σαμαροκουβελοβουβουζελοχρυσαυγιτες
ή στο φρενοκομειο της εε στο ονομα του οποιου πινουν νερο σαμαροκουβελοβουβουζελοσυριζαιοι.
εχχουν ξαναγινει αυτα τα πραγματα σε βαρος του λαου μας,και οχι μονο συλληψη αλλα και ξυλοδαρμο και διαπομπευση και φυλακιση και αλλα πολλα έχουν μεταχειριστει για να εισπραξουν ματωμενους φορους οι ντοπιοι πρακτορες (με την χυδαια εννοια του εκτελεστικου οργανου) των ξενων που διαφεντευουν αυτο το λαο και του πινουν το αιμα για να πλουτιζουν αυτοι και τα αφεντικα τους απ΄οταν φυγαν οι οθωμανοι, μεχρι σημερα. γιατι ποτε αυτη η πατριδα δεν ανηκε στο λαο της. και εχουν συμβαλλει τα μεγιστα σ΄αυτο και τυποι σαν τον παπαδημουλη. απο που θα βγουν οι επιχορηγησεις και του συριζα, πως θα παρουμε κανενα κονδυλι απο την εε οπως τοσα χρονια παιρνουμε, αν εσεις δεν πληρωνετε τους φορους σας; αυτο ηθελε να πει ο παπαδημουλης και τοπε με πιο "απαλα" λογια. αυτο που στους κυκλους τους το λενε "τακτ". ρε αει στο διαολο ρεμαλια , που μας περνατε και μ@λ@κες, επειδη δεν μπορεσαμε ακομα να σας κρεμασουμε στο συνταγμα.

Ανώνυμος είπε...

Ο μαλάκας ο άνθρωπος και "αριστερός" να δηλώνει, μαλάκας παραμένει.
(παράφραση Μπουκόφσκι).

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΕΚΡΕΜΟΥΣΑΝ 3 ΠΟΥ ΜΛΟΙΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΙΣΕΙ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ; ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΤΕΛΩΝΕΣ ΤΟ ΕΚΟΨΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΑΤΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ. ΕΤΣΙ ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ

http://sarotiko.blogspot.gr/2012/08/blog-post_3495.html

Ανώνυμος είπε...

Παπάρια μάντολες!
Ρωτάνε αυτοί οι ανεκδιήγητοι τύποι πως ένας ελεύθερος επαγγελματίας μπορεί να ανταπεξέλθει στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις του με αυτές τις συνθήκες;
Αυτοί είναι τύποι σαν τον παπαδήμο που κονομάει τις κάλτσες του και φορολογείται με 60 εβρώ.

Ανώνυμος είπε...

Καλως τον!!!
Μιλησε και ο αριστεροφασιστας;

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι, μας δουλεύουν ψιλό γαζί.
Ο επιχ/τίας έκοβε αποδείξεις.
Τον συνέλαβαν όχι γιατί πλήρωναν οι πελάτες και δεν έκοβε, αλλά
γιατί κατά την διάρκεια του γεύματος στο τραπέζι δεν υπήρχαν οι αποδείξεις .
Βάσει νέας "ΠΟΛ 1081/2009" όφειλε να την κόβει "μετά την εκτέλεση
(σερβίρισμα)" και να βρίσκεται στο τραπέζι κατά την διάρκεια του γεύματος (ενώ
παλαιότερα έκοβε κατά την πληρωμή).
Άρα έχουμε παράβαση και όχι φοροδιαφυγή.

Την ουσία ελάχιστα ΜΜΕ την ανέδειξαν:
http://www.capital.gr/News.asp?id=1590184
Στην 10η και 11η γραμμή είναι μια απόδειξη του τι έγινε.
Επώνυμη δημοσιογραφική αναφορά.

Χαλβάδες είμαστε όλοι μας ?
Καταπίνουμε αμάσητη όποια φόλα ενημέρωσης μας πασάρει η διαφθορά προς
χειραγώγηση, αποδοχή και απόκρυψη της σήψης τους?
(σε ευχαριστούμε φίλε για το link με τα σχόλια της ιδιοκτήτριας.)