Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Πιθανό να ετοιμάζεται και τρίτο μνημόνιο λέει ο Παπαδημούλης – «Άκρως μνημονιακός» ο Στουρνάρας


Είναι πιθανό να ετοιμάζεται και τρίτο μνημόνιο εκτιμά ο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, χαρακτηρίζοντας παράλληλα, το πακέτο μέτρων των 11,5 δις ως «υφεσιακό» και «ακραία μονομερές», αφού όπως επισήμανε «θα πληρώσουν και πάλι τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, οι...
συντάξεις, οι μισθοί και το κοινωνικό κράτος», σε συνέντευξή του στον Βήμα Fm.
Μάλιστα, άσκησε δριμεία κριτική στους τρεις αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, αλλά και στον κ. Στουρνάρα, τον οποίο χαρακτήρισε «ακραία μνημονιακό». «Η επιλογή Στουρνάρα από τον κ. Σαμαρά και η θερμή του στήριξη τα λέει όλα», σημείωσε, προσθέτοντας ότι η προσπάθεια του κ. Βενιζέλου «να το παίξει αντιμνημονιακός», δεν πείθει, καθώς όπως ανέφερε, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «υπήρξε ο αρχιτέκτονας του δευτέρου μνημονίου».
Αναφερόμενος στη συνάντηση του υπουργού Οικονομικών με την τρόικα, ο κ. Παπαδημούλης τόνισε ότι η προσαρμογή στις απαιτήσεις της τρόικα «είναι προσαρμογή σε μια συνταγή που… έχει ολοφάνερα αποτύχει, καταγράφοντας υπερδιπλάσια ύφεση, τριπλασιασμό της ανεργίας και εκρηκτικές ανισότητες». Εκτίμησε μάλιστα ότι είναι πιθανό να ετοιμάζεται και τρίτο μνημόνιο, αφού, όπως είπε, «τα προηγούμενα πακέτα έχουν αποτύχει».
πηγη

Πιθανό λέει ο Παπαδημούλης.
Παπαδημούλη πρέπει να διαβάζεις anti-ntp,θα είσαι πιο ενημερωμένος.