Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

ΜΑΝΑ ΜΥΡΤΩΣ: ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ;


Ξέσπασμα της μητέρας της 15χρονης Μυρτώς από την μονάδα της Εντατικής του Αττικού Νοσοκομείου. Στηλιτεύει τη συμπεριφορά του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ που αν και πατέρας δύο παιδιών, δεν μπήκε στον κόπο να χαλάσει τις διακοπές του για να κάνει μια ανακοίνωση για την άτυχη έφηβη που δίνει μάχη ζωής...


Το δεύτερο κόμμα σε κοινοβουλευτική δύναμη, απουσιάζει από τις κοινωνικές εξελίξεις και αυτό είναι εξαιρετικά λυπηρό.

Και δίκαια η αγανάκτηση της μάνας. Πέρα για πέρα δίκαιη. Όσο για την ΝΔ δεν περιμέναμε όχι καταδίκη αλλά ούτε αναφορά. Αυτοί είναι χαμένοι στην κοσμάρα τους. Ντόλτσε βίτα κι άγιος ο Θεός.
makeleio

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά, το παιδί της είναι στην εντατική και παλεύει για τη ζωή του, κι εκείνη ενδιαφέρεται για το τι δηλώσεις κάνει ο ένας κι ο άλλος; Αυτό είναι το μεγάλο της πρόβλημα; Αν όντως έκανε τέτοιες δηλώσεις η γυναίκα.

Ανώνυμος είπε...

Κάθε 4 μέρες γίνεται μια ανθρωποκτονία στην Ελλάδα. Τον τελευταίο καιρό κάθε 3-4 μέρες έχουμε κ μία αυτοκτονία (σαν αυτήν του 15χρονου που κρεμάστηκε πριν μια βδομάδα).

Τα πολιτικά κόμματα δεν βγάζουν ανακοινώσεις για αυτά τα γεγονότα (εκτός κ αν θέλουν να τα εκμεταλλευτούν πολιτικά). Ας αναρωτηθεί τώρα ο καθένας γιατί για το συγκεκριμένο έγκλημα ζητειται δήλωση συγκεκριμένα του Τσίπρα, κ αυτό αναπαράγεται από το Θέμα του Αναστασιάδη (κ δυστυχώς απτο anti-ntp)...

Ανώνυμος είπε...

Είναι η αγανάκτηση που σου έρχεται ακόμη και αν το παιδί σου είναι στην εντατική.Γιατί αν δεν πεις τίποτα τότε απλώς δέχεσαι την κατάσταση που επικρατεί και απλά περιμένεις να δεις το επόμενο θύμα.Και η αναφορά στον Τσίπρα είναι επειδή μας έχει πρήξει με τους λαθρομετανάστες που θέλει να μας τους έχει εδώ μόνιμα χωρίς καμία υποχρέωση και μόνο με απαιτήσεις . Δεν βλέπω να λέει κανείς για τον Τσίπρα που έχει σαν πρώτο του μέλημα να νομιμοποιήσει όλους αυτούς που έχουν έρθει παράνομα στην χώρα μας και δεν ασχολείται με την ανεργία και την εξαθλίωση των Ελλήνων.Στην Ελλάδα ζούμε μωρέ.πότε θα το καταλάβετε?

Ανώνυμος είπε...

@ 10:01

Αυτό που λές ότι θέλει "να τους νομιμοποιήσει όλους χωρίς υποχρεώσεις κ μόνο με απαιτήσεις", μπορείς να μου δώσει ένα λινκ με τη σχετική δήλωση του Τσίπρα ή το πρόγραμμα του Σύριζα;


Ή μήπως το έβγαλες από το μυαλό σου;

Εγώ τον άκουσα να λέει ότι θέλει να καταργήσει το δουβλίνο-2 για να σηκωθούν να φύγουν στην Ευρώπη, αντί να μαζεύονται όλοι εδώ,κ άλλες 3 σχετικες προτάσεις για λύση του προβλήματος.

Ανώνυμος είπε...

10:01 ή είσαι πολύ αφελής ή εντελώς ανημέρωτος.
όσον αφορά το Δουβλίνο 2 και την κατάργησή του δεν το έχουν σε πολύ οι Ευρωπαιοι να σε βγάλουν από την Σέγκεν και να μην μπορείς ούτε εσυ να πας στην Ευρώπη.
Τώρα για το ΣΥΡΙΖΑ ουδέν σχόλιο, μόνο να μην έχουμε αυτήν την τύχη εκτός αν θέλουμε να αφανιστούμε ως Εθνος.

Ανώνυμος είπε...

10:29 π.μ. για κοιτα εδω λεβεντη μου http://tinyurl.com/ctxdhv3 τι λεει ο μεγαλος "αριστερος επαναστατης" της νομεκλατουρας τσιπρας για τα φιλαρακια του τους λαθρο....νομιμα ελληνικα χαρτια σε ολους προτεινει για να "φυγουν" απο εδω....και πως θα τα παρεις αυτα?...παιρνοντας πρωτα την ιθαγενεια, γιατι «Τα μοναδικά ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ που μπορεί να εκδώσει το ελληνικό κράτος είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ τύπου Σένγκεν και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ νέου τύπου…...κανενα αλλο εγγραφο δεν θα ειχε την οποιαδηποτε νομικη ισχυ και αποδοχη και θα μας τους έστελναν πακέτο τους λαθρομετανάστες πίσω και θα πληρώναμε και την επιστροφή τους. Αυτες ειναι οι ψευτο-προοδευτικες τσιριδες του ανθελληνικου νεοταξικου ΤΣΥΡΙΖΑ που για αλλη μια φορα απεδειξε με τη σταση του ποιοι ειναι και τι πραγματικα πρεσβευουν τηρωντας σιγη ιχθυος για τα "κατορθωματα" ενος ακομα προστατευομενου αλλοδαπου κτηνους τους!!!! Τα συγχαρητιρια μου σε ολα τα διποδα ζωα που τους ψηφισαν καταπινοντας αμασητη τη ψευτο-αντιμνημονιακη δημαγωγια τους, τικακο ειναι οτι το "λαθος" σας δεν θα το πληρωσετε μονο εσεις και κυριως δεν θα προλαβετε να το μετανοιωσετε!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://youtu.be/WaOoatz-uFM

Ανώνυμος είπε...

Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ! ...Για μια ανύπαρκτη Ελλάδα (Ελλήνων). Και μέχρι τότε, για μια Ελλάδα περισσότερων κηφήνων:

Το Εκλογικό Πρόγραμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο για τις Εκλογές της 6ης Μάη 2012:

- νομιμοποίηση των μεταναστών και μεταναστριών

- επέκταση του επιδόματος ανεργίας σε όλους και όλες, ντόπιους και μετανάστες, ώσπου να βρουν δουλειά, και η αύξησή του σταδιακά στο 80% του τελευταίου μισθού για την πρώτη διετία

http://syriza.gr/content/7-ισχυρό-κοινωνικό-κράτος-κανένας-μόνος-στις-δύσκολες-καμπές-της-ζωής/