Tο αυθεντικό anti-ntp.net δεν έχει καμία σχέση με το anti-ntp.org

Η σελίδα μας είναι δεξιά Κάντε like
-------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>

Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012

Οι ηθικοί αυτουργοί της βιβλικής αυτής καταστροφής είστε όλοι εσείς κύριοι


Του Γ. Μακριδάκη

“100 χρόνια Χίος ελευθέρα”. Εκατό ακριβώς χρόνια μετά την προσάρτησή της στο ελληνικό κράτος, η Χίος απέκτησε την όψη που είχε το καλοκαίρι του 1822, σχεδόν διακόσια χρόνια πριν δηλαδή. Καμμένη και ρημαγμένη, σβησμένη σχεδόν από τον χάρτη.

Με λίγα λόγια, εκατό χρόνια νεοελληνικής διοίκησης και “ανάπτυξης”, γύρισαν τη Χίο ακριβώς διακόσια χρόνια πίσω...


Οι προεστοί της εποχής εκείνης είχαν κρεμαστεί πρώτοι στα πλατάνια της πλατείας Βουνακίου.

Οι Βουλευτές, ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος και οι κάθε λογής Σύμβουλοι σήμερα,...
κάνουν συσκέψεις και αναμένουν την 11η Νοεμβρίου για να μπουν επικεφαλής της παρέλασης και των εκδηλώσεων τιμής της “απελευθέρωσης”.

Η Ελλάδα καταστρέφεται από άκρη σ’ άκρη εδώ και δεκαετίες.

Τώρα βρισκόμαστε στην κορύφωση της καταστροφής, στο αποτελείωμα της χώρας και της ψυχής που θράφηκε σ’ αυτά τα χώματα.

Είναι η μεγαλύτερη καταστροφή μετά από την Σφαγή και στον Σεισμό του 1881, δήλωσε ο Δήμαρχος Χίου για την πυρκαγιά που αφάνισε το νησί.

Η μεγαλύτερη καταστροφή Δήμαρχε δεν ήταν η πυρκαγιά αλλά όλο αυτό το κοινωνικοπολιτικό σύστημα που σας εξέθρεψε και σας ανέδειξε ως πολιτική φυσιογνωμία.

Κι εσάς και τον Αντιπεριφερειάρχη και τους Βουλευτές και κάθε άλλον όμοιο αναπτυξιολάγνο, ανιστόρητο και έτοιμο να θυσιάσει οτιδήποτε για να εξασφαλίσει το ευτελέστερο όλων, το χρήμα. Όλους εσάς τους πολιτικούς παράγοντες, που φέρατε το νησί μας διακόσια χρόνια πίσω. Που αξιωθήκατε να το αφανίσετε άλλη μια φορά, δυο αιώνες μετά τον Καρά Αλή.

Η μεγαλύτερη καταστροφή Δήμαρχε είστε όλοι εσείς, οι απάτριδες ναινέδες του κάθε ντόπιου ή αποικιοκράτη “επενδυτή”, που είστε έτοιμοι από καιρό κάθε φορά να γονατίσετε εμπρός του, παραδίδοντας κομμάτια της πατρίδας μας έναντι προσδοκίας χρήματος, ανταποδοτικών τελών όπως έχει επικρατήσει να λέγεται η εκπόρνευση.

Η μεγαλύτερη καταστροφή Δήμαρχε είστε όλοι εσείς, οι επί τόσα χρόνια άρχοντες της Χίου και της Ελλάδας γενικότερα, που με την πολιτική σας οδηγήσατε την πατρίδα σε αδιέξοδο και τώρα της δίνετε την χαριστική βολή, την απαξιώνετε, την καταστρέφετε, την αφανίζετε για να την ξεπουλήσετε όσο όσο.

Η ανάπτυξη που ευαγγελιζόσασταν τόσα χρόνια Δήμαρχε εσείς και οι όμοιοί σας πολιτικά, έφερε τα γνωστά αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης.

Τώρα, και ενώ η Ελλάδα πεθαίνει, ενώ η Χίος εξέπνευσε ήδη, πρωτοπόρα για μια ακόμα φορά όπως τότε που ενέπνευσε το φιλελληνικό κίνημα στην Ευρώπη, εσείς βρίσκεστε ακόμα στις θέσεις σας και συνεχίζετε να μιλάτε, δίχως τσίπα, για μια χειρότερη ακόμη ανάπτυξη.

Είστε έτοιμοι να μετατρέψετε το νησί σε εργοστάσιο, να γεμίσετε με ανεμογεννήτριες τα βουνά μας κύριοι προεστοί της Χίου. Τα βουνά μας που μέχρι προχτές τα χαρακτηρίζατε ως ξερότοπους και βράχια ενώ τώρα χύνετε κροκοδείλια δάκρυα υπέρτατης υποκρισίας.

Οι ηθικοί αυτουργοί της βιβλικής αυτής καταστροφής είστε όλοι εσείς κύριοι. Αφανίσατε τη Χίο. Τα ονόματά σας και οι πολιτικές σας οντότητες συνδέθηκαν ήδη ιστορικά με την δεύτερη μέσα σε δυο αιώνες ολοσχερή καταστροφή του νησιού.

Πενθώ για την πατρίδα μου και δεν αναμένω πως έχετε ίχνος τσίπας για να παραιτηθείτε.

Αναμένω όμως, και είμαι απόλυτα βέβαιος γι αυτό, ότι όπως σε πολύ σύντομο χρόνο η Φύση θα αρχίσει να επουλώνει τις πληγές της και να ανασταίνεται, έτσι και η κοινωνία των ανθρώπων θα ιαθεί από το πολιτικό καρκίνωμα, θα σας κλείσει όλους μαζί στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και κανείς στο μέλλον δεν θα θυμάται την αποτρόπαια θητεία σας.

Γιάννης Μακριδάκης
(από το tvxs.gr)
 seisaxthia-epam

3 σχόλια:

ecofruitarian vaskafataridis είπε...

Οι ηθικοί αυτουργοί των πυρκαγιών είναι όλη η κοινωνία που δολοφονεί και βασανίζει και τρώει ζώα και πουλιά, είναι όλοι που τρώνε κρέας, αυγά και γαλακτοκομικά, είναι ο φασισμός των ανθρώπων προς όλα τα ζώα, πουλιά και τα ψάρια του κόσμου. Για το κρέας των ζώων και πουλιών δεν άφησαν ψυχή στο δάσος. Όλα τα ζώα που θα μπορούσαν να φάνε χόρτα σκότωσαν και έβαλαν στις κλούβες και στις φάρμες. Η έλλειψη ζώων στα δάση που θα μπορούσαν να τρώνε χόρτα οδηγεί στις πυρκαγιές . Αν είχαμε όλα τα ζώα ελεύθερα, αν απαγορευόταν να τρώμε ζωικές τροφές, τα ζώα στα δάση θα τρώγανε χόρτα και να ήθελε κάποιος να βάλει φωτιά, δεν θα μπορούσε.
Το σύστημα που κυβερνάει τον κόσμο, τα μεγάλα συμφέροντα των βιομηχανιών των φαρμάκων και των τροφίμων, τα μεγάλα συμφέροντα εταιριών γενετικής και χημικών προϊόντων προωθούν την κατανάλωση προϊόντων ζωικής προέλευσης, η οποία προκαλεί φτώχεια, αρρώστιες, πολέμους και καταστροφές. Έτσι όπως πάμε στο μέλλον ο άνθρωπος, από την έλλειψη τροφών, θα περάσει στον κανιβαλισμό.
Βλέπε "48 λόγοι για να γίνεις ολικά χορτοφάγος vegan από σήμερα". http://humanisticecology.blogspot.com/2008/03/48.html

ecofruitarian vaskafataridis είπε...

Βλέπε επίσης "Ταξίδι στο τέλος του κόσμου-Νησί του Πάσχα" - http://humanisticecology.blogspot.com/2009/01/blog-post_3506.html

ecofruitarian vaskafataridis είπε...

Περισσότερα άρθρα και βίντεο για τον φασισμό των ανθρώπων προς όλα τα πλάσματα της γης, για το Άουσβιτς, Νταχάου και Μπούχενβαλντ των ανυπεράσπιστων ζώων, για τι περιβάλλον, διατροφή, υγεία, ηθική, πολιτισμό, μη βία βλέπε εδώ
Vegan Ουμανιστική Χορτοφαγία - http://humanisticecology.blogspot.com/