Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Ομολογία ΣΟΚ! «Τη χτύπαγα στα βράχια επειδή αντιστεκόταν»


Ομολογία ΣΟΚ! «Τη χτύπαγα στα βράχια επειδή αντιστεκόταν»Το κουβάρι της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει τις τελευταίες ημέρες το πανελλήνιο ξετυλίχθηκε, καθώς πλέον η αστυνομία έχει στα χέρια της τον 21χρονο αλλοδαπό, πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος είναι το άτομο που κακοποίησε και χτύπησε με πρωτοφανή αγριότητα την 15χρονη Μυρτώ στην Πάρο, όπως προκύπτει από την ταυτοποίηση DNA.
Όλα έγιναν το πρωί του Σαββάτου, όταν ο νεαρός άντρας προσήχθη στην Ασφάλεια της Αττικής, αφότου άνδρες της δίωξης εγκλημάτων κατά της ζωής τον εντόπισαν σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή της Νέας Χαλκηδόνας, όπου διέμενε με άλλους δυο συμπατριώτες του. Οι δύο συνελήφθησαν για παραβίαση του νόμου περί αλλοδαπών καθώς διαπιστώθηκε πως ήταν παράνομοι στη χώρα. Η ομολογία του Πακιστανού προκαλεί ανατριχίλα καθώς περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια την βάναυση επίθεση του στην Μυρτώ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης ισχυρίστηκε πως εντόπισε στα βράχια τη μικρή που άκουγε μουσική και επιχείρησε να της κλέψει το κινητό. Η νεαρή κοπέλα αντιστάθηκε και τότε εκείνος της χτύπησε το κεφάλι στα βράχια. Η μικρή συνέχισε να αντιστέκεται και ο δράστης σε κατάσταση αμόκ συνέχισε να τη χτυπά χωρίς έλεος... Ο 21χρονος έχει υποδείξει το σημείο κοντά στα βράχια που σύμφωνα με την ομολογία του, έσπευσε να ξεφορτωθεί το κινητό της 15χρονης ενώ αστυνομικοί σπεύδουν να το εντοπίσουν. Αυτή την ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η μεταγωγή του με πλοίο στη Σύρο, στην οποία αναμένεται να φτάσει στις 9 το βράδυ ενώ δεν αποκλείεται σήμερα κιόλας να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα του νησιού.
newsbomb

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΤΗΝΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ! ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ....ΚΤΗΝΗ ΘΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΦΟΝΙΑΔΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευχομαι μολις βρεθει σε κρατητηριο με αλλους να υπαρξει η σχετικη δικαιοσυνη... γιατι εχει και δικαιοσυνη δικια της η φυλακη...
Κρεμασμα σε δημοσια θεα! ΤΕΡΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Η ξενοδοχειακή μονάδα Blue Dolphin στην Νέα Χρυσή Ακτή της Πάρου, ήταν η "πολεμίστρα" του 21χρονου κτηνάνθρωπου.