Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΠΕΡΙ "ΧΡΥΣΩΝ ΑΥΓΩΝ" αλλά και περί του ΜΥΘΟΥ "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" / "ΔΕΞΙΑΣ"...


Τα "δικά μας" "Χρυσά Αυγά" ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ, ΧΡΗΜΟΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣ, ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ "ΥΨΗΛΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ" ("νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων"), ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ ΤΟ "ΡΟΛΟ" ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΑΧΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΟΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" ή "ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ"!!!
Αν και οι "ΡΟΛΟΙ" τους φαίνονται ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ στα μάτια των ΑΝΙΔΕΩΝ (για αυτό και ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" / "ΔΕΞΙΑΣ"...), ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ!

Να το κάνω ακόμα πιό "λιανά":


Η μεν "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" (προεξέχοντος κατά σειρά "σπουδαιότητας" που εναλλάσεται ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες), ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΟΕ, και άλλοι "αριστεροί" εξωκοινοβουλευτικοί, παίζουν το παιχνίδι του "ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ", αφενός ότι τάχα όλοι οι Λαοί Ενωμένοι ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ "ΟΜΟΓΕΝΝΟΠΟΙΗΣΗ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΝΑ εκ των ΚΥΡΙΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ η "νέα παγκόσμια τάξη", και αφετέρου τον ΑΠΑΤΗΛΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ" και ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ, ή αλλιώς ΤΟΥ "ΜΑΝΤΡΩΜΑΤΟΣ" ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ "ΜΕΤΡΑ" ΕΞΑΘΛΕΙΩΣΗΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΑ, που καθοδηγούνται από της "δικές τους" ΕΓΚΑΘΕΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛ(Η)ΣΤ(Ρ)ΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ... Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, η "ΑΡΙΣΤΕΡΑ", πάντα στα μάτια των ανίδεων Πολιτών, καταφέρνει μέχρι σήμερα αφενός να διατηρεί το φωτοστέφανο της ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ και της ΤΑΧΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΙΣΤΑ! και αφετέρου να ΣΥΓΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ...

Η δε ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ όπως τα "Χρυσά Αυγά", παίζουν το παιχνίδι του ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ.
Ενώ ο Εθνικισμός εξαιτίας ακριβώς της ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ που έχει υποστεί ο όρος έχει φτάσει να είναι παρεξηγημένος (ενώ στην πραγματικότητα δε σημαίνει τίποτα παραπάνω από την αγάπη ενός εκάστου Λαού για την ίδια του τη Φυλή και τη φυσική ανάγκη συνέχισης της ύπαρξής της).
Η ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ "Χ.Α." λοιπόν, με πρόφαση τη ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ που με τις πολιτικές της ΕΥΝΟΕΙ η "εξαδέλφη" ΔΕΞΙΑ (και το ΠΑΣΟΚ "Δεξιά" είναι και αυτό με σοσια-λ(η)στική ταμπέλα απλώς ...), πάλι στα μάτια των ανίδεων πολιτών ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ (ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΗΝ "κοινοβουλευτική" της "σταδιοσρομία"), ΩΣ "ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ" ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, και με αυτό το "μανδύα" ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΒΙΑΣ (ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ & ΕΞΟΘΕΣΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ) που προς το παρόν στρέφεται ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΝΩ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ (ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ!!!), Η ΒΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ και ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ από τους ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ "συγκυβέρνησης" και "αντιπολίτευσης" τελικά.

Επ' ευκαιρίας, Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ και τα όποια κακά προκείπτουν από αυτήν, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΡΑΤΟΣ! Η Ελλάδα όμως, μέσα από τις πολιτικές των ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ έχει προ πολλού μετατραπεί σε ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ και ΑΠΟΙΚΕΙΑ(!) έχοντας υπογράψει ΔΟΥΛΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ "ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ" που έχουν μετατρέψει ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ "ΑΠΟΘΗΚΗ" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ή ΦΤΗΝΟΤΑΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ, έτοιμης για εκμετάλλευση στις προγραμματιζόμενες ΕΟΖ (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες) που θα χωρίσουν την Ελλάδα με τις ΦΑΝΕΡΕΣ και ΚΡΥΦΕΣ ευλογίες ΟΛΩΝ των σημερινών "κοινοβουλευτικών" δυνάμεων. Γνωρίζετε ότι πολλοί από τους Λαθρομενάστες θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα αλλά λόγω των συμφωνιών Ε.Ε. (όπως η "Δουβλίνο ΙΙ"), η "συγκυβέρνηση" αρνείται να τους δώσει τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα ???
Σε ένα κυρίαρχο κράτος, τα σύνορα φυλλάσονται και δεν είναι ΣΚΟΠΙΜΑ "ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ" όπως συμβαίνει χρόνια τώρα.
Σε ένα κυρίαρχο Κράτος, ΠΑΤΑΣΕΤΑΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟ-ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ!!! στο οποίο ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ "ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΑΤΑ" και πολλοί Έλληνες (αυτοί και αν είναι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ) "Επιχειρηματίες", τόσο άμεσα όσο και έμμεσα!!!
Σε ένα κυρίαρχο Κράτος, και εφόσον τηρούνταν οι προηγούμενες προϋποθέσεις, δεν υπήρχε καν πρόβλημα Λαθρομετανάστευσης και τα όποια "Χρυσά Αυγά" ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ ΠΡΟΦΑΣΗ ή ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ!!!

Βλέπετε λοιπόν πόσο "αγγελικά πλασμένο" είναι το Σύστημα της "νέας παγκόσμιας τάξης" στη Χώρα μας?
Νλέπετε πόσο όμορφα "το ένα χέρι νύβει τ'άλλο" ???
Ένα χέρι "αριστερά" και ένα χέρι "δεξιά" . . .

Εμείς του ΕΠΑΜ (αν και τα παραπάνω είναι προσωπική μου άποψη) τα λέμε και τα φωνάζουμε όλα αυτά τα "διαφορετικά" και περί ΜΥΘΟΥ "ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" "ΔΕΞΙΑΣ" καιρό τώρα

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΣΑΣ "ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ" !!!!


Χ.Τ.

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εσείς του ΕΠΑΜ (αν και τα παραπάνω είναι προσωπική σου άποψη)..

καλά θα κάνετε να το βουλώσετε αντί να το παίζετe οι "κεντρώοι" και "υπεράνω" γιατί στους κόλπους σας έχετε από ΚΚΕδες μέχρι Ανταρσύες και Συριζαίους, και κάθε λογής (Συνιστώσα), βέβαια αυτό δεν φαίνεται εκ πρώτης "όψεώς" άλλα κατά καιρούς (και εννοώ μέχρι το επόμενο συνέδριο σας, όλο και κάποιους άλλους θα βρείτε
και θα σφαχτείτε.. και πιθανός προεκλογικά πάλι ! )

Από την Άλλη οι "Παπαθεμελήδες" δεν σας κάνανε το "χρυσό αυγό που θέλατε", οι Καμμένοι σας "χώνανε λεφτά" άλλα εσείς δεν τα πήρατε, ο Σύριζα σας Ξίνιζε, το ΚΚΕ σας απέρριπτε, και η Χρυσή Αυγή ήταν "φασίστες" και δεν μιλήσατε ποτέ..

και τελικά μείνατε στο 0,00001 %
και στις δυο εκλογικές αναμετρήσεις.

Προσοχή: Δεν λέω ότι τα προτάγματα σας είναι λάθος. Άλλωστε και εγώ που ψηφίζω Χρυσή Αυγή συμφωνώ με κάποια..

Το ερώτημα είναι το εξής
"Επαμ-ίτικα πουλάκια μου" άραγε καταλάβατε γιατί φάγατε άκυρο στις εκλογές.. (και μην μου πείτε ότι σας αποκλείσανε τα ΜΜΕ) γιατί δεν απόκλεισαν μόνο εσάς τα πορνοκάναλα
αλλά και τη Χρυσή Αυγή και τον Καμμένο. (οπότε πρέπει να βρείτε άλλο επιχείρημα !!!)

Έχετε αναρωτηθεί άραγε αν πέρα από την "φιλολογία σας" χρειάζονται και πράξεις..στον άνισο πόλεμο που υπάρχει;

Έχετε αναρωτηθεί άραγε αν πέρα από την "Οικονομική ρητορική" σας πρέπει να δοθεί έμφαση και στην εθνική πολιτική;

Έχετε αναρωτηθεί μήπως, ότι τα πανό, και οι βαθυστόχαστες "ρητορείες" δεν είναι αρκετά αλλά χρειάζεται ομοψυχία για να ανατραπεί ο κοινός εχθρός..

ή μήπως εσείς που κατηγορείτε τους πάντες.. Παίζετε ακριβώς το παιχνίδι το οποίο κατηγορείτε;

Η χρυσή Αυγή, τι σας έκανε δηλαδή, και την εχθρεύεστε τόσο πολύ, μήπως σας χάλασε την Κουκουέδικη (αριστερόστροφη) μανέστρα σας..

ή μήπως αγαπάτε τους Πακιστανούς πιο πολύ από τους Έλληνες και εσείς;

Ας απαντήσει κάποιος σοβαρός ΕΠΑΜιτης επιτελούς..!!!

Υ.Γ Φιλικά σας τα λέω (αν και τα παραπάνω είναι προσωπική μου άποψη)
Γιατί δεν συνηθίζω να επιτίθεμαι σε ανύπαρκτους... το κάνω μόνο όταν σκούζουν χωρίς λόγο.


Γ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

πολυ εμπεριστατωμενη (σημειο προς σημειο) αποκρουση με ακαταμαχητα επιχειρηματα, των αποψεων του Χ.Τ.
μπραβο ακενατον , οφειλω να ομολογησω οτι ειχα πολλα χρονια να ακουσω τετοια ατρανταχτα επιχειρηματα.
και οσο για τον χρυσαυγιτη Γ.Ν. αν ειναι οσο πατριωτης ορκιζεται στα λογια οτι ειναι ας διαβασει την ιστορια των SA στην αρχη της ανοδου του Χιτλερ στη Γερμανια. οχι των SS, των SA. ειναι πολυ διδακτικη για να καταλαβει ποιανου οργανο ειναι η Χρυση Αυγη. ας ριξει και μια ματια σε ποιους τραφους κατεληξαν οι αρχικοι αρχηγοι τους που οντως επαγγελονταν τον εθνικοσοσιαλισμο και οι καπιταλιστες φοβηθηκαν μηπως εφαρμοστει, και πως νετα ξεπηδησαν τα SS και ανελαβαν αυτο που σε λιγο θα αναλαβει και η Χρυση Αυγη. ετσι για να καταλαβει γιατι εμεις στο ΕΠΑΜ αριστεροι ,δεξιοι ή οτι αλλο, παντως ελληνες , ποτε δεν μπορουμε να συνεργαστουμε με αυτους που εχουν αναλαβει τη βρωμικη δουλεια , για λογαριασμο των νεοταξιτων. και αυτο το "ποτε" δεν ειναι προσωπικη μου αποψη, ειναι αποφαση του ΕΠΑΜ.
κατα το "ΓΝ ", υπογραφω: ΒΜ

Ανώνυμος είπε...

ΒΜ εκτός από τις "πίπες" που γράφεις, Όλα τα υπόλοιπα, τα κάνες ΓΑΡΓΑΡΑ;

και μια που σου αρέσει η Ιστορία..

καλά θα κάνεις, να αφήσεις τα SS και να μας πεις ποιος "Ναζί", "φασίστας" Ελληνας, έκανε στάση πληρωμών προς όφελος του λαού του και πολέμησε τον τον ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ...

και γιορτάζεται ο ΟΧΙ κάθε 28 Οκτώβρη

Ελπίζω να μην το κάνεις ΓΑΡΓΑΡΑ..

και να μας πείς και τι λέγανε οι αριστερόστροφοι τότε για κατακτητικό πόλεμο(!)..

Λες την Χρύση αυγή "Νεοταξίτες" την ώρα που είναι η Μόνη που μιλάει για κατοχικό δάνειο και πολεμικές αποζημιώσεις της Γερμανίας, ΜΕΣΑ στην ΒΟΥΛΗ;

Ενώ εσείς που (κατά τα άλλα) κάνετε βαθυστόχαστες "οικονομικές αναλύσεις" έχετε την ΣΑΡΑ την ΜΑΡΑ και το κακό ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ μέσα στο ΕΠΑΜ, "και το παίζεται πατριώτες" (τρομάρα σας) και την τελευταία στιγμή φεύγουν όλοι και πάνε στο ΣΥΡΙΖΑ (του Σίμον Πέρες) !!!

Με τις "εξυπνάδες σας" Υπάρχετε για να δίνετε ψήφους στο Σύριζα
(και μόνο)

Αλλά τι να μας πείτε..

Το μόνο επιχείρημα σας, και των Συριζαίων (φίλων σας.. και λοιπών) είναι να λέτε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ "ναζιστές"

Δεν έχετε άλλη Καραμέλα στο στόμα, μόνο αυτή.

Σοβαρευτείτε ρε (αριστερόστροφα τρομπόνια) σαν τις κακές πεθερές σκούζετε μονίμως. Και όπως τις Πανικόβλητες Σουπιές πετάτε μελάνι σε όλους και ότι ξεκολλήσει..

Ντροπή σας..

Χρυσή Αυγή για να Ξεβρομίσει ο τόπος λέμε..


Γ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

ας γραψει λιγο ακομα να εκθειασει ο αρχηγος σας τον Χιτλερ, να σας μαθουον και οσοι δεν σας ξερουν. οσο για τον εμετο που ξερασες , νομιζοντας οτι απαντησες σ αυτα που σου ειπα, καλα εκανες γιατι στο πρωτο σχολιο ησουν συγκρατημενος, και τοπαιζες οτι ψηφισες ΧΑ, οχι οτι εισαι ΧΑ.γνωστο το κολπο, αλλα ξεμπροστιαστηκες μονος σου. επι της ουσιας δεν σου ξαναλεω να διαβασεις αυτα που σου ειπα, γιατι το ειπα με την προϋποθεση να εισαι κανονικος ελληνας, οχι χρυσαυγιτης.

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερεις καθολου να κρυβεις πραγματα. σε καθε σχολιο σου αποκαλυπτεις και κατι παραπανω για σενα.επειδη λοιπον καταλαβα αρκετα, αντε γεια!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη που σε πλήγωσα, ΕΠΑΜιτακι, αλλά από την πρώτη στιγμή δεν σου κρύφτηκα ότι είμαι Χρυσαυγίτης, γιατί αλώστε εμείς δεν ξέρουμε να κρυφτούμε (συ είπας).

Τώρα, αν εσύ για να καταλάβεις χρειάζονται 5+ ποστ, δεν φταίει Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για αυτό το πρόβλημα σου.

Υ.Γ. Γεια σου και σένα, και να με συμπαθάς αν σε πλήγωσα.. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ.. αλλά με προκάλεσες.

Γ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

@29 Αυγούστου 2012 6:53 μ.μ.

Τι έγινε ρε φίλε? Μπήκε η ταμπέλα και τώρα σταματάς την κουβέντα? Τι μαλακίες είναι αυτές?

Και εγώ ψήφισα Χρυσή Αυγή και βεβαίως κάποιες απόψεις μου ταυτίζονται.

Τι πάει να πεί αυτό?

Λές λές λές και μόλις σου λέει την άποψη του ο άλλος,βάζεις ταμπέλα και την κάνεις?

Δεν είναι κανονικός Έλληνας,αλλά Χρυσαυγίτης?????

Τελικά ποιός είναι ο φασίστας εδώ?

Συνεχίστε έτσι να χάσετε κάθε συμπάθεια προς το ΕΠΑΜ.

Δε ξέρω τι σκατά σας είπαν εκεί μέσα , αλλά όσοι ψηφίσαμε Χ.Α. δεν είμαστε ντε και καλά "συνεχιστές του Χίτλερ".

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΑ ηδη έχει στραφει κατα των ελλήνων πολιτών. Ποιοι ήταν λέτε οι παρακαρτικοί που διέλυαν τις μεγ΄λες συγκεντρώσεις στο Συνταγμα πέρσι; Ποόι απο τους ΜΑΤ ατζηδες που ΄εβαψαν τα χερια τους με αιμα των ελλήνων δεν είναι χρυσαυγιτες; Α.Π

Ανώνυμος είπε...

ξερω για την θουλη ξερω για τον χιτλερ.
αλλα μου πρηξανε τα@4#δια 35 χρονια οι βαρεια κομμουνισμενοι οι σκυφτουληδες δεξιοι και ολοι αυτοι οι λαλακες που βλεπω καθε μερα να με κυβερνουν και δεν λενε να φυγουν απο την κουταλα αμα δεν τους παρει ο χαρος.
ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ Χ.Α.

Ανώνυμος είπε...

Tι έγινε φασιστάκια; Σας έτσουξε που σας την είπαν; Τι να κάνουμε; Τόσο "παλικάρια" είστε όλοι σας! Τόσο παλικάρια που ξέρετε να δέρνετε και να δολοφονείτε λαθρομετανάστες και να φωνάζετε ότι "θα εγκαταλείψουμε την βουλή" ότι "δεν αισθανόμαστε άνετα εκεί μέσα" και άλλες αρλούμπες. Αν ήσασταν πραγματικά παλικάρια, θα είχατε εγκαταλείψει εξ' αρχής την βουλή και θα είχατε ξεσηκώσει τον κόσμο σε επανάσταση, σε κίνημα κατά της πληρωμής φόρων, σε ανυπακοή στο κατεστημένο και σε ανένδοτο αγώνα μέχρι την πτώση του καθεστώτος. Τι θα κάνετε λοιπόν; Θα αρκεστείτε στις γνωστές ρητορείες περί κλεφτών περί βρωμομεταναστών κλπ. Όλο μέλι μέλι και τηγανίτα τίποτε. Όσοι αφελείς νομίζουν ότι η χρυσή αυγή είναι η επαναστατική δύναμη της ελληνικής κοινωνίας, διαπιστώνουν σιγά σιγά ότι η επαναστατικότητα εξαντλείται σε ξύλο μεταναστών (και έτσι λύθηκε το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης...), σε πρακτικές μπράβων της νύχτας (άλλωστε πολλά βασικά τους στελέχη προέρχονται από αυτό το χώρο...) και ρητορείες περί κλεφτών. Κατά τα άλλα σκύβουμε την καμπούρα μας στο κατεστημένο και φροντίζουμε υπόγεια να περνάμε τις θέσεις της νέας τάξης. Α, που και που κάνουμε και καμιά ελεημοσύνη, μη χάσουμε και την πελατεία μας...

Ανώνυμος είπε...

Έτσι, Έτσι να την ακούνε στερεοφωνικά
μερικοί-μερικοί προδευτικούληδες εκεί στο ΕΠΑΜ.

πραγματικά δεν έχω καταλάβει γιατί τόσο μένος με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;

Τι σας έκανε ρε παιδιά η Χρυσή Αυγή και την πολεμάτε τόσο πολύ εσείς οι "πατριώτες" του ΕΠΑΜ;

Μήπως σας έφερε το Μνημόνιο ή
μήπως το χαράτσι;

Μήπως σας έφαγε το φαγητό σας;

θα φιλοτιμηθείτε να απαντήσετε άραγε;

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΩΣ ΞΑΦΝΗΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΧΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ
ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ (ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΕΡΑΤΑ) ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 100 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΟ ΕΚΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ . ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ 8 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΞΩ . ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΒΡΩΜΑΝΕ .ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΒΑΛΩ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝΕ.ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Βρέθηκε στο προσκήνιο διότι έχει συνέπεια στα λόγια και στις πράξεις της. και επειδή ο Κόσμος σιχάθηκε πλέον τους "δημοκράτες" και "αγωνιστές" της γενιάς του πολυτεχνείου..
και τους δεξιούς "πατριώτες" της Φάπας.

Για τα "τέρατα" που λες μάλλον Resident Evil έπαιζες..

Όσον άφορα την χρηματοδότηση από σένα δεν τα πήρε σίγουρα, φαντάζομαι ότι δεν άκουσες και κανένα άλλο να την κυνηγάει επειδή τον φέσωσε ή επειδή έκανε ληστείες σε τράπεζες μετά φόνου στη ΠΑΡΟ..
και τέλος στις τράπεζες δεν χρωστάει κάτι εκατομμυριάκια όπως τα άλλα "δημοκρατικά" Απο-κόμματα.

Συνεπώς βρες άλλα επιχειρήματα να πεις.

και απάντησε μου επί της ουσίας
αν θες..

Για την κατάσταση της Ελλάδας και το ξεπούλημα φταίει μήπως η Χ.Α ή οι Ξευτελισμένοι "δημοκράτες" που ψήφιζες τόσα χρονιά;

Μήπως τα πήρε από την Siemens;

Μήπως σας έφαγε τα λεφτά σας, στο χρηματιστήριο ή στα Δομημένα ομόλογα;

Μήπως επειδή δεν μοίρασε τρόφιμα σε Πακιστανούς;

ή κάτι άλλο που μου διαφεύγει;


για να ακούσω..

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΝΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ . ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΕ ΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΩΝ ΣΙΧΑΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΘΩΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΠΩΣ ΜΠΡΑΒΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ . ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΜΑΙ . ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΦΑΕΙ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ . ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΑΠΙΟΓΕΝΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ .

Ανώνυμος είπε...

Για πείτε ρε λεβέντες χρυσαυγίτες τι είστε αποφασισμένοι να κάνετε για να ανατραπεί το καθεστώς; Είστε υπέρ της παραμονής στο ευρώ ή όχι; Τι θα κάνετε στην πράξη, γιατί στα λόγια και οι...νεοδημοκράτες πατριώτες βγαίνουν!

Ανώνυμος είπε...

Καλά τι να σου πω τώρα 12:00 π.μ.
από "επιχειρήματα" σκίζεις...

Αν δηλαδή μας λες ότι η Χρυσή Αυγή συναίνεσε στο ξεπούλημα της Αγροτικής τότε πραγματικά τρως κουτόχορτο.

Από που προκύπτει αυτό, δεν λες όμως;

Σε προκαλώ λοιπόν να μου πεις ποιος ρώτησε την Χρυσή αυγή και έλαβε Αρνητική απάντηση.

μήπως το διάβασες σε κάποιο blog ;

ή μήπως πήγες και ρώτησες εσύ ο ίδιος τους βουλευτές της Χ.Α της επιτροπής και Αρνήθηκαν να Υπογράψουν (όπως διαδίδουν)

μήπως και ο ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ ήταν Χρυσαυγίτης;

επίσης μάθε το τι παίχτηκε πραγματικά στην Βουλή.

από αυτά που γράφεις και μόνο φαίνεται ότι σου πουλάνε ότι να ναι, και εσύ τσιμπάς ..

και με τέτοια επιχειρήματα δεν έχει νόημα η συζήτηση.. (μιας που δεν το γνωρίζεις το αντικείμενο)


όπως και να έχει πάντως, να είσαι σίγουρος ότι αν κάποτε κυβερνήσει η Χρυσή Αυγή και οι μετανάστες θα φύγουν και κάποιοι προδότες θα πάνε φυλακή.

Μόνο αυτό σου λέω.

Ανώνυμος είπε...

12:21 π.μ. είμαστε υπέρ της Ελλάδας.

ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ, και αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχουμε αύριο ευρώ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ.

Και ότι γινεται το βλέπετε.

Η Χ.Α πάντως δεν βγαίνει όπως κάτι άλλες ΣΟΥΠΙΕΣ να πετάει μελάνι και λάσπη.


άντε καλό βράδυ..

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΔΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΑΠΡΟΣΩΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΚΟΜΑΤΑ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗ . ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΣΤΟ ΛΑΟ.ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ
ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

η χρυση αυγη ειναι ενα κοινωνικο πειραμα στο αν οι ελληνες ειναι καθυστερημενοι.

Ανώνυμος είπε...

@30 Αυγούστου 2012 1:18 π.μ.

Πιασάρικο. Να το κάνεις ανάρτηση στο λοβοτομημένο facebook σας. Αλλά αυτό το πείραμα σε παγκόσμια κλίμακα δε σε πείραξε μαλάκα.

Ανώνυμος είπε...

δεν εχω facebook, ιδες το πειραμα? λες χαζομαρες.

Ανώνυμος είπε...

http://www.e-dromos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=9422:%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B5%CF%86%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CE%B1%CF%82

Ανώνυμος είπε...

Ειστε ολοι για τον π@@@@@!!!

Τι καθεστε και ασχοληστε ρε με το τι αντιπροσωπευει το καθε κομμα και παραταξη? Τι ασχοληστε με το τι εκανε ο ενας η ο αλλος?
Ασχοληθειτε πρωτα με τον εαυτο σας, διωξτε απο μεσα σας την σαπια νοοτροπια τις κολημενης ιδεολογιας ειτε αριστερης ειτε δεξιας ειτε κεντρωας και επιτελους μαθαιτε να εχετε δικια σας ιδεολογια προσωπικη και οχι οτι σας πασαρουν τα κομματα και οι παραταξεις.
50 χρονια τωρα τα ιδια σκατα, τα ιδια κολημματα με κομματα και παραταξεις, μυαλο δεν βαζετε ρε νεοελληνες. Πρεπει να καταλαβετε ολοι σας οτι ολες αυτες οι γνωμες σας, οι ιδεολογιες σας και τα πιστευω σας πρεπει να παραμεριστουν και να ενωθουμε ολοι κατω απο 1 συνιστωσα μοναδικη η οποια θα εχει μοναδικο στοχο τον διωγμο του σαπιου καθεστωτος και συστηματος.
Οσο συνεχιζετε να φανατιζεστε απο φασισμο και κουμουνισμο, δεξια και αριστερα, αυτη η χωρα δεν θα παει ποτε μπροστα. Προβατα ησασταν και προβατα θα παραμεινετε.
Μια ειναι η ιδεολογια -> ΕΛΛΑΔΑ
τελος!
Αν θελετε να οδηγηθουμε σε εμφυλιο(το οποιο ειναι προσχεδιασμενο απο την νεα ταξη) συνεχιστε το ιδιο βιολι.
Ανοιχτε κανενα βιβλιο και διαβαστε για τους εμφυλιους της Ελλαδας ποσο καταστροφικοι ηταν.
Εαν θελετε απλα να επαναλαβετε την ιστορια και να γραφτειτε σ'αυτην σαν οι κουτοι και προβατιασμενοι ελληνες του 21ου αιωνα που κανανε και παλι εμφυλιο και καταστραφηκαν παντελως μια και καλη απο τον πλανητη γη, τοτε συνεχιστε με τα ιδια μυαλα...προβατα...
Οταν ομως ερθει η ωρα, εσεις και οι απογονοι σας θα λετε τι μαλακια και κακο εκανα στην χωρα μου και θα σας φανε οι τυψεις της συνειδησης...Εκτος αν ειστε τοσο χοντροκεφαλοι και χοντροπετσοι που δεν σας νοιαζει η ελλαδα και τα παιδια σας τοτε συνεχιστε τα ιδια...

Ανώνυμος είπε...

@6:23

Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου. Ούτε δεξιά ούτε αριστερά ούτε ναζισμός ούτε κομουνισμός. Ελλάδα ρε χαϊβάνια πρώτα και πάνω απ όλα είμαστε Έλληνες όποιος το ξεχάσει αυτό είναι άξιος της μοίρας του και της μοίρας των παιδιών του.