Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Συγκλονιστικό: Ο Αντώνης θα κάνει αυτό που πρέπει


Σε νέες σημαντικές δηλώσεις για το μέλλον της χώρας, προέβηκε σήμερα ο πρωθυπουργός της χώρας, Αντώνης Σαμαράς. Ο πάσχων από σύνδρομα πολλαπλής προσωπικότητας και εγωκεντρισμού (αλλιώς the Benny Syndrome), δήλωσε πως είναι διατεθειμένος να κάνει αυτό που πρέπει για τη χώρα του, ακόμα κι αν αυτό του στοιχίσει την πρωθυπουργική καρέκλα...


Τα λόγια του Αντώνη, έχουν σκορπίσει τη συγκίνηση στο πανελλήνιο, καθώς όλοι γνωρίζουμε πως η πρωθυπουργία, ήταν το όνειρο του από τότε που δούλευε ως φοιτητής, στην εφημερίδα της ΟΝΝΕΔ.

Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται, είναι ασφαλώς ποιος καθορίζει τι είναι το "αυτό που πρέπει". "Αυτό που πρέπει" μας έλεγε ότι έκανε και ο Γιωργάκης, "αυτό που πρέπει" δήλωσε πως έκανε και ο Βενιζέλος όταν ανέλαβε. Αν υποθέσουμε ότι με βάση τα στοιχεία που έχουμε,ότι αυτός που καθορίζει τι είναι "αυτό που πρέπει" δεν έχει αλλάξει και αν λάβουμε υπόψιν, πως κάνοντας "αυτό που πρέπει" τα τελευταία 3 χρόνια, φτάσαμε ένα βήμα πιο κοντά στον γκρεμό, τότε μάλλον Αντώνη, πρέπει να κάνεις αυτό που ΔΕΝ πρέπει, αν θες να σώσεις τη χώρα.

Όχι ότι έχουμε και καμιά αγωνία, για τις αποφάσεις που θα πάρεις. Έχουμε ήδη αρκετά δείγματα.

Ήθελα να ήξερα, αυτές τις παπαριές τις υποτιθέμενης φιλοπατρίας, σας τις διδάσκουν εκεί στη Νέα Δημοκρατία; Και ο προκάτοχος σου ο Κωστάκης, τα ίδια έλεγε, τον πίεσαν οι Αμερικάνοι, τον απειλούσε η ρώσικη μαφία κτλ. Αν θες να κάνεις κάτι, κάνε το, δε χρειάζεται να βγαίνεις και να δηλώνεις ότι θα κάνεις τη δουλειά σου.

Σε λίγο θα κάνουν και press conference, για να μας λένε ότι σήμερα παρευρέθηκαν στη Βουλή.
ramnousia

Αν θυμάστε και ο δοσίλογος ΓΑΠ τα ίδια έλεγε.Δεν λογαριάζει το πολιτικό κόστος.Τους ίδιους σύμβουλους επικοινωνίας έχουν;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια ΣΚΑΤΑ είναι φίλε μου, και οι ΔΥΟ τους, Άλλωστε συμμαθητές ήταν.

Αμερικανόθρεφτα.

Τι περίμενες δηλαδή, να έχουν διαφορετική αντίληψη;

Πλάκα κάνεις;

Ανώνυμος είπε...

......Ωπατης !!!!! ΑΝΤΩΝΗ ΤΙ ΑΚΟΥΩΩΩΩΩΩΩΩ.......

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν όμως τόσοι ΜΑΛΑΚΕΣ και ΛΑΜΟΓΙΑ που τους ψήφισαν, με ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ εγκεφάλου ή όχι, οπότε τι να πεις;

Ανώνυμος είπε...

Ο ένας τώρα τόριξε στά σουβλάκια,ο άλλος στο κανω,ο τριτος αραγε τι χόμπυ να έχει?