Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Ρίξανε μολότοφ στη Μέρκελ!


Επίθεση με αυτοσχέδια βόμβα μολότοφ δέχθηκε την Τετάρτη  η αυτοκινητοπομπή της καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, κατά την διάρκεια της σύντομης επίσκεψης της  στο Κισινάου της Μολδαβίας ...
Ένας νεαρός άνδρας πέταξε το μπουκάλι με το εκρηκτικό κοκτέιλ στο αυτοκίνητο που επέβαινε η Μέρκελ με τον πρωθυπουργό της Μολδαβίας , Βλαντ Φιγιάτ, χωρίς ευτυχώς να προκληθεί σημαντική ζημιά στο όχημα.
Ο 24χρονος άνδρας συνελήφθη επιτόπου, εναντίον του ασκήθηκε ποινική δίωξη, ενώ τα κίνητρα της ενέργειάς του διερευνούνται, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης και το πρακτορείο Interfax . Τόσο η Γερμανίδα καγκελάριος όσο και ο Μολδαβός πρωθυπουργός δεν έπαθαν το παραμικρό. 
Παράλληλα, το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας με ανακοίνωση του ευχαρίστησε τους πολίτες της Μολδαβίας που –με εξαίρεση αυτό το μεμονωμένο περιστατικό – συνεργάστηκαν με τις αρχές και υποδέχθηκαν φιλικά την Γερμανίδα καγκελάριο. 
Σύμφωνα με άλλες πηγές του πρακτορείου, ο νεαρός άνδρας σχεδίαζε να πετάξει την αυτοσχέδια βόμβα , αλλά δεν πρόλαβε να εκτοξεύσει το μπουκάλι με το εύφλεκτο υγρό , το οποίο πήρε φωτιά μέσα στο σακίδιο που κουβαλούσε μαζί του. 
Περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί βρισκόταν επί ποδός κατά την διάρκεια παραμονής της Μέρκελ στο Κισινάου, ενώ η Γερμανίδα καγκελάριος μετακινούνταν με θωρακισμένη λιμουζίνα. 
 real

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ . ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΕ , ΕΙΝΑΙ ...ΑΛΛΩΝ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΡΟΥΦΙΑΝΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΡΟΥΦΙΑΝΑΣ.