Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Λαθρορατσιστές!


από kartesios

Και επιτέλους αποκαλύφθηκε σε ποιους ήταν χρήσιμοι οι παράνομοι μετανάστες. Το ομολόγησε ο ίδιος ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νικόλαος Δένδιας. «Κινδυνεύουμε με πλήρη αλλοίωση της κοινωνίας, το μεταναστευτικό ίσως είναι μεγαλύτερο πρόβλημα και από το οικονομικό», είπε ο κ. Δένδιας αλλάζοντας...
όχι μόνο την ατζέντα στην κοινωνία και την ιεράρχηση της θεματολογίας στα ΜΜΕ, αλλά θέτοντας ως προτεραιότητα για την κυβέρνηση το μεταναστευτικό και όχι την οικονομία.

Είναι παράλογο μέσα σε αυτή την κατάσταση που ζούμε, να χάνει την πρώτη θέση στο κοινωνικό και κυβερνητικό ενδιαφέρον η τραγική οικονομική κατάσταση, η εξαθλίωση των πολιτών, το...
ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας μέσω των ιδιωτικοποιήσεων και η πλήρης παράδοση των πόρων στις τράπεζες. Κι όμως, έγινε.

Το παιχνίδι ξεκίνησε. «Οι Αθηναίοι επιτέλους ανασαίνουν», «Οι Αθηναίοι επιτέλους δε φοβούνται», είναι μερικοί από τους βαρύγδουπους τίτλους των ΜΜΕ, που επιδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της πολιτικής Δένδια. Είναι γελοίο όλο αυτό το σκηνικό, όταν αυτή η «ανακούφιση των Αθηναίων» προήλθε από μόλις 7.000 προσαγωγές μεταναστών, εκ των οποίων συνελήφθησαν 1.500 για έλλειψη εγγράφων και 88 Πακιστανοί επαναπατρίστηκαν, ενώ μέχρι χτες μιλούσαν για την ύπαρξη 1.000.000 παράνομων μεταναστών στην Αθήνα.

Πώς είναι δυνατόν να αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά όταν έχει «λυθεί» μόλις το 0,7% του προβλήματος; Αν είναι έτσι, με άλλες 1.500 συλλήψεις έχει τελειώσει το θέμα. Όμως, δεν τους ενδιαφέρει να φαίνονται γελοίοι, από τη στιγμή που υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες γελοίοι πρόθυμοι να πιστέψουν την κάθε γελοιότητα που τους σερβίρεται.

Και ναι, μιλάω με πλήρη συνείδηση για εκατοντάδες χιλιάδες γελοίους συμπατριώτες μου. Είναι οι λαθρορατσιστές και οι λαθρονεοναζί της Ελλάδας. Αυτοί που χτυπιούνται ότι δεν ψήφισαν «Χρυσή Αυγή», αλλά εκτιμούν τις κινήσεις, τις πρακτικές και τη λογική της «Χρυσής Αυγής». Είναι αυτοί που λένε ότι δεν είναι ρατσιστές και φασίστες, αλλά «απλώς συμφωνούν με τη Χρυσή Αυγή σε ορισμένα θέματα». Η «Χρυσή Αυγή» είναι η ιδεολογία του μίσους. Δε γίνεται να συμφωνείς με κάποια μέρη του μίσους. Μισείς οτιδήποτε σ’ ενοχλεί, αφού βέβαια το έχεις εκμεταλλευτεί όσο πάει.

Διότι πολλοί από τους γελοίους λαθρορατσιστές συμπατριώτες μου, απασχολούσαν στις δουλειές τους, σε πόλεις και χωριά, «λαθρομετανάστες». Κέρδιζαν από τα χαμηλά έως ανύπαρκτα μεροκάματα και από την εισφοροδιαφυγή. Αυτοί οι γελοίοι, απασχολούσαν «λαθρομετανάστες» στα χωράφια τους κι όταν ερχόταν η ώρα της πληρωμής, τους κάρφωναν στην Αστυνομία. Όλοι αυτοί οι λαθρορατσιστές που συμμετείχαν ενεργά στο εμπόριο μεταναστών, δεν κυνηγήθηκαν ΠΟΤΕ από την αστυνομία ή το ΣΔΟΕ.

Αυτοί οι λαθρορατσιστές που επί χρόνια έβγαζαν σοδειές με αυτόν τον τρόπο, δεν κατηγορήθηκαν ΠΟΤΕ από τη «Χρυσή Αυγή» ή τους υπόλοιπους λαθρορατσιστές με το επιχείρημα ότι «φτωχοί άνθρωποι ήταν, πάλευαν να μειώσουν το κόστος παραγωγής τους». Το μείωσαν, όμως εγώ δεν είδα να μειώνεται η τιμή των προϊόντων τους. Μεγάλωσαν απλώς τα κέρδη τους, αυτοί οι φτωχούληδες παραγωγοί και ίσως κάποια από αυτά τα προϊόντα να μοιράστηκαν, μάλιστα, από τους χρυσαυγίτες στο Σύνταγμα ως «γνήσια ελληνικά πατριωτικά προϊόντα».

Αυτοί που νοίκιαζαν τις αποθήκες τους στο κέντρο της Αθήνας σαν σπίτια σε παράνομους μετανάστες, δίχως να δηλώνουν το ενοίκιο στην εφορία, δεν καταδικάστηκαν ΠΟΤΕ από κάποιο δικαστήριο. Κι όμως είναι οι πλέον συνηθισμένοι φοροφυγάδες.

Το πρόβλημα με τους παράνομους μετανάστες σαφώς και υπάρχει. Κι είναι ηλίθιος όποιος αρνείται να το παραδεχθεί. Ή ζει αλλού. Όμως είναι χιλιάδες φορές πιο ηλίθιος, όποιος δε σκέφτηκε ποιους εξυπηρετούν τόσα χρόνια οι παράνομοι μετανάστες, ποιοι είναι οι νταβατζήδες που πουλάνε προστασία στις ιερόδουλες – παράνομες μετανάστριες, ποιοι συμμετέχουν στα κυκλώματα που διακινούν εντός Ελλάδας τους παράνομους μετανάστες.

Όσο γελοίοι και ηλίθιοι είναι όλοι αυτοί οι λαθρορατσιστές, άλλο τόσο επικίνδυνοι είναι. Είναι οι αυριανοί ψηφοφόροι της «Χρυσής Αυγής» που θα την ενισχύσουν ακόμη περισσότερο, είναι οι ίδιοι που σπρώχνουν όλα τα κόμματα να εντάξουν τον ρατσισμό στις επίσημες πολιτικές τους.

Είναι γελοίοι και ηλίθιοι όλοι αυτοί οι λαθρορατσιστές, διότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Από τη μια, κραυγάζουν για τον αφελληνισμό της Θράκης λόγω της αύξησης του μουσουλμανικού πληθυσμού της κι από την άλλη πιέζουν να γεμίσει η Θράκη με στρατόπεδα που θα μαντρώνουν μουσουλμάνους. Ούτε ξέρουν τι θέλουν, ούτε ξέρουν τι λένε. Γι’ αυτό είναι ηλίθιοι.

Διακινείται ήδη το σενάριο ότι στην Ελεύθερη Οικονομική Ζώνη που θα δημιουργηθεί στη Θράκη, οι φάμπρικες που θα στηθούν δεν έχουν όρεξη να δώσουν ούτε 10 ευρώ μεροκάματο, οπότε οι παράνομοι μετανάστες των στρατοπέδων, θα αποτελέσουν μία πολύ καλή λύση για φθηνά εργατικά χέρια. Είναι ένα από τα σενάρια που κυκλοφορεί όλο και συχνότερα, αλλά σιωπηλά. Ούτε το πιστεύω, ούτε το αποκλείω. Όμως αν ισχύσει, τότε οι λαθρορατσιστές, θα έχουν αφελληνίσει όλη τη Θράκη με την ευλογία της πνευματικής τους μητέρας, της «Χρυσής Αυγής».

Δεν έχω καμία ελπίδα. Η μετριότητα που κυριαρχούσε, παρέδωσε τη θέση της στην ηλιθιότητα, τον ρατσισμό και τον λαϊκισμό των νεοναζί. Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ επέτρεπαν όλα αυτά τα χρόνια την είσοδο παράνομων μεταναστών. Τους βόλευε. Τώρα αποκομίζουν τα κέρδη τους, υπό την αιγίδα της «Χρυσής Αυγής». Και κάποιες χιλιάδες βλαμμένων, πανηγυρίζουν ότι λύθηκε το πρόβλημα.
πηγη

6 σχόλια:

kaminis1 είπε...

Μπραβο Δενδια! Μην τους απελασεις,κρατησε τους σε στρατοπεδα συγκεντρωσης και να εισαι σιγουρος σε 3-5 χρονακια η Θρακη θα αυτονομηθει απο τους μεμετηδες αναγκαστικα λογω πληθυσμου! Ευγε για την κινηση ματ! Καλη η σταχτη στα ματια αλλα δεν μασαμε πλεον απο βιτρινα και θελουμε παρασκηνιο για να πιστεψουμε! Βασικα ποιον κοροιδευουν?Το Δουβλινο 2 ειναι ακομη σε ισχυ...

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΤΑΝΕ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΝ ΤΙΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ?ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ..ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ..ΕΝΑΣ ΜΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ..

Ανώνυμος είπε...

Eιδαμε και την "αριστερα" σου τι εκανε για το προβλημα εμμισθε γκεμεπελισκε αρθρογραφε γιατι ειναι φανερο τι πρεσβευεις.....ελαμψε δια της απαθειας της και προτεινε να τους κανουμε ολους ελληνες με ισα δικαιωματα με τους γηγενεις που τους ανηκει αυτος ο τοπος, ξεχασες ομως να μας πεις ποιοι στηριξαν τον αισχρο ανθελληνικο λαθρο-νομο ραγκουση περι αποδωσης ιθαγενειας στους αλλοδαπους με τη ψηφο τους....εκει εχεις μνημη χρυσοψαρου προφανως...τον ψηφισε μηπως η Χ.Α. και δεν το θυμαμαι..? οχι βεβαια τον ψηφισατε ανεξαιρετως ολοι οι δοσιλογοι (εκτος του Λαος) και οι προδοτες συμφωνα με τις ανωθεν νεοταξικες εντολες των αφεντικων σας, ξεχασες να μας πεις επισης που ηταν το επισημο κρατος σας οταν ολοι αυτοι που αανφερεις απασχολουσαν αλλοδαπους (και με τις δικες σας ευλογιες σας)και αφηναν τον ελληνα εργατη ανεργο, γιατι ο εγοδοτης παντα εργοδοτης θα ειανι και το συμφερον του θα κοιταξει απο οπου και να προερχετε εσεις ομως που ειχατε λογο και εξουσιασ τη βουλη και στους κυβερνητικους θωκους τι κανατε για να προστατεψετε τον ελληνα εργατη απο την αλλοδαπη ασυδοσια του εκαστοτε εργοδοτη? ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!Μην κατηγορειτε λοιπον "αλλους" για μια τακτικη την οποια εσεις ενθαρυνατε και εδραιωσατε ειστε οι ηθικοι αυτουργοι του λαθρο-εγκληματος και αφηστε τους πολυ βολικους αποδιοπομπαιους τραγους της Χ.Α. κατα μερος που σας ειναι πολυ ιδανικοι για να αποπροσανατολισετε την κοινη γνωμη απο το εγκλημα σας, η Χ.Α. ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ μεχρι σημερα για να τη κατηγορειτε αντιθετως εσεις ειχατε και ειδαμε τα χαιρια σας....καπου διαβασα σε ενα αλλο σχολιο ανγνωστη οτι αυτο το μπλογκ απο ΑΝΤΙ-ΝΤΠ εγινε ΝΤΠ και μαλλον πρεπει να εχει δικιο με τε τετοια πληρωμενα γκεμεπλο-αρθρα που φιλοξενει.

Ανώνυμος είπε...

Αντε πάλι τα ίδια, προπαγανδιμσένα μυαλά γίνονται φερέφωνα αβάσιμων θεωριών των νεο-ταξιτών.

Αντε γειά.

Φασισμός κατα τύπου Χίτλερ υπήρξε μόνο στην Γερμανία το '40, πάει πέθανε αυτό, "όπως και η disco" που λένε, ο μόνος που κάνει φασισμό είναι αυτός που αναφέρεται σε αυτόν με σκοπό να μειώσει τρίτους οπότε είσαι φασίστας και ρατσιστής, μπράβο 2/2.

τώρα πού κολλάει η επιχείρηση της αστυνομίας 'Ξένιος Δίας' με την Χ.Α... μόνο εσύ το ξέρεις, λές και η αστυνομία παίρνει εντολές απο Χ.Α... και η κυβέρνηση απλά ακολουθεί, μπράβο 2/2 πάλι, βγές να σε ψηφήσουμε...

Ανώνυμος είπε...

Το άρθρο είναι μια χαρά!

τα σχόλια από κάτω είναι για άλλα σχόλια αλλά ποιος αδειάζει να ασχοληθεί....

*Κανένα κράτος ποτέ και πουθενά στην παγκόσμια ιστορία δεν έλυσε το μεταναστευτικό του πρόβλημα με διωγμούς και προγκρόμ. Ακόμη και ο μέγας διδάσκαλος τους ο Χίτλερ εφτά χρόνια (1938-1945) προσπαθούσε αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε...

Ερώτηση κρίσεως : Αν η Ελλάδα έβγαζε χαρτιά Ευρωπαίου πολίτη για τους λαθρο-μετανάστες πόσοι απ αυτούς θα προτιμούσαν να μείνουν εδώ και να μην πάνε στη Γαλλία τη Γερμανία την Ολλανδία ή σε κάποιο άλλο μέρος της Ευρώπης ;;;

Ανώνυμος είπε...

απελπισμένε αρθρογράφε...κατάλαβέ το πια οτί ο δρόμος που διάλεξε να διαβεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον φέρνει απέναντι στον πεινασμένο,εξαθλιωμένο και αγανακτησμένο λαό. σύντομα θα ξαναβρεθεί στα παλιά του λημέρια 3-5% και το μόνο που καταφέρνει είναι να "ταίζει" την ΧΑ...
Γιατί πολύ απλά το να σε κλέβει το κράτος και να πεινάσεις είναι ήδη αρκετό,
το να σε πηδήξει και να σε σφάξει ο καθε λαθρομετανάστης με την ανοχή και την κάλυψη των κουλτουριάρηδων ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ
Πηρατε 27% κύριοι γιατί ο κόσμος πείνασε και είδε στον ΣΥΡΙΖΑ τον διώκτη του μνημονίου και της τροικας, κανένας Έλληνας δεν σας ψήφησε να γίνετε συνήγοροι των λαθρομεταναστών εγκληματιών, να γίνετε ξαδερφάκια με τους Τούρκους, να διαστρεβλώσετε την ιστορία μας και παραχωρήσετε τα εδάφη μας και γενικά να ισσοπεδώσετε αυτά που πολέμησαν και σκοτώθηκαν πρόγονοί μας για να τα έχουμε εμείς σήμερα.