Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Εισαγγελία Σύρου> -Δεν θα απολογηθούμε στους δημοσιογράφους για την κουκούλα στον Πακιστανό βιαστή!


Το «Κουρδιστό Πορτοκάλι» επικοινώνησε πριν λίγο με την Εισαγγελία Σύρου στο τηλέφωνο 2281082396 και ζήτησε να πληροφορηθεί για ποιο λόγο ο αρμόδιος Εισαγγελέας αποφάσισε να κρυφθεί το πρόσωπο του Πακιστανού βιαστή που πολτοποίησε τη ζωή της 15χρονης Μυρτώς και πως ταυτοποίησαν, τόσο ο...
ανακριτής όσο και ο Εισαγγελέας την ηλικία του.

Κι αυτό καθότι σύμφωνα με πληροφορίες από την σφάλεια υποστηρίζουν πως τα έγγραφα που είχε ετοιμάσει ο Αχμέτ για να επιστρέψει εσπευσμένα στο Πακιστάν τον εμφανίζουν να έχει γεννηθεί το 1991.

Ακολουθεί ο διάλογος>

“Δεν θα απολογηθούμε στους δημοσιογράφους για την κουκούλα στον Πακιστανό. Έχουμε ανωτέρους…»

-Οφείλετε μια εξήγηση στους Έλληνες πολίτες. Ποιος αποφάσισε ότι ο Πακιστανός είναι ανήλικος;

«Ο ανακριτής με την σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα…»

-Έγινε ταυτοποίηση στοιχείων  με τις Αρχές του Πακιστάν; Πως ξέρουμε την πραγματική του ηλικία;

-Ποιος αποφάσισε να του φορέσουν κουκούλα και να μην αποκαλυφθεί το πρόσωπό του τη στιγμή που εμφανίζονται επιχειρηματίες με χειροπέδες, ιερόδουλες του AIDS με χειροπέδες κλπ.

-«Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα ρωτήστε τον Εισαγγελέα. Αυτή τη στιγμή είναι βάρδια ο κ. Καραγιάννης στο τηλέφωνο  2281082296…»

Επιχειρήσαμε επανειλημμένα να επικοινωνήσουμε με τον κ. Καραγιάννη αλλά το τηλέφωνο δεν απαντούσε.
πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O pakistanos dieprakse viaio eglima, piastike kai fylakistike.Gia poio logo oi dimosiografoi theloun na doun to prosopo tou?

Ανώνυμος είπε...

θα υπάρχουν πολλοί λόγοι, εσύ γιατί πιστεύεις ότι ειδικά για την περίπτωσή του αποκρύβουν το πρόσωπο? είναι κάτι ξεχωριστό ως πρό τους άλλους?

Απλός ΕΛΛΗΝΑΣ!!!! είπε...

μήπως...λε μήπως ειναι κανενα απο εκεινα τ βρωμερα κοπροσκυλα της Ηπατιας και φοβουνται οτι θα φανει η μαλακια που κανανε η δουλοπρεπεις του συστηματος και οι ξεφτιλισμένοι αριστεροι και δεχτηκαν τα παραλογα αιτηματα τους?????(Ακου εκει,εχουν και αιτηματα τα βρωμο λαθρομεταστανια και εκβιαζουν και την κυβερνηση...!!!!).Τελικα ειμαστε μεγαλο μπου....λο!!!!