Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ" ΓΟΥΝΚΕΡ


Του Χάρρυ Κλυνν
Oι εταίροι μας, λέει, θα αποφασίσουν αφού δούνε πρώτα την έκθεση της Τρόικας!!! Είναι να τρελαίνεσαι δηλαδή, με τις «παπαριές» που επιζητούν να μας πασάρει η Ευρωληστοσυμμορία!

Η αξιοπιστία, δηλαδή, του Τόμσεν και της παρέας του, που σε όλες τις...

εκτιμήσεις τους έπεσαν έξω με τα τσαρούχια, θα διαμορφώσει τις πολιτικές αποφάσεις του Eurogroup!

Aς το πιστέψω!

Αυτά τα χονδροειδή «μασάλια» μόνο ο Κομανέτσης τα καταπίνει αμάσητα. Τον έχουν εκπαιδεύσει να τα καταπίνει αμάσητα...

Άλλοθι ψάχνουν οι Ευρωαιματορουφήχτρες, τι ψάχνουν δηλαδή, έτοιμο το έχουν, μαζί με τους Τροικανούς το εκπονήσανε και ξέρουν καλά ποια θα είναι η έκθεση και πολύ καλά ακόμη τι θα αναφέρει: Διαλύστε την Ελλάδα, Βουλγαροποιήστε την και ξεπουλήστε τα όλα εδώ και τώρα...

Εξάλλου αυτό το απόπλυμα, ο μεγάλος δημοκράτης του κώλου, ο Γιουνκέρ ήταν σαφέστατος: «Η μπάλα είναι στα χέρια των Ελλήνων κι αυτή είναι η τελευταία σας ευκαιρία!»
Στα παπάρια τους ο Ελληνικός λαός που αιμορραγεί, χεστήκανε για τους απελπισμένους που περνούν τη θηλιά του θανάτου στο λαιμό τους, για τα υποσιτισμένα παιδιά, για τα 2.000.000 (αυτός είναι ο πραγματικός αριθμός) των ανέργων, για τους λιμοκτονούντες συνταξιούχους, για τους άστεγους, για τις στρατιές των συσσιτιούχων, για τους άρρωστους που πεθαίνουν από την έλλειψη φαρμάκων, για το 68% των Ελλήνων που ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχειας.... για... για... για...

Στο διάολο κι εσείς και η «ανθρωπιστική» σας Ευρώπη, το άντρο του πολιτικού κυνισμού, της διαφθοράς και της τοκογλυφίας...

Στο διάολο και το ξευτελισμένο σας νόμισμα που μετέτρεψε τις χώρες της Ευρώπης σε φασιστικά Αμερικανογερμανικά προτεκτοράτα και τους λαούς της σε ανδράποδα!
Πλανώνται πλάνην οικτράν, όμως, τα Ευρωτσιράκια της Νέας Τάξης. Αν οι ηγέτες, που λέει ο λόγος, της Ε.Ε. δε λάβουν τις απαραίτητες γενναίες αποφάσεις, (που δεν πρόκειται, βέβαια, να λάβουν, άλλοι είναι εκείνοι που δίνουν τις εντολές) που θα ανακόψουν τις επιθέσεις των κερδοσκόπων, αλλά αντιθέτως συνεχίσουν στο δρόμο που βαδίζουν σήμερα, κοινώς να αντιμετωπίζουν την κρίση χρέους με αποσπασματικά μέτρα, επιβάλλοντας αυστηρούς δημοσιονομικούς κανόνες στα κράτη μέλη και σκληρή λιτότητα στους λαούς της, ένα «μπαμ» είναι αρκετό και το ετοιμόρροπο οικοδόμημα της Ευρωζώνης, γνήσιας εκπρόσωπου της παγκοσμιοποίησης και της πολυπολιτισμικής μαλακίας, θα διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη.

Και εύχομαι ολόψυχα το «μπαμ» αυτό να είναι η Ελλάδα... Ένα «μπαμ» που θα ενδυναμώσει το όραμα της ουμανιστικής δημοκρατικής Ευρώπης των λαών και θα εξοστρακίσει δια παντός το αιματοβαμμένο κερδοσκοπικό κεφάλαιο των διεθνών τοκογλύφων.

Καινούργιο ξεκίνημα και για την Ελλάδα με τη άμεση σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των υπεύθυνων της Εθνικής μας τραγωδίας (Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Παπαδήμος, Καρατζαφέρης, Σαμαράς και Κουβέλης) δήμευση των περιουσιών όσων διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα και δια βίου αποκλεισμός από τα κοινοβουλευτικά πράγματα όσων βουλευτών ψήφισαν υπέρ των μνημονίων.

Βασική προϋπόθεση, βέβαια, να τεθούν εκτός νόμου τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας που εξέθρεψαν τη διαφθορά, μετέτρεψαν το δημόσιο σε κομματικό τους φέουδο, διέφθειραν τις συνειδήσεις των Ελλήνων μεταρέποντάς τους σε μάζα ψηφοφόρων, καταχράστηκαν το δημόσιο χρήμα και οδήγησαν με τους ανθελληνικούς και ταπεινωτικούς χειρισμούς τους τη χώρα και τους Έλληνες στο τέλμα της οικονομικής και της ηθικής εξαθλίωσης...
πηγη