Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Μαζί με το ευρώ θα ξεκαθαρίσουν και πολλά άλλα!


Διπλή ντροπή για αυτούς τους “εκσυγχρονιστές και μεταρρυθμιστές” που κύρια έννοια τους ειναι να κρατούν τον λαό μας ημιμαθή και τρομοκρατημένο εδώ και δεκαετίες και έτσι να τον κυβερνούν...


Το πιο ακριβό νόμισμα στο κόσμο -το ευρώ- καταστρέφει την χώρα σε κάθε επίπεδο. Σταδιακά από την είσοδο του κατέστρεψε την παράγωγη και την εγχώρια κατανάλωση, οδήγησε στο χρέος την χώρα και τους πολίτες, έκανε εύκολες και φθηνές τις εισαγωγές ακόμη και τριτοκοσμικών χωρών και προϊόντων τελικά οδήγησε στην χρεοκοπία.

Η μάταιη προσπάθεια ανόρθωση της ελληνικής οικονομίας θα παραμένει μάταιη όσο το ευρώ θα ειναι το ακριβότερο νόμισμα στο κόσμο! Αυτό θα δημιουργεί στην χώρα και στον νότο της αγροτικής Ευρώπης έλλειμμα ανταγωνιστικότητας.

Ένα έλλειμμα που θα προσπαθούμε να μειώσουμε πηγαίνοντας από εσωτερική υποτίμηση σε εσωτερική υποτίμηση όπως την εποχή προ της κρίσης πηγαίναμε από λιτότητα σε επιτήρηση και πάλι πίσω σε λιτότητα.

Προφανώς το ευρώ πρέπει να αλλάξει η καλύτερα να αφαιρεθεί από την εθνική οικονομία.

Προφανώς πρέπει να αφαιρεθεί από τα χέρια μια ιστορικά αδιάφορης και αμόρφωτης ελίτ που το χρησιμοποίησε για να υπερπλουτίσει να βιώσει την χλιδή της, σταδιακά να υποδουλώσει την χώρα στους δανειστές και τέλος να πλατσικολογήσει μαζί τους τρομοκρατώντας τον λαό μας με τον “εφιάλτη της εξόδου” και την “χρεοκοπία”.

Προφανώς πρέπει να αφαιρεθεί από τα χέρια μια ιστορικά επικίνδυνης Γερμανικής ελίτ. Η λογική άλλωστε λέει ότι όσο η Γερμανία χρησιμοποιεί το ευρώ για να κυριαρχεί στον κόσμο τόσο κανείς νέος εταίρος δεν θα θελήσει να μπει στο ευρώ. Είναι πολλοί πιθανό κάποιοι να φύγουν.

Προφανώς το ευρώ πρέπει να αφαιρεθεί από τα χέρια μιας συμμορίας πλιατσικολόγων του κράτους, επιχειρηματιών που το απομυζούν παρασιτώντας σε μια χώρα που δεν παράγει.

Συμμορίτες που χρησιμοποιούν για να κρύψουν τις προθέσεις τους όρους όπως “νεοφιλελεύθεροι” ή “εκσυγχρονιστές/ μεταρρυθμιστές”. Διπλή ντροπή για αυτούς και κύρια έννοια τους ειναι να κρατούν τον λαό ημιμαθή και τρομοκρατημένο.

Μαζί με το ευρώ θα ξεκαθαρίσουν και πολλά άλλα!
πηγη