Tο αυθεντικό anti-ntp.net δεν έχει καμία σχέση με το anti-ntp.org

Η σελίδα μας είναι δεξιά Κάντε like
-------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>

Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012

Ξένιος Ζευς: Η μεγάλη κομπίνα!!!


Οι μετανάστες, οι πρόσφυγες, οι λαθρομετανάστες, οι Παριανοί, οι Αθηναίοι, οι εκλογές και το ... «colpo groso» του Αντώνη!!!
Πέρασε κι αυτός ο Δεκαπενταύγουστος! Η μεγαλύτερη γιορτή του καλοκαιριού! Με μια διαφορά όμως!...


Ο Ελληνας κάθισε στο σπίτι του!

Και κάθισε στο σπίτι του γιατί μερικές εβδομάδες πριν, επέλεξε με την ψήφο του την συνέχιση του εγκληματικού Μνημονίου και την διατήρηση στην εξουσία, όχι μόνο όσων πολιτικών μας έφεραν με τις πράξεις τους και τις παραλήψεις τους ως εδώ, αλλά επιπρόσθετα έδωσε ρόλο, ακόμα και στους μέχρι χτες κολαούζους της εξουσίας, που ήταν ευχαριστημένοι με τα ... ψίχουλα της μοιρασιάς!!!

Αλλά ας κάνουμε μια διαδρομή στα γεγονότα του 15Αυγουστου:

Διαμαρτύρονται οι Παριανοί, ότι δεν έχουν Αστυνομία! Αν είχαμε –λένε- τότε δύσκολα θα συνέβαινε το έγκλημα του Πακιστανού και η αιματηρή ληστεία στην Τράπεζα! Θα με συγχωρήσουν οι φίλοι μου στην Πάρο, αλλά όταν τον Μαιο του 2012 έδιναν 16.97% στη ΝΔ και ένα μήνα μετά , τον Ιούνιο του 2012, της έδιναν σχεδόν 30% (29.60%) τι περίμεναν με αυτό άραγε; Πίστεψαν μέσα σε 30 μέρες ότι η ΝΔ μετανόησε και διέγραψε τα λάθη του παρελθόντος και θα οδηγούσε την χώρα σε μια ασφαλή έξοδο από την κρίση;

Πίστεψαν ότι από το 8,88% του Μαίου που έδωσαν στο ΠΑΣΟΚ, ότι άξιζε την άνοδο στο 9.24% τον Ιούνιο;

Όταν το 46% των Παριανών ψήφιζαν τον Ιούνιο του 2012, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, είχαν την πεποίθηση ότι κάτι θ αλλάξει στον τόπο τους; Και πως απέκτησαν τέτοιου είδους πεποίθηση, όταν τον προηγούμενο μήνα, έδιναν μόλις 33% στα τρία αυτά κόμματα;;;

Τι ήταν αυτό που άλλαξε την γνώμη του 13% του συναρπαστικού αυτού νησιού με τους ωραίους κατοίκους;;;

Τι τους έκανε μέσα σε ένα μήνα να πιστέψουν ότι η κομματοκρατία που διέλυσε την χώρα, τώρα ... συμμορφώθηκε και θα ανοικοδομήσει την χώρα;

Τι τους έκανε να πριμοδοτήσουν τα κόμματα που εξέθρεψαν την λαθρομετανάστευση με ένα +13% και τους έδωσαν εντολή σχηματισμού κυβένησης;

Την Πάρο, όπως καταλάβατε την αναφέρω ως παράδειγμα!

Το ίδιο άρθρο θα μπορούσα να γράψω για πολλές περιοχές της χώρας, που σήμερα, η κάθε μία ξεχωριστά, διαμαρτύρεται για την ένταση που εμφανίζουν διάφορα φαινόμενα!

Πέραν δηλαδή των γνωστών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα μας σε ολόκληρη την επικράτεια, όπως η ΑΝΕΡΓΙΑ, κάθε τοπική κοινωνία, αντιμετωπίζει τα δικά της , ξεχωριστά προβλήματα!

Μόλις δύο μήνες μετά τις εκλογές, οι κάτοικοι διαμαρτύρονται άλλοτε εντονότερα κι άλλοτε πιο ήπια, για το κάθε ένα από αυτά και εξαπολύουν μύδρους κατά της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη!

Κι αναρωτιέμαι ...

Γιατί διαμαρτύρεστε φίλοι μου; Εσείς επιλέξατε μια κυβέρνηση, άοσμη, άχρωμη και πάνω απ όλα … άτολμη!

Επενδύσατε σε μια κυβέρνηση που λέει ορθά κοφτά και με περίσσιο θράσος, ότι για να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα, ΠΡΩΤΑ θα ρωτάει την Τρόικα και αν οι δανειστές μας το επιτρέπουν, τότε θα προχωρά στη λύση του!

Αν δεν το επιτρέπει η Τρόικα, τότε θα πρέπει να μάθετε να ζείτε με αυτό!

Επανερχόμενος λοιπόν στην πανέμορφη Πάρο, θα πρέπει οι κάτοικοι εκεί, να μάθουν να ζουν με «δράκους» και στυγερούς δολοφόνους , γιατί η τρόικα, δεν επιτρέπει στην Κυβέρνηση Σαμαρά να προσλάβει αστυνομικούς για την Πάρο!

Θα πρέπει οι κάτοικοι να καταλάβουν ότι αποτελούν μερικά όχι σπουδαία νούμερα, στα κιτάπια των δανειστών μας, και οι ζωές τους, δεν είναι και τόσο δα σημαντικές, έτσι ώστε το κράτος να ξοδέψει μερικές χιλιάδες ευρώ το μήνα για την διασφάλιση της ακεραιότητάς τους !

Οι Παριανοί, όπως και το σύνολο της Ελληνικής Επαρχίας, επέλεξαν με την ψήφο τους, μια φοβερή κατάσταση που έρχεται στη χώρα μας!

Τι εννοώ;

Ο εκλογικός διασυρμός της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στην Α και Β Αθηνών, ήταν τόσο μεγάλος, που οι επιτελείς των δύο κομμάτων αναζήτησαν τις αιτίες!!! Μία εξ αυτών, ήταν η «Σικαγοποίηση» του ιστορικού κέντρου και η μετατροπή του σε άνδρο πάσης φύσεως εγκληματιών ! επιπρόσθετα, η μετατροπή του σε πάρκινγκ όλων των φτωχών και κατατρεγμένων του πλανήτη, δημιούργησε μια κατάσταση αφόρητη στις ζωές των κατοίκων!

Όπως ήταν φυσικό, η Κυβέρνηση Σαμαρά, έλαβε το «ΟΚ» από την Τρόικα να λύσει το πρόβλημα! Αλλά όχι άπαξ δια παντός ! Όχι…

Γιατί η επίλυση του προβλήματος θα ξεκινήσει αν ανοίξει η δυτική πύλη της Ελλάδας και επιτρέψουμε στους πρόσφυγες στους μετανάστες και στους λαθρομετανάστες να φύγουν από τη χώρα και να πάνε εκεί που πραγματικά θέλουν! Στην Κεντρική και Δυτική Ευρώπη!

Θα προσέξατε ότι ανέφερα «πρόσφυγες, μετανάστες και λαθρομετανάστες»!

Τυχαίο ; Όχι φυσικά!

Η δήθεν προοδευτική , δημοκρατική, ευαίσθητη και προπάντων αριστερή συνείδηση του ελληνα πολιτικού έχει ισοπεδώσει κάθε έννοια σε αυτή τη χώρα!

Ετσι, όλοι είναι πρόσφυγες σε τούτη εδώ τη χώρα!

Αδυνατεί σήμερα ο μέσος Ελληνας πολιτικός να κατανοήσει ότι άλλο «πρόσφυγας» κι άλλο «μετανάστης»!

Και πώς να μην αδυνατεί, όταν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ έχουν επενδυθεί σε μια τεράστια επιχείρηση πλύσης εγκεφάλου!

Θεωρούν για παράδειγμα, ότι το 1922 οι Ελληνες της Σμύρνης ήταν … μετανάστες!! Δεν κατανοούν ότι πρόσφυγες είναι αυτοί που προέρχονται από μαζικές εκτοπίσεις και διωγμούς σε κάποιες χώρες!

Μετανάστης είναι αυτός που δεν διώκεται, αλλά για επαγγελματικούς κυρίως λόγους, εγκαταλείπει τη χώρα του για εξεύρεση εργασίας στο εξωτερικό, έχοντας προηγουμένως, δεχτεί ανάλογη κλήση! Έχοντας τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα, που τον καθιστούν καλοδεχούμενο στη χώρα που επιλέγει να πάει! Ο Μετανάστης, δεν περνάει ποτάμια και βάλτους αλλά χρησιμοποιεί τα ΜΜΜ και πάει στη χώρα που επιλέγει αφού περάσει όλους τους ενδεδειγμένους ελέγχους!

Αυτός που επιλέγει να πληρώσει 500 – 1000 ή 1500 ευρώ για να έρθει νύχτα, χωρίς στοιχεία ταυτότητας, και να παραδοθεί στις Αστυνομικές - Λιμενικές Αρχές, όσο κι αν δεν τους αρέσει, λέγεται λαθρομετανάστης! Κι αυτός που τον φέρνει εδώ, ονομάζεται δουλέμπορος!

Δεν μπορεί στο όνομα της δήθεν αριστερής κουλτούρας, να βαφτίζουμε όλους αυτούς ως … πρόσφυγες ή μετανάστες!

Κι εξηγούμαι!

Βαφτίζοντας τους συλλήβδην έτσι, χάνουν τα δικαιώματά τους οι πραγματικοί μετανάστες που ζουν στη χώρα μας! «Γκετοποιούνται» οι πραγματικοί πρόσφυγες και χάνει την αξία της η διεθνή συνθήκη σύμφωνα με την οποία οι πρόσφυγες πρέπει να αποκτούν συγκεκριμένα προνόμια σε μια χώρα!

Οι λαθρομετανάστες λοιπόν, αποτελούν μια ξεχωριστή περίπτωση και δεν θα πρέπει να συγχέεται σε καμία περίπτωση με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες (οικονομικούς) !

Η άκρα αριστερά κάνει το ίδιο λάθος με την άκρα δεξιά! Τους «τσουβαλιάζουν» όλους στο ίδιο σακί και διεκδικούν οι μεν πρώτοι την παραμονή τους στην Ελλάδα και οι δε δεύτεροι, την άμεση απέλασή τους!

Τα υπόλοιπα κόμματα, προσποιούνται ότι αυτό δεν είναι δική τους δουλειά και δεν ασχολούνται!

Αυτά προς αποκατάσταση της ... θολούρας!

Ο «ξένιος Ζευς» του Αντώνη Σαμαρά, δεν είναι τίποτε άλλο, παρά η απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από το κέντρο της Αθήνας! Κι όταν λέμε απομάκρυνση, δεν εννοούμε το … αυτονόητα, που είναι και η απομάκρυνση εκτός Ελλάδος!

Τελικός στόχος του «ξένιος Ζευς» είναι η διασπορά των λαθρομεταναστών, στην Ελληνική Επαρχία, που είναι πολύ πιο ανεκτική σε αυτούς!

Με δεδομένο ότι η κατάσταση στην Αθήνα έχει εκτραχυνθεί, κι ο κόσμος έχει γράψει στα «μαύρα κατάστιχα» τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, θεωρούν ότι η «ανακατάληψη» του Κέντρου μπορεί να επιτευχθεί, αν «σπρώξουν» τους λαθρομετανάστες στην Επαρχία και τους διασπείρουν!

Είδατε φαντάζομαι ότι από τις 10.000 συλλήψεις περίπου, μόνο 200 μετατράπηκαν σε απελάσεις! Οι υπόλοιποι συλληφθέντες αφέθησαν ελεύθεροι!

Συνεπώς, η επιχείρηση δεν είναι για το Θεαθήναι όπως ισχυρίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά έχει έναν εντελώς διαφορετικό και καλυμμένο σκοπό!

Η διαρκής παρουσία Αστυνομικών στο κέντρο, θα οδηγήσει τους λαθρομετανάστες να το εγκαταλείψουν και να ζητήσουν καταφύγιο σε περιφερειακές συνοικίες των Αθηνών αλλά κυρίως στην Ελληνική Επαρχία!

Διότι πολύ απλά, η Τρόικα, δεν επιτρέπει στην Ελληνική Κυβέρνηση να πράξει τα αυτονόητα!

Πρώτον να φυλάξει τα ανατολικά και νότια θαλάσσια σύνορα της, μειώνοντας την εισροή των λαθρομεταναστών και

Δεύτερον να ανοίξει τα Δυτικά της σύνορα σε όσους επιθυμούν να φύγουν στην Ευρώπη!

Ετσι έχουμε επωμισθεί ένα κόστος της τάξης των 8 δις ετησίως, το οποίο η Ευρώπη το παραγνωρίζει και αντ’ αυτού, πληρώνει μονάχα 500.000 ευρώ περίπου με την συμμετοχή της Frontex!!!

Κατά τα άλλα, οι Παριανοί, δεν έχουν συνέλθει ακόμη από το ΣΟΚ του διπλού χτυπήματος, σε μια περιοχή που ήταν κατά γενική ομολογία φιλήσυχη με μηδενική εγκληματικότητα!

Το φαινόμενο της έντασης της εγκληματικότητας στην Επαρχία, θα αυξηθεί ραγδαία στο αμέσως επόμενο διάστημα και θα είναι προϊόν, της επιχείρησης «ξένιος Ζευς»!

Ο Σαμαράς θα καυχιέται ότι «έφτιαξε» το Κέντρο της Αθήνας αλλά επί της ουσίας, το φαινόμενο θα μετακομίσει στην Ελληνική Επαρχία, μαζί με όλα τα δεινά του!

Ετσι, θα μπορεί να ζητήσει την ψήφο των Αθηναίων, που τόσο πολύ λαχταρά ο Αντώνης και τα ειδεχθή εγκλήματα θα μένουν μακριά από τις κάμερες και τα ... λαγωνικά της δημοσιογραφίας!

Πρόκειται δηλαδή, για το μεγάλο ευχαριστώ της ΝΔ, προς την Ελληνική Επαρχία, που την ανέδειξε Κυβέρνηση!

Εδώ είμαστε, και θα διαπιστώσουμε όλοι μαζί, την άνθηση του οργανωμένου εγκλήματος στα Ελληνικά χωριά και Κωμοπόλεις!

Αλλωστε, όπως έχω γράψει αρκετές φορές κατά το παρελθόν, η κωδική ονομασία μιας στρατιωτικής η αστυνομική επιχείρησης, αντανακλά πάντοτε τον απώτερο σκοπό για τον οποίο έχει σχεδιαστεί!

Και «ξένιος Ζευς» σημαίνει «φιλόξενος θεός»!

Γιατί στην Αρχαία Ελλάδα η φιλοξενία εθεωρείτο πράξη αρετής. Τους ξένους «προστάτευαν» ο «Ξένιος Ζευς» και η «Αθηνά η Ξενία», όπως και οι Διόσκουροι Κάστωρ και Πολυδεύκης. Υπήρχε θεία απαίτηση για την περιποίηση των ξένων και εθεωρείτο αμάρτημα η κακή αντιμετώπισή τους.

Αυτά τα ξέρουν καλά οι επιτελείς της ΕΛΑΣ, κι ας λέει το αντίθετο ο κ. Δημήτρης Τσουκαλάς, βουλευτής Επικρατείας και υπεύθυνος Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ. Διαμαρτύρεται έντονα για την επιχείρηση, ενώ γνωρίζει ότι επί της ουσίας, δεν θα αλλάξει τίποτα στη χώρα μας!

Γνωρίζει κι ο ίδιος, ότι ο ... φιλόξενος θεός της Ελλάδος, ΔΕΝ αποφάσισε, να διώξει τους λαθρομετανάστες από τη χώρα, αλλά να τους ... μετακομίσει σε άλλες περιοχές, συνεχίζοντας με τον τρόπο αυτό, την φιλοξενία τους!!!

Και η υφαρπαγή των ψήφων... συνεχίζεται!

πηγη

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστός φίλε μου. Να προσθέσω μόνο ένα πράγμα....
Δεν λυπάμαι καθόλου όλους αυτούς που ψήφισαν αυτούς τους δύο προδότες. Να πεθάνουν από πείνα, από έλλειψη φαρμάκων, δε με νοιάζει. Έρχεται μια στιγμή που πρέπει οι άνθρωποι να αποφασίζουν με σύνεση και όχι "χαβαλέ".
Ας τσουρουφλιστούν λοιπόν μαζί με εμάς που δε φταίμε. Αυτοί τουλάχιστον το αξίζουν......

Ανώνυμος είπε...

Έλα όμως που τον συνέλαβαν και ήταν αναρχοαριστερός Τελικά, κάτι ήξεραν οι Παριανοί και άλλαξαν την ψήφο τους...

Ανώνυμος είπε...

Γιατί φίλε αρθρογράφε ρίχνεις "ζάχαρη" με κοπλιμέντα? Πες το στα ίσια...Άντε γαμηθείτε εσείς και η νέα σας δημοκρατία, το πασοκ σας και η δημαρ σας , μαζί και τα προβλήματά σας. Να και αν έχετε , να και αν δεν έχετε προβλήματα. Μαζί θα τα λουστούμε . Βγαίνουν μερικοί και βρίζουν εμάς τους Αθηναίους.Εσείς οι Αθηναίοι και εσείς οι Αθηναίοι...λές και είμαστε όλοι το ίδιο, λές και δεν πονάμε για την υπόλοιπη Ελλάδα...βγαίνει ο άλλος ο μαλάκας και μας λέει τεμπέληδες .Δεν παράγουμε τίποτα και αυτός έχει χωράφια.Δεν λέει για τις επιδοτήσεις όμως.Ξαφνικά όλοι γίναν αφεντικά , ψηφίζουν Ν.Δ. γιατί ευνοεί το κεφάλαιο και ψάχνουν μαλάκες Έλληνες(αφού ρίξαν μεροκάματα και εργασιακά δικαιώματα) για εκμετάλλευση .Μάθαν ότι γαμιόμαστε,πλακώσανε και οι γύφτοι. Και στο κάτω κάτω στην Αθήνα , αυτό μπορούμε , αυτό κάνουμε.Διαμαρτυρόμαστε, είμαστε οι μαλάκες που καίνε την Αθήνα.Μαζευόμαστε Σύνταγμα,είμαστε τα παιδάκια που δεν πήγανε διακοπές.Μέχρι και ότι γουστάρουμε και τους λαθρό και για αυτό βγάλαμε το συριζα λέει ο άλλος.Αν είναι δυνατόν! Επειδή ήμουν για κάποιο καιρό στην επαρχία...μπορώ να πώ ότι λεφτά υπάρχουν ακόμα...Δεν έχει φτάσει ακόμη ο μεγάλος όγκος του προβλήματος εκεί.Αλλοίμονο σε κάτι παιδιά στην επαρχία(που πραγματικά ξέρουν τι τους γίνεται) που τους πήρε και αυτούς η μπάλα χάριν των υπόλοιπων ηλιθίων.

kmix23@yahoo.gr είπε...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ!! ΩΡΙΣΤΕ !!!
ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΗΣΤΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ???? ΑΝ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΧΤΥΠΑΓΕ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΒΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΝΑ ΣΟΥ Η ΤΗΝ ΣΥΖΗΓΟ ΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ???? ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ????
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΛΠΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ ΤΟΥ ΓΑΠ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΝΙΜΩΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ !!!

Ανώνυμος είπε...

επάμ και άρδην σε φιλελληνικό και εθνικιστικό υποτίθεται σάιτ δεν ταιριάζουν.Το ότι είναι αντιμνημονιακοί δε λέει κάτι.Ο αχταρμάς των ιδεολογιών με πρόσχημα την οικονομική κρίση δεν οδηγεί κάπου.Ας μας πουν οι κύριοι αυτοί τις απόψεις τους για τα εθνικά θέματα, για θέματα παιδείας,θρησκείας.
Δεν είναι τυχαίο επίσης ότι όποτε ανακοινώνονται περικοπές έχουμε και τη σύλληψη ενός τρομοκράτη

HUNTER είπε...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ 7:35.
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΞΑΘΛΙΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ.ΟΤΑΝ ΤΟ 2013 ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΝΟ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ,ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΑΡΙΑΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΝΙΣΗΤΟΥΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΑΠΟΛΑΝΒΑΝΟΥΝ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΤΟΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΝΙΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΩΜΕΝΑ ΜΠΟΝΤΡΟΥΜΙΑ ΤΙΣ ΑΘΗΝΑΣ ΧΟΡΙΣ ΗΛΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ας πάνε λοιπόν οι λαθραίοι στην επαρχία, να χαρεί και ο Αντώνης μας, και να δούν μετά τη γλύκα οι συνέλληνές μας, οι εκτός Αθήνας, μπάς και μετά φωνάξουμε ΟΛΟΙ μαζί για τα χάλια μας!