Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Σ.ΛΕΜΠΕΣΗΣ: Έκανα προπόνηση στο χωράφι, δεν είχα χρήματα για βενζίνη


Σ.ΛΕΜΠΕΣΗΣ: Έκανα προπόνηση στο χωράφι, δεν είχα χρήματα για βενζίνηΤην ωμή πραγματικότητα που βίωσαν οι Έλληνες αθλητές κατά την διάρκεια της προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου περιέγραψε ο Σπύρος Λεμπέσης ο οποίος καθήλωσε το πανελλήνιο με την προσπάθεια του στον τελικό του ακοντισμού και την κατάκτηση της 7ης θέσης. Ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «έκανα προπόνηση τον τελευταίο μήνα σε ένα χωράφι, χωρίς καμία υποστήριξη από την πολιτεία.....
Δεν είχα στην τσέπη μου ούτε ένα ευρώ, δεν είχα χρήματα να βάλω ούτε βενζίνη στο αυτοκίνητό μου» Αλλά και στο Λονδίνο τα πράγματα γι αυτόν δεν ήταν ιδανικά. «Θέλω να εκφράσω ένα παράπονο γιατί δεν είχα κοντά μου τον προπονητή μου. Ελπίζω αυτό να μην ξανασυμβεί αυτό στο μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους μου αλλά και τον πρώτο μου προπονητή». Πάντως εμφανίστηκε χαρούμενος για την έβδομη θέση στον τελικό του ακοντισμού και τόνισε πως δεν απείχε πολύ από το μετάλλιο ενώ υποσχέθηκε να το κατακτήσει στους αγώνες του 2016 της Βραζιλίας. «Είμαι χαρούμενος για την έβδομη θέση, τα πήγα πολύ καλά. Θα ήθελα κάτι παραπάνω γιατί θεωρώ πως μπορούσα να αγγίξω το μετάλλιο. Πάντα πρέπει να αντιμετωπίζουμε με χαρά τη συμμετοχή μας και να παθιαζόμαστε για ακόμα μεγαλύτερη διάκριση. Ήταν ένας απρόβλεπτος αγώνας αλλά τέτοιου είδους αγώνες θέλουν παραπάνω πάθος. Βέβαια μετά την δεύτερη βολή είχα αρκετές ενοχλήσεις και δεν μπορούσα να τα δώσω όλα. Νιώθω πάντως μεγάλη ικανοποίηση και πιστεύω ότι θα είμαι στα μετάλλια το 2016»


newsbomb

2 σχόλια:

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

το παληκαρι το ειδα...
φαινεται σοβαρος και μετρημενος...
επειδη ειναι μικρος κι εχει μελλον μπροστα του, μπορει με την υποστηριξη των δικων του ανθρωπων να τα καταφερει στους επομενους ολυμπιακους αγωνες...
εχω να κανω μια προταση σε ολα αυτα τα παιδια...
Αν ποτε στο μελλον καταφερουν κατι καλο, την ωρα που διαφορα λαμογια τυπου Ιωαννιδη, Καπραλου, Κουβελου...στηθουν διπλα τους για δηλωσεις και φωτογραφιες, να τους στειλουν στο διαολο...

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ …ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΧΕΣ …

Κούβελος και Καπράλος, σε τηλεοπτική συνέντευξη τους(ΕΡΤ 11-08-12), σχετικά με την παταγώδη αποτυχία των Ελλήνων ΑΘΛΗΤΩΝ, την ευθύνη την έριξαν στην αδιαφορία των κυβερνώντων πρώην και νυν …(δηλαδή σε Πετραλιά , Ιωαννίδη, Γερουλάνο και ;;; …)

Στέλλα Ηρώ Λεδάκη. Ετών 24. Επικοντρίστρια από τα Χανιά της Κρήτης (13 η στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2012.)
Πλήρωνε από την τσέπη της τα διεθνη ταξίδια για συμμετοχή σε αγώνες ώστε να πιάσει τα όρια των Ο.Α…
Αγωνιζόταν χωρίς προπονητή και με κοντάρια δανεικά …
Έμειναν εκτός Σταδίου η ΜΑΝΑ της και η αδελφή της ..( γιατί οι “υπεύθυνοι ;;; ολυμπιακάρχες ” δεν είχαν κρατήσει τα προπληρωμένα …εισιτήρια…)

Ο Σπύρος Λεμπέσης ο οποίος καθήλωσε το πανελλήνιο με την προσπάθεια του στον τελικό του ακοντισμού και την κατάκτηση της 7ης θέση , δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «έκανα προπόνηση τον τελευταίο μήνα σε ένα χωράφι, χωρίς καμία υποστήριξη από την πολιτεία… Δεν είχα κοντά μου τον προπονητή μου. .. Δεν είχα στην τσέπη μου ούτε ένα ευρώ… Δεν είχα χρήματα να βάλω ούτε βενζίνη στο αυτοκίνητό μου…

Ο Χάλκινος Ολυμπιονίκης του τζούντο, Ηλίας Ηλιάδης
επέστρεψε στην Αθήνα μόνος και κανένας εκπρόσωπος της πολιτείας δεν υποδέχτηκε τον Έλληνα Ολυμπιονίκη που μας χάρισε τα πρώτα χαμόγελα.

Οι αθλητές παίρνουν «χαρτζιλίκι 22 ευρώ την ημέρα», από κάποιους δε που επέστρεψαν νωρίτερα από το προγραμματισμένο ,τους ζητήθηκε να δώσουν πίσω αυτά τα χρήματα …
Αυτή...είναι η σκληρή αλήθεια για τους αθλητές που έλαβαν μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου

Ο πρόεδρος της ''Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής'', ο πολυθεσίτης Σπύρος Καπράλος, κατηγορείται γιά ανάμιξη σε πώληση εισιτηρίων Ολυμπιακών αγώνων στην ...''μαύρη αγορά'' στο Λονδίνο!
(July 26 ,2012) According to a series of reports in the Sunday Times,
Σοβαρή καταγγελία που εκθέτει την αποστολή της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και κυρίως τους Ισίδωρο Κούβελο και Σπ. Καπράλο, κάνει η εφημερίδα Independent η οποία λέει ότι η Ελλάδα ξοδεύει χιλιάδες ευρώ στο Λονδίνο προκειμένου να κλείσει ολόκληρο το Carlton Club στο Σεντ Τζέιμς, για να το μετατρέψει σε «Σπίτι των Ελλήνων».

Το Ολυμπιακό πνεύμα σήμερα, εκπροσωπείται στην χώρα μας από τους φίλους του ναζιστή Μιζό-φοράκου…

Σε κάθε περίπτωση, είτε μιλάμε για άτομα «Κούβελο-Καπράλου» είτε για οργάνωση ΕΟΑ , καλό είναι να πηγαίνουμε για γενική απολύμανση, διότι ο Μητσοτακό-Ντορισμός είναι μεταδοτικός και επικίνδυνος.

Να εκδιωχθεί αμέσως, με κλωτσιές από την ΕΟΑ , η κλίκα Κούβελου -Καπράλου που ντρόπιασε σε όλη την οικουμένη την Ελλάδα. Όλοι αυτοί οι διορισμένοι , οι μιζαρισμένοι ολυμπιακάρχες, οι σφουγγοκωλάριοι της Ντορό-φαυλό-κρατίας που παριστάνουν τους πάτρωνες των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ “ΑΓΩΝΩΝ” πρέπει να περάσουν από Λαϊκό Δικαστήριο.