Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Στη Χίο ο Τέρενς Κουίκ


Τη Χίο θα επισκεφθεί αύριο, Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει αναλάβει και την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της συγκεκριμένης Εκλογικής Περιφέρειας...


Έχουν ήδη προγραμματιστεί συναντήσεις με το Δήμαρχο κ. Πολύδωρα Λαμπρινούδη και τον Αντιπεριφερειάρχη, Κωνσταντίνο Γανιάρη, και στη συνέχεια επισκέψεις στα πυρόπληκτα χωριά του νησιού.

Στις συναντήσεις μαζί με τους Τοπικούς Αξιωματούχους αλλά και στην περιοδεία στις πυρόπληκτες περιοχές, ο Τέρενς Κουίκ θα συνοδεύεται από ομάδα Πολιτευτών και μελών της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στη Χίο, οι οποίοι ήδη έχουν ανοίξει φάκελο με όλο εκείνο το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί στον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο τον οποίο θα ασκήσει το Κίνημα για τις πρωτοφανείς πυρκαγιές στη Χίο.



Σήμερα ο Τέρενς Κουίκ έκανε και την εξής δήλωση:

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα τώρα, ότι για τέταρτη φορά από την ημέρα που ξεκίνησε η πυρκαγιά στη Χίο, η κυβέρνηση άλλαξε τον Επιχειρησιακό Συντονιστή. Αυτό δείχνει ότι αντιμετώπισε με τον πιο επικίνδυνο και ερασιτεχνικό τρόπο την επιχείρηση κατάσβεσης διότι ή δεν είχε σχέδιο και «ψαχνόταν» καθ’ οδόν, δηλαδή την ώρα που καίγονταν δεκάδες χιλιάδες στρέμματα πράσινου και μαστίχας στο νησί ή από την αρχή επέλεγε ακατάλληλους ανθρώπους ως επιχειρησιακούς συντονιστές με αποτέλεσμα κάθε μέρα να τους αλλάζει σαν τα πουκάμισα. Μόνο που η Χίος δεν είναι πουκάμισο και το έργο της πυρόσβεσης θέλει τη μέγιστη υπευθυνότητα η οποία όπως απεδείχθη εκλείπει τελείως.

Όταν θα έρθει η ώρα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ζητήσουν την πλήρη διερεύνηση όλων των πτυχών του εγκληματικού κυβερνητικού αλαλούμ σε βάρος της Χίου.

Αύριο Παρασκευή θα επισκεφθώ το νησί όπως είχε προαναγγελθεί, ώστε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να έχουν την καλύτερη δυνατή εικόνα για τις καταστροφικές συνέπειες που άφησε πίσω της η φωτιά πριν προχωρήσουν στις κοινοβουλευτικές τους ενέργειες». 
enikos.gr