Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

"ΣΦΑΓΗ" ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ. "ΕΦΑΓΑΝ" ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ...


Αναβρασμός επικρατεί στον χώρο των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. μετά από ομαδικές μεταθέσεις που χαρακτηρίζονται "σφαγή". Ιθύνων νους αξιωματικός που είναι κοντά στον νέο Υπουργό.
Αξιωματικοί που κατά γενική ομολογία ήταν ικανότατοι στους...
τομείς τους μετατέθηκαν σε νεκρές θέσεις, ενώ οι ευνοούμενοι της νέας πολιτικής ηγεσίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κατέλαβαν όλα τα κρίσιμα πόστα.
Ανάμεσα στους διωχθέντες και ο σύζυγος της δημοσιογράφου του Μέγκα Καραμήτρου, Γιώργος Καστάνης, αξιωματικός ικανότατος στην δίωξη ναρκωτικών. Αλλά υπάρχουν και πολλοί άλλοι.Θα επανέλθουμε.
http://www.crime.gr/2475/articles/sfagi-efagan--mexri-kai-ton-antra-tis-k/article.aspx
---Μια "παράξενη" μετάθεση έγινε σύμφωνα με πληροφορίες του spirospero.gr, στο "στρατόπεδο" της Κατεχάκη.
Μετέθεσαν τον Διοικητή της Δίωξης Ναρκωτικών Γιώργο Καστάνη σε θέση στο αρχηγείο της Κατεχάκη. Η εν λόγω θέση χαρακτηρίζεται "νεκρή", αφού ο πρώην διοικητής δεν θα έχει ενεργό ρόλο σαν αυτό που κατείχε στην δίωξη. Οι λόγοι της μετάθεσης δεν έχουν γίνει γνωστοί, αλλά πηγές μέσα από την Αστυνομία μιλάνε για μια μετάθεση που εναπόκειται στα διάφορα "παράκεντρα" που διοικούν την Ασφάλεια Αττικής. Στη θέση του φέρνουν τον αστυνομικό υποδιευθυντή Δημήτρη Σμυρλή από το αστυνομική διεύθυνση Αργολίδας αν και πληροφορίες του makeleio λένε ότι ο εν λόγω κύριος πάει στο οργανωμένο έγκλημα και στη δίωξη διευθυντής γίνεται ο μέχρι τώρα υποδιευθυντής.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Καστάνης είχε αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του ως Διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών.
Εμείς θα επανέρθουμε ως makeleio. Υπάρχουν ακόμα πολλά να πούμε για κυρίους με μουσταρδιά κοστούμια που δεν ξέρουν ακόμα που βρίσκεται το φαρμακείο του Μπακάκου και θέλουν να πρωταγωνιστούν στις αρχές ασφαλείας την ώρα που καίγεται η πατρίδα μας. Αει σιχτίρ μ@.....ς...
πληροφορίες και από
http://omertanewsgr.blogspot.gr/2012/08/mia.html
makeleio.gr