Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ανακήρυξη ανεξαρτησίας της Θράκης η αιτία της επέκτασης των χωρικών υδάτων!!!



http://a.media.newsbomb.gr/items/cache/242467aa91b98c278a64bad97cebd5b4_XL.jpg?t=1326275590
ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ 
Έγραψε ο αγαπητός και έγκυρος Θραξ : 
«Πριν ή κατά τη συζήτηση των μιλίων είχε πει ο γέροντας (σ.σ. γέροντας Παΐσιος) σε γνωστό μου θα κάνουν ανακήρυξη ανεξαρτησίας οι μουσουλμάνοι της Δυτικής...
Θράκης, εμείς θα πούμε καλά τόσα χρόνια έχουμε δίκαιο και δεν κάνουμε επέκταση στα 12 μίλια και 'σεις μέσα στην επικράτεια μας κάνετε ανακύρηξη και τότε εμείς θα κάνουμε επέκταση στα 12 μίλια, αυτό κρατήστε το γιατί είναι απο σοβαρή πηγή και το έχουν ακούσει και άλλοι εδώ μέσα και το ξέρουν από παλιά και από άλλες πηγές, δηλαδή ο γέροντας μίλησε για αυτό το θέμα και σε άλλους εκτός από τον γνωστό μου που μου το είπε.»

9 σχόλια:

dimitris είπε...

Ότι και να έχει πει ο Παισιος και όλοι οι άλλοι Άγιοι η ουσία είναι ότι ζούμε σε μια χώρα που ντρεπόμαστε να πούμε το όνομα της, Οι γελοίοι που μας κυβερνούν και οι πολίτες βολεψακιδες που καθόμαστε και τους βλέπουμε.
Κατά τα άλλα περιμένουμε τους Ρώσους τους αμερικανούς και όλους τους άλλους να μας σώσουν.
Παρτε το χαμπάρι η χώρα αυτή τελείωσε.
Από την ώρα που τελείωσε η πατρίδα τελείωσε η οικογένεια τελείωσε φυσικά και η θρησκεία.
Η επόμενη γενιά αυτής της χώρας θα αποτελείται από παιδιά Πακιστανοελληνων, Αφρικανοελληνων, Αλβανοελληνων, Ελληνορωσων, Ελληνοουκρανων κλπ
Η κουλτούρα αυτής της χώρας θα περάσει στα ανθρωποειδή που ήρθαν στην πρώην όμορφη αυτή χώρα.
Ούτε ο θεός τώρα πια μπορεί να βάλει το χέρι του.

Ανώνυμος είπε...

ΌΧΙ αγαπητέ Δημήτρη.Δε ντρεπόμαστε να πούμε το όνομα της χώρας μας.ΕΛΛΑΔΑ και ξερό ψωμί.
Καθημερινά κάποιοι παλεύουν αυτό που εσύ λες ότι καθόμαστε και το βλέπουμε.Δε περιμένω κανέναν Ρώσο κτλ να έρθει να με σώσει.
Περιμένω τον Έλληνα να έρθει.Το φίλο,το γείτονα,το συγχωριανό κτλ.Αυτό περιμένω και δε βλέπω να γίνεται τίποτα.
Η πατρίδα δε τελειώνει,ούτε η οικογένεια,ούτε η θρησκεία.
Εμείς τα καταστρέφουμε όλα.
Γιατί;
Γιατί ακόμα και ανάμεσα στον απλό λαό (όχι μόνο τους βολεψάκιδες) υπάρχουν εχθροί της χώρας.
Και είναι περισσότεροι από 300.Ανώνυμοι κι επώνυμοι.Και πολύ χειρότεροι βέβαια.
Γιατί ο γονιός δε μετέφερε στο παιδί του την έννοια της οικογένειας.Το έχει κολλημένο στην τηλεόραση να βλέπει αηδίες για να μπορέσει να ξεκουραστεί.Και αν το παιδί του κάνει σεξ απ' τα 12 τότε θα τον πιάσει ο καημός.
Γιατί η θρησκεία έγινε εμπόριο από κάποιους.Ναι αλλά εγώ κι εσύ ξεχάσαμε το Θεό.
Η κουλτούρα και ο πολιτισμός αυτής της χώρας κρατιέται απ όσους έχουν τη θέληση και τη δύναμη να παλέψουν.Όσοι χάσουν τη δύναμη στηρίζονται από τους υπόλοιπους και συνεχίζουν.
Πρέπει να βάλουμε καλά στο μυαλό μας ότι δεν είμαστε μονάδες αλλά ομάδες.Και όποιος δε μπορέσει να δουλέψει με την ομάδα ας αποχωρήσει.
Μόνο ο Θεός μπορεί να βάλει το χέρι του.Εμείς δε δίνουμε το δικό μας σ' Εκείνον.

Φιλικά

A.V

dimitris είπε...

Αγαπητέ A V σε ευχαριστώ πολύ για την πολύ ωραία σου απάντηση στο σχόλιο μου.
Είναι όμως ένα θέμα πολύ μεγάλο και ελπίζω να τα πούμε καλύτερα.
Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητό anti-ntp,αναρωτιέμαι για την σταθερή προβολή του Γέροντα Παίσιου, για "γεωπολιτικές" προβλέψεις και συμβάντα και γενικότερα της εμμονής περί "εξωτερικών" εχθρών. Είναι γνωστές θεωρήσεις και προσεγγίσεις,διατυπωμένες από σοβαρούς αναλυτές. Επιθυμία μου είναι,η εκκλησία να ασχολείται και να αρκεστεί στα σοβαρά προβλήματα του λαού και την αποσυμφόρηση κοινωνικών ζητημάτων. Θεωρώ άσκοπο και άτοπο να συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με την δημοσιότητα των λόγων των πατέρων της Εκκλησίας!
"αγωνιστής"

Ηλεκτρα είπε...

Διαβαζοντας το σχολιο σου dimitris αισθανθηκα την ιδια απελπησια και ντροπη.Μετα σκεφτηκα οτι αυτο ηθελαν,ολοι αυτοι που λασπολογουν τη χωρα και το εθνος μας.Γιατι ο ΕΛΛΗΝΑΣ παντα ηταν περηφανος και ξεχωριζε τον εαυτο του απο τους βαρβαρους.Και για αυτο επιβιωσαμε επι αιωνες,παρολο που περασαμε τα πιο δεινα στην ανθρωπινη ιστορια.Και τωρα δεν πρεπει να μας λυγισουν.Για αυτο ειμαι περηφανη και τους ευχαριστω τους αθλητες μας στο ολημπιακο χωριο στο Λονδινο που περηφανα κρεμασαν τις σημαιες μας.Και εμεις θα μεταδωσουμε στα παιδια μας αυτην την περηφανια, την αληθεια για το εθνος,για την ιστορια μας.Ε ναι και για τους πουλημενους. Και δεν θεωρω οτι οι ελληνες ειναι τεμπεληδες, κλεφτες και οτι αλλο λενε απο τα πουλημενα καναλια και οχι μονο, και δεν πιστεψα οτι υπαρχουν 40000 ψευτοαναπηροι, το εστησαν για να λενε οτι μαζι τα φαγαμε.Ο πατερας μου ειναι καρδιακος και για να παρει 250ευρω το μηνα περασαμε απο τοσους γιατρους και επιτροπες.Αξιζει να λαδωνεις και ποσους για να παρεις αυτα τα λεφτα για ενα χρονο.Ειδα μια κυρια χωρις ποδι και να την ταλαιπωρουν καθε χρονο, λες και θα φυτρωνε καινουριο ποδι.Τα φαγανε και τα εστησαν ολο αυτο και μας χλευαζουν απο πανω. Μπαινω στα ξενα blog και τι δεν διαβαζω.Καταφερε το σκουπιδι ο Παπανδρεου,εστησαν ολα τελεια.Και μερικοι που μιλαν για τη σωτηρια απο τη Ρωσσια, να σας πω,οτι τα χειροτερα αντιελληνικα σχολια διαβαζω στα δικα τους blog.

Ανώνυμος είπε...

συνηθως δεν σχολιαζω αλλους σχολιαστες!!ο καθε ενας εχει μια αποψη κ αυτο ειναι σεβαστο! οσο κ αν
αρκετες φορες δεν συμφωνουμε αλλα σε οτι εχει σχεση με τον γεροντα παισιο κ με οσα κατα καιρους εχει πει!!
πιστευω ακραδαντα ο καλος θεος!!
επιδη αγαπαει τα παιδια του μας εστειλε τον γεροντα για να μασ προετοιμασειγια τα επερχομενα τα οποια κατα τα φαινομενα δεν αργουν!
για να μας ενισχυση στην πιστη κ να μας οπλισει με θεικη δυναμη!!κ παρηγορια!!
κ φυσικα να χαιρετισω μια που τον βρηκα εδω!
A.V

Ανώνυμος είπε...

Ναι Δημήτρη..Είναι μεγάλο θέμα.Συμφωνώ.
Μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα να βρισκόμασταν 3-4-5 άτομα από εδώ και να τα λέγαμε κι από κοντά.Πολύ θα το ήθελα.Θα βρισκόμαστε κατα καιρoύς εδώ όμως.Σημαντικό κι αυτό.
ΗΓΕΤΗΣ την καλημέρα μου.
Εμείς θα τα πούμε σίγουρα από κοντά.
Επιφυλάσσομαι.

A.V

Ανώνυμος είπε...

Αλίμονο σε εκείνους τους "χριστιανούς" που αγνοούν και προσπερνούν, τον Βίο και τον Λόγο του Χριστού, και μιλούν μόνο για τον Θεό! Σαν να Τον γνωρίζουν...
"αγωνιστής"

Unknown είπε...

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ !!!