Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Την βίαζε ενώ ψυχορραγούσε ο “ευσεβής ισλαμιστής”.


Αυτή την εικόνα για κρατούμενο δεν την έχουμε αντικρύσει ούτε στις δίκες μελών που κατηγορούνταν για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις. Αλήθεια, γιατί τόση μυστικότητα; Τι ακριβώς είναι αυτός ο ευσεβής νέος ώστε να κρύβεται το πρόσωπο
του; Μετά τις απέλπιδες προσπάθειες μάλιστα να χαρακτηριστεί η κτηνωδία ως “ατύχημα” και έπειτα να φυγαδευθεί άρον άρον;
Γιατί δεν προσπάθησε να φύγει αμέσως μετά το εγκλημα παρά μόνον όταν ο ιατροδικαστής που ζήτησε ο ίδιος ο τραγικός πατέρας έβγαλε το πόρισμα; Είχε κάποιες διασφαλίσεις;
Πως ενεργοποιήθηκε ένα τεράστιο δίκτυο γύρω από αυτό το στυγερό έγκλημα με σκοπό να το κουκουλώσει; Από τεράστια εκδοτικά συγκροτήματα, “λειτουργούς” της αυτοδιοίκησης και λοιπές “αρχές”;

Σε λίγο όλο το παρασκήνιο.
olympia.gr

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειναι παντου ερχονται καθε μερα και αλλοι.
οι αριστεροι τους προστατευουν
η εκκλησια τους ταιζει.
οι νεοελληνες τους θελουν για δουλους.
οι δυτικοι κανουν την δουλεια τους .
οι τουρκοι επισεις.
και εμεις;
νανι νανι νατο το χατζαρι φθανει

Ανώνυμος είπε...

Θα ήταν πιο χρήσιμο για την τιμωρία του ενόχου να περιμένουμε να δικαστεί κ να ακούσουμε κ το κατηγορητήριο για το ΒΑΡΒΑΡΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.

Τόσο μίσος και τόση κάλυψη από τα ΜΜΕ επί 2 βδομάδες, πριν ακόμα καταδικαστεί.. Ξεκάθαρη καθοδήγηση της επικαιρότητας μακρυά από άλλα θέματα.

Έχει ξεχάσει πολύς κόσμος κ πολλά κόμματα: ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, φτωχοποίηση, νέα μέτρα, επερχόμενη κατάρευση. Θέλουν το κόσμο χωρισμένο να πλακώνονται κουμουνιστές μ χρυσαυγίτες κ οι τραπεζίτες να βγαίνουν λάδι..

Τις ευχές μου να ζήσει κ να γίνει καλά η κοπέλα.

Ανώνυμος είπε...

ΑγΑΠΟΥΛΑ,ΑΝΤΟΥΑΝΝΕΤΑ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΑΛΕ ΚΑΝΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΤΖΑΜΙ.

Ανώνυμος είπε...

είναι αποδεδειγμένο πλέον οτί 7 στους δέκα από δαύτους έχουν εγκληματικά και δολοφονικά έντισκτα. και οι υπόλοιποι 3 στους δέκα που είναι υποκριτικά ευγενείς και ήσυχοι, ΟΤΑΝ τους δοθεί ευκαιρία, όταν βρεθούν σε αγγέλη η όταν νιώσουν δυνατοί πολιτικά/θρησκευτικά/εθνικιστικά, είναι σίγουρο οτί θα σηκώσουν χέρι να σε σφάξουν στον ύπνο σου, ύπουλα, θα γυρίσουν να δαγκώσουν το χέρι που τους έδωσε ένα ποτήρι νερό.
Φίλοι δεν γίνονται ποτέ, ούτε νιώθουν ευγνωμοσύνη, ούτε συμπονουν, ούτε λυπούνται, πολύ απλά γιατί από την θρησκεία τους (ΙΣΛΑΜ) δεν σε βλέπουν σαν ισότιμο/ισάξιο ανθρώπινο ον, πάντα θα είσαι ΑΠΙΣΤΟΣ γιαυτούς. γιαυτό δεν έχουν ανδοιασμούς και ηθικούς φραγμούς να διαπράξουν απεχθή εγκλήματα,βιασμούς,σφαξίματα(κυριολεκτικα) και άλλα τέτοια που δεν θα έκαναν στη χώρα τους η σε κάποιον ομοεθνή τους η μουσουλμάνο γενικά.
Όλα τα παραπάνω μας υπενθυμίζουν οτί μιλάμε για ΠΑΡΑΣΙΤΑ της κοινωνίας μας και του τόπου μας.
Αφήστε να τους αγκαλιάζουν κάποιοι κομματικοί κύκλοι για λόγους ψηφοθηρίας,
αφήστε να τους λατρεύουν οι παθητικοί ομοφιλόφιλοι για τους λόγους που καταλαβαίνουμε...
αφήστε να τους λυπούνται οι αφελείς ανθρωπιστές και ειρηνοποιοί (η αφέλεια τους και ο ρομαντισμός τους θα τους εγκαταλείψει βίαια στα χέρια κάποιου "μελαμψού" εγκληματία αργά η γρήγορα...)
αφήστε να τους συμπονάει το κράτος γιατί έχει κάνει προδωτικές συμφωνίες με τους ευρωπαίους, περί υποδοχής και συγκράτησης μεταναστών που εφορμούν στην Ευρώπη.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ, η αστυνομία κάνει σκούπες μόνο όταν κάποιο κοριτσάκι βιάζεται και δολοφονείται, δηλαδή για τα μάτια του κόσμου. ηρθε η ώρα να κάνει ο απλός κόσμος ΣΚΟΥΠΑ, από τις γειτονιές, τους χώρους εργασίας, τα εγκατελειμένα κτήρια, τις πλατείες, κλπ κλπ
ΟΛΟΥΣ ομως, μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά, και δυστυχώς τα χλωρά των λαθρομεταναστών είναι ΟΥΤΕ 5% αποδεδειγμένα.

Ανώνυμος είπε...

Μακάκας Έλληνα κουραδόμαγκα! Κάτσε ρε στο καθρέπτη και κοίτα τον εαυτό σου. Ραγιά. Σκύβε το κεφάλι και τρώγε όσο σου επιτρέπουνε ....