Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Χρονογράφημα συνέπειας .


1.«Είχαμε μία αρνητική εμπειρία με την εργασιακή εφεδρεία» είπε ο Ευ.Βενιζέλος. «Ήταν μία αναγκαστική κατάσταση που δεν ήταν ποτέ επιθυμία της κυβέρνησης» σημείωσε.

2. Τη ρητή αντίθεση της ΔΗΜΑΡ υπογράμμισε από την πλευρά του ο Φ.Κουβέλης...
.

«Αποδείχθηκε, στο βαθμό που εφαρμόστηκε, πως ήταν ένα φιάσκο, και δεν είναι δυνατόν να συμφωνήσω με ένα φιάσκο» είπε χαρακτηριστικά ο Φ.Κουβέλης.

3. Από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ερωτηθείς για την εργασιακή εφεδρεία, είπε: «Τα εξετάζουμε όλα. Πρέπει να βγάλουμε 11,5 δισεκατομμύρια ευρώ. Και θα τα βγάλουμε».

Από τον ημερήσιο τύπο.

Δυστυχώς όλη η ουσία των πραγμάτων για τον ελληνικό λαό είναι η κατάληξη ότι 11,5 δισεκατομμύρια θα βγουν με κάθε κόστος.

Ο τόπος περνάει από τις χειρότερες σελίδες της ιστορίας του. Η καθημερινότητα του πολίτη έχει πλέον ανατραπεί και κανείς πλέον δεν είναι σίγουρος τι ξημερώνει με τα νέα δεδομένα που του ανακοινώνονται με λακωνικό τρόπο, σχεδόν τηλεγραφικές εντολές.

Ποιος από την τριαδική κυβέρνηση έχει την πεποίθηση ότι θα δει παρέλαση την 28η Οκτωβρίου; Οι ίδιοι γνωρίζουν ότι  ¨κυβερνούν¨ χωρίς  αντίπαλο  ή μάλλον με ανύπαρκτη κατάσταση. Το αστείο είναι ότι η τριαδική κυβέρνηση  απεκλήθη δια στόματος Τσίπρα συμμορία της δραχμής. Δηλαδή εγώ πίστευα ότι μόνο το Ε.Πα.Μ. αποκαλείται έτσι , αλλά φαίνεται ότι έχουμε και συμμάχους στην καθιέρωση εθνικού νομίσματος. Κοίτα να δεις γυρίσματα που έχει ο καιρός   και ο κόσμος έγινε μαλλιά κουβάρια.

Σαν δω ψηφοφόρο του Αντώνη, θα συζητήσουμε τις προσπάθειες που κάνει ο αρχηγός της Ν.Δ. για την επαναφορά του ελληνικού νομίσματος και την απεξάρτησή του από τις συνέπειες του ευρώ. Με συγχωρείτε αγαπητοί του Ε.Πα.Μ. αλλά δεν νομίζω ότι είμαστε μόνοι στον αγώνα  για εθνική ανεξαρτησία, από αύριο μας έρχονται στρατιές ψηφοφόρων της τριαδικής κυβέρνησης γιατί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τους αποκάλεσε συμμορία της δραχμής.

Συνεπώς αφού κατάλαβαν την αλήθεια θα προστρέξουν ομαδικώς σε όλους τους πυρήνες να εγγραφούν διότι ο Έλληνας είναι και περίεργος, θέλει να συντάσσεται πάντα με την αληθινή πλευρά της ζωής. Και  αφού τον αφορισμό τον έχουμε κατοχυρώσει από την αρχή της ύπαρξής μας οι άνθρωποι θέλουν την σωστή πλευρά. Χαμογελάτε με αυτά που διαβάζετε αλλά για ρωτήστε ένα ψηφοφόρο της τριαδικής κυβέρνησης την γνώμη του για αυτό το ζήτημα. Τώρα γιατί οι άνθρωποι δεν πιστεύουν τον Τσίπρα για αυτά που λέει, έ τι να σας πω και εγώ , όταν μετοικήσω στον Άρη πιστεύω να έχω διαλευκάνει το μυστήριο.

Μέχρι τότε θα παλεύουμε για την διαφώτιση του λαού μας και την υπεράσπιση των συνταγματικώς κατοχυρωμένων δικαιωμάτων του. Με αξιοπιστία και καθαρό λόγο.

Γ.Μ.
πηγη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί είναι πολιτικοί ή δημοσιογράφοι; Ερμηνεύουν το αποτέλεσμα των πράξεών τους που εκτελούν από τις εντολές των αφεντικών τους. Και αφού είναι απλοί υπάλληλοι της τρόϊκας και μάλιστα νεοδιορισθέντες γιατί δεν αμείβονται με τα 660€;