Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Έφθασε στην Αλεξ/πολη το πρώτο γκρουπ των Γαλλοεβραίων τουριστών


Από τους 600 συνολικά που θα κάνουν διακοπές στον τόπο μας - Θα επισκεφθούν Σαμοθράκη και Διδυμότειχο - “Ο Έβρος ανταγωνίζεται την Χαλκιδική”...


Έφτασε το απόγευμα της Πέμπτης το πρώτο γκρουπ από 176 Γάλλους τουρίστες οι οποίοι θα περάσουν τις διακοπές τους στην Αλεξανδρούπολη από τους 600 συνολικά οι οποίοι θα έρθουν κατά τη διάρκεια του Αυγούστου. Οι Γάλλοι αναμένεται να επισκεφθούν και τη Σαμοθράκη, ενώ θα φθάσουν μέχρι το Διδυμότειχο προκειμένου να δουν Εβραϊκά μνημεία.

Η πρώτη πτήση τσάρτερ από την Γαλλία προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης και όχι στης Χρυσούπολης, όπως ήταν προγρμαματισμένο, το απόγευμα της Πέμπτης με τοτς 176 τουρίστες Εβραϊκής καταγωγής.

Είναι το πρώτο γκρουπ από τους 600 συνολικά που θα επισκεφθούν τον Έβρο κατά τη διάρκεια του Αυγούστου μετά από δική τους πρωτοβουλία. Μάλιστα ο Έβρος ανταγωνίστηκε τη Χαλκιδική και νίκησε.

Οι Γάλλοι έχουν ζητήσει τη βοήθεια του επιμελητηρίου Έβρου για ζητήματα αγοράς και εκπτώσεων και για να επισκεφθούν τη Σαμοθράκη και να απολαύσουν μια κρουαζιέρα στο νησί.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της παραμονής τους θα επισκεφθούν και Εβραϊκά μνημεία στο Διδυμότειχο όπου και εκεί έχει γίνει σχετική προετοιμασία από το δήμο.

Το επιμελητήριο Έβρου όπως τόνισε και ο πρόεδρος Χριστόδουλος Τοψίδης, στηρίζει και εξακολουθεί να στηρίζει προσπάθειες όπως αυτή καθώς πιστεύει στην ανάπτυξη μέσω του τουρισμού.

Όπως έγραψε η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ οι Γάλλοι, θα μείνουν ολόκληρο τον Αύγουστο στην περιοχή μας και θα χαρούν τις παραλίες μας.

Διαμένουν στο ξενοδοχείο Grecotel Egnatia, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ μαζί τους έφεραν τους δικούς τους μάγειρες και ξενοδοχειακό προσωπικό.
πηγη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

-Εβραϊκά μνημεία;;; άλλο πάλι κι αυτό!!!!Ποιά είναι αυτά καί πού; μήπως οι φραγκεστάϊν ναοί τών τών (β)ρωμιοχριστιανών..πού γκρέμισαν ότι Ελλνικό οικοδομημα γιά νά χτίσουν πάνω τους τά εκτρώματά τους; μήπως; Εκάς βέβηλοι καί ιδίως από τό ΙΕΡΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΘΕΩΝ τής ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ!!! Ελ-ληνες 'οπου Γής (όσοι έχουμε εναπομείνει) γρηγορείτε!!!! ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ