Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Ο Μιτ Ρόμνει εναντίον της Ελλάδας


Σε αντίθεση με τον αντίπαλό του Μπαρακ Ομπάμα, ο Μιτ Ρόμνει, μόνο στο πλευρό μας δεν είναι... Κατα τη διάρκεια προεκλογικής του ....

ομιλίας ο υποψήφιος των Ρεπουμλικανών στις αμερικανικές εκλογές είπε πως “δεν θα γίνουμε Ελλάδα”... “Ακούω κάποιους ψεύτικους ήχους στο βάθος. Μου θυμίζουν λίγο την ομιλία του Προέδρου προ τετραετίας, στο συνέδριο των Δημοκρατικών στο Ντένβερ. Θυμάστε που μιλούσε μπροστά σε ελληνικούς κίονες;" είπε απευθυνόμενος στο πλήθος. Και συνέχισε: "Οι ήχοι στο βάθος μοιάζουν με ελληνική χορωδία. Ο,τι κάνουν οι Δημοκρατικοί μου θυμίζει την Ελλάδα και δεν θα γίνουμε Ελλάδα. Θα ξανακάνουμε την Αμερική πραγματική Αμερική”.
πηγη

Μα αυτό θέλουμε και εμείς ρε μαριονέτα των Ρότσιλντ.
Για αυτό  πάρτε το ΔΝΤ και δρόμο απο εδω.

Η Αμερική είχε μια ευκαιρία να αλλάξει κάτι με το Ron Paul. Τώρα την έχασε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και μαλιστα τεραστια ευκαιρια με τον Πωλ αν δειτε τις ομιλιες και τις θεσεις του! Αλλα, δυστυχως η πολλη tv τους επηρεασε! Βλεπετε, εκει εχουν πολλα, πολλα περισσοτεα ενεργα καναλια στην τηλεοραση απο μας (κι ας εχουμε αποκωδικοποιητη nova και τα παντα), συν οτι βλεπουν ολη μερα τηλεοραση, οποτε καταλαβαινετε!

Ανώνυμος είπε...

Παρολαυτα, εχουν μια τελευταια ευκαιρια να επανορθωσουν. Να ψηφισουν το κομμα Libertarian στο οποιο ειναι προεδρος ο Γκαρι Τζονσον. Εχει λιγο πολυ τις ιδιες, αν οχι ολοιδιες θεσεις με τον Ρον Πωλ. Οριστε ενα πολυ μικρο βιντεο απ'αυτον:


http://www.youtube.com/watch?v=KBvv2KiV7eE

Ανώνυμος είπε...

ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΚΑΙ ...ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ??