Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Η κυβέρνηση Σαμαρά δεν θα κάνει Χριστούγεννα


Δεν θα κάνει Χριστούγεννα ο Σαμαράς στη θέση του πρωθυπουργού. Αυτό είναι το μόνο βέβαιο, εάν συνεχίσει να κινείται ως φυσική απόληξη του Γιώργου Παπανδρέου. Ήδη, οι εντυπώσεις των Ελλήνων εν μέσω καλοκαιριού, ήταν οι χειρότερες. Από τα τέλη Αυγούστου κι έπειτα, με μία συνεχή οικονομική αφαίμαξη των πολιτών για εύρεση χρημάτων προκειμένου να πληρωθούν οι φόροι και όλα τα άλλα που πρόσθεσε η κυβέρνηση Σαμαρά, είναι δεδομένο πως θα δημιουργήσουν ένα πανίσχυρο εκρηκτικό μίγμα, του οποίου την έκρηξη δεν θα επιθυμούσε κανείς να προκαλέσει…


Οι τελευταίες δηλώσεις Σαμαρά:

- Η Ελλάδα θα μείνει στο ευρώ με κάθε θυσία
- Η Ελλάδα θα πληρώσει όλο το χρέος
- Μπορούν να πουληθούν ακατοίκητες νησίδες

Αυτά είναι ένα απλό παράδειγμα και αποτελούν την κορυφή μόνο του παγόβουνου για την χείριστη εικόνα του πρωθυπουργού, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει απλώς την χλεύη των πολιτών, αλλά έχει εξισωθεί με τον Γιώργο Παπανδρέου. Και η εξίσωση αυτή έγινε από τη στιγμή που δεν προχώρησε άμεσα σε διαδικασίες για την φυλάκισή του, ενώ παρέλειψε να καταργήσει και τον περίφημο λαθρο-νόμο του Ραγκούση, τον οποίο βελτιώνει η κυβέρνησή του προς το χειρότερο για την Ελληνική κοινωνία, ενώ δημιουργούνται πλέον μείζονα ζητήματα για την ασφάλεια των πολιτών σε ολόκληρη την επικράτεια.

Με δεδομένο τον φορολογικό κόλαφο, την ΔΕΗ και την πράσινη ενέργεια, την εφεδρεία, την αύξηση της ανεργίας, αλλά και με θέματα εθνικού ενδιαφέροντος και εσωτερικής ασφάλειας, τα οποία προτιμά ο Αντώνης Σαμαράς να τα κρύβει κάτω από το χαλί (για να κερδίσει χρόνο) ασκώντας πολιτική που δεν αγγίζει την ουσία αλλά αρκείται στην επικοινωνία, είναι δεδομένο πως εκτός απροόπτου γεωπολιτικού ή οικονομικού γεγονότος, σημαντικότερου των όσων σήμερα συμβαίνουν, η σημερινή κυβέρνηση είναι βέβαιο πως δεν θα «δει» Χριστούγεννα. Αυτό, όμως, δεν συνεπάγεται και εκλογές, αφού τόσο ο Σαμαράς όσο και οι συγκυβερνώντες με αυτόν, γνωρίζουν πολύ καλά πως θα βρεθούν σε πολύ δεινή θέση εάν αναλάβει ένα άλλο πολιτικό σχήμα το οποίο θα προκύψει μέσα από μία εκλογική διαδικασία. Και είναι βέβαιο πως σε περίπτωση εκλογών θα καταβαραθρωθούν τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης, αλλά και το ΣΥΡΙΖΑ (κυρίως λόγω των ιδιαίτερων σχέσεών του με την λαθρομετανάστευση). Είναι βέβαιο, επίσης, πως δεν θα περάσουν εκβιασμοί περί φτώχειας και εξόδου από το ευρώ, αφού εκλέχθηκαν για να μην έρθει φτώχεια (αλλά τα κυβερνητικά μέτρα την επιβάλουν με πολύ γοργούς ρυθμούς) και για να παραμείνουμε στο ευρώ (καθημερινά απειλούμαστε με έξοδο από την Ευρωζώνη, σε σημείο που αυτή να θεωρείται πλέον δεδομένη και είναι θέμα χρόνου για να συμβεί).

Οι επιλογές του Σαμαρά είναι ελάχιστες έως μηδενικές, για να μπορέσει να επιζήσει από τον κόλαφο που ο ίδιος επιβάλει στην χώρα. Είτε θα προχωρήσει σε ανοιχτό συνταγματικό – πολιτικό πραξικόπημα, είτε θα αιτηθεί την είσοδο δυνάμεων καταστολής από την Ευρώπη (οπότε και θα καταλύσει το σύνταγμα και το πολίτευμα στρατιωτικά), είτε θα επιβιβαστεί σε κάποιο αεροπλάνο για να διαφύγει από πολύ σοβαρές κατηγορίες για εκχώρηση μέρους της επικράτειας (π.χ. νησίδες, αλλά και ΑΟΖ).

Δυστυχώς για τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά, δεν επέλεξε να απονομιμοποιήσει την κυβέρνηση Παπανδρέου και μην αποδεχθεί έτσι τις ό,ποιες δεσμεύσεις αυτή ανέλαβε. Κι επειδή το επόμενο κυβερνητικό σχήμα είναι σίγουρο πως θα το κάνει, το μέλλον της σημερινής κυβερνώσας τριανδρίας και των προηγουμένων κυβερνήσεων (Παπαδήμου, Παπανδρέου, Καραμανλή και Σημίτη) διαγράφεται σκληρό. Αν και παράδοξο θεωρείται το ότι συνεχίζουν να προκαλούν, νιώθοντας –προφανώς- μεγάλη ασφάλεια στην αγκαλιά των τραπεζιτών και της Νέας Τάξης. Ίσως κάποιος πρέπει να τους θυμίσει πως κάποτε όλα τελειώνουν, και πως οι ίδιοι αποτελούν εξάρτημα μιάς μηχανής που όταν δεν θα τους χρειάζεται, θα τους στείλει για… ανακύκλωση.

Γεωργίου Μιχαήλ

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φυσικα παση θυσια στο Ευρω θελει και ρωτημα?η δραχμη θα ειναι η πληρης καταστροφη μας Σουδαν θα γινουμε Ευρω και μονο Ευρω παση θυσια εστω και με σκληρα Μνημονια!οσοι θελετε δραχμη θα το μετανιωσετε πικρα θα χτυπατε το κεφαλι σας 10 φορες σε σχεση με τωρα σοβαρευτειτε!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΠΑΛΗΟΜΑΛΑΚΑ....

Ανώνυμος είπε...

Προς 1ο σχολιαστή:άντε και γαμήσου ρε ξεκωλιασμένο παπαγαλάκι.Οι μέρες σας είναι μετρημένες άθλιοι δωσίλογοι....

Ανώνυμος είπε...

5:25 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕ,ΜΠΑΓΑΣΙΚΟ!

Ανώνυμος είπε...

Ακουστε να δειτε δεν θα πτωχευσει η χωρα επειδη βγαλατε χρημα σε Ευρω εσεις εξω το νομισμα της χωρας ειναι και θα παραμεινει το Ευρω οσο και να χτυπιεστε...Συνεχιστε να δειχνετε το κατωτατο επιπεδο σας δεν αποτελει εκπληξη.

Ανώνυμος είπε...

δεν θα κάνει Χ/γεννα; έτσι λέγαμε και για τον ΓΑΠ και τον λουστήκαμε 2μιση χρόνια!!!

Ανώνυμος είπε...

Η Κυβερνηση Σαμαρα ειναι οτι καλυτερο συνεβη στον τοπο τα τελευταια χρονια και θα πετυχει.
Ο Ελληνικοσ λαος ρωτηθηκε και αποφασισε Αντωνη Σαμαρα και Νεα Δημοκρατια οσο και αν δεν αρεσει σε πολλους αυτο!
Οι φαντασιωσεις για πτωση της κυβερνησης συντομα θα παραμεινουν φαντασιωσεις να ειστε σιγουροι για αυτο εκλογες θα γινουν σε 3 χρονια απο σημερα οπως προβλεπει το Συνταγμα της χωρας.

Ανώνυμος είπε...

7:59 και 8:38 Θα το βουλώσετε,καμιά φορά,ρε δαπιτάκια;

Ανώνυμος είπε...

Παρτε το χαμπαρι επιτελους...Οτι δεν ειναι ΕΘΝΙΚΟ ειναι ο σιγουρος δρομος της πληρους υποταγης και της καταστροφης των ατομικων δικαιωματων που φερνει Ο αθλιος και ΥΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ που λεγεται παγκοσμιοποιηση!
Ολα τα κρατη-εθνη πρεπει να επιστρεψουν στα εθνικα τους νομισματα και να αρχισουν απο την αρχη την εσωτερικη παραγωγη και αναπτυξη με δικους τους πορους μακρυα απο διεθνεις επενδυτικους οικους και αγορες. Χρειαζεται η Ελλαδα ενα μοντελο Τσαβες με πληρη ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ολων οσων ανηκουν σε πολυεθνικες, αξιοποιηση των πορων, αγροτικων προιοντων ,ορυκτου πλουτου , τουρισμου υποδομων και των δυκτιων παραγωνης και διανομης αγαθων και υπηρεσιων.
Ακομα να κατανοησετε ορισμενοι οτι το ευρω δεν ειναι Ελληνικο νομισμα!
Το ευρω ηταν ο Δουρειος Ιππος για να καταντησουμε ΔΟΥΛΟΙ!

Καποιος Αισιοδοξος.

Ανώνυμος είπε...

τι λες ρε λακέ του συστήματος,βαρεμένο ζόμπι τον Νοέμβριο δεν τον βγάζει ο looser ο προδότης χειρότερος κι από τον ΓΑΠ είναι αυτός.
Ενας νεοδημοκράτης ξύπνιος που ελευθερα και με καθαρό μυαλό φηφισε αντιμνημονιακά κάφρε.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια, ειρηνη υμειν!
Εβαλα καποιο προγραμμα για να χακεψω το ΙΡ των 5:25, 7:59 και 8:38 και εμεινα... Παυλοπουλος!
Το ΙΡ ανηκει στον ιδιο τον Αντωνακη, το γκαβο ρε!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΡΝΕ ΣΑΜΑΡΑ ,,ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΕΒΡΑΟΙΜΑΣΩΝΟΣΚΑΤΟ ,,ΦΑΕ ΚΑΙ ΠΙΕΣ ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟ...... ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΕ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ......ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ........ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΦΑΕΙ ,,ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ.......ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΧΕΤΑΙ..........ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.............ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ...!!!!!

Ανώνυμος είπε...

25 Αυγούστου 2012 3:56 π.μ.

Κανενας ψυχιατρος σε εχει εξετασει τελευταια?
Δεν μιλας σε καποιο οποιοδηποτε πολιτικο σου αντιπαλο μιλας για τον Πρωθυπουργο της χωρας μαθε να σεβεσαι τους θεσμους και την θεληση του Ελληνικου λαου!
Δεν κατελαβε την εξουσια με οπλα εξελεγη πλειοψηφικα απο τον λαο της χωρας αν δεν σου αρεσει να πας στη Βορειο Κορεα που εχουν ωραιοτερη Δημοκρατια...

Ανώνυμος είπε...

4:10 Θα το βουλώσεις επιτέλους,ρε οννεδίτη;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ :
Η έκδοση νομίσματος συνιστά πράξη εθνικής κυριαρχίας και αποτελεί θεμελιώδες προνόμιο ενός κράτους που είναι ελεύθερο και ανεξάρτητο.
Το δίλημμα που τίθεται για ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ, θα πρέπει να αποσαφηνιστεί με το ερώτημα : ΕΥΡΩ ή ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
Διότι αν μιλάμε για δραχμή θα πρέπει να προσδιορίσουμε ποιος θα έχει το εκδοτικό προνόμιο, η ιδιωτική ΤτΕ – έντοκα (έχει ανώνυμη μετοχική σύνθεση και το καταστατικό της επιτρέπει μόνο μέχρι το 30% κρατικής συμμέτοχης) ή την κρατικοποιημένη ΤτΕ – άτοκα. Η διάκριση είναι σημαντική.
Αντίστοιχα, το εκδοτικό προνόμιο του Εύρω, ανήκει στην ΕΚΤ και ως νόμισμα δεν είναι αξιόγραφο (δηλ. αποδεικτικό αξίας) αλλά χρεόγραφο (δηλ. αποδεικτικό χρέους) !!!
Δηλαδή μπαίνει στην οικονομία μας ως ΧΡΕΟΣ (και μάλιστα έντοκα).
Δημιουργείται και μετά δανείζεται στις εμπορικές τράπεζες με 1% και κατόπιν αυτές το δανείζουν με 4%, 5% ή και 6%, μέσω της αγοράς ομολόγων. Το ομόλογο όμως αποτελεί μια επένδυση και ως επένδυση εμπεριέχει και επενδυτικό ρίσκο. Μέχρι και το 2009 (την έναρξη της κρίσης) αποτελούσε την καλύτερη επένδυση και για αυτό έφερε την υψηλότερη διαβάθμιση ως ΑΑΑ (τώρα πια στην κατηγορία σκουπίδια –junk ).
Τώρα μέσω μνημονίων, δανειακών συμβάσεων και με συνδυασμό άγριας λιτότητας και υψηλής φορολογίας αναγκάζουν τα κράτη (τους λαούς) να πληρώσουν την άστοχη επένδυση και την χασούρα των τραπεζών. Δηλ. κοινωνικοποίηση της ζημιάς και ιδιωτικοποίηση του κέρδους
(ο γνωστός όρος Privatize the gains and socialize the losses)
Όταν εκδίδεις oμόλογο δημιουργείς χρέος, όταν βγαίνεις στις αγορές δημιουργείς χρέος, όταν υπογράφεις μια δανειακή σύμβαση δημιουργείς χρέος και όταν μιλάς για εύρω-ομόλογα μιλάς για χρέος με την συνολική εγγύηση όλης της ευρωζώνης.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δυνατόν να λύσεις ένα πρόβλημα χρέους με ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΕΟΣ, όπως να δεν είναι δυνατόν να δώσεις περισσότερο αλκοόλ σε ένα μεθυσμένο, για να τον κάνεις νηφάλιο.
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ (ΠΟΥ ΘΑ ΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΑΤΟΚΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ), ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ (ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 1881 ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ), ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤτΕ ΚΑΙ 6-7 ΑΚΟΜΗ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ΠΟΥ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2012 ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 200 ΔΙΣ ΣΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟ), ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ , ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΤΡΙΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

4.1o Ειμαι ο 3.56 .....ΑΚΟΥ ΒΛΑΜΜΕΝΕ.....ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΙ ΑΣ ΕΙΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΙ.......ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ,,ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.....ΚΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.........Ο ΦΟΒΟΣ ΒΛΑΜΜΕΝΕ ..ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ......ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ,, ΣΚΥΨΕ ,,ΞΕΒΡΑΚΟΣΟΥ,,ΓΛΥΨΕ,,ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ ΟΤΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΚΑΤΟΛΟΙ......ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ,ΕΙΣΑΙ ΕΛΑΥΘΕΡΟΣ .......ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΒΛΑΜΜΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ......ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΘΑΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΣΕΙΡΑ.......χα χα χα χα χα χα !!!!! ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ........ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ...ΕΓΩ ΠΕΙΝΑΩ ΑΛΛΑ ..ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ.

HUNTER είπε...

με ποια πλειοψηφια κυβερνα η ΝΔ;
αυτη το 29%;
θα γινοταν ποτε πρωθυπουργος ο αντωνακης αν δεν συνεργαζοταν με πασοκ και κουνελη;
αλλα ακομα και αυτο το ποσοστο που πηρε ηταν προιον εκβιαστικων διλημμάτων κυριως στα ατομα μεγαλης ηλικιας που φοβοντουσαν για τη συνταξη τους.
αλλα εταξε πριν βγει αλλα κανει,αρα ειναι ψευτης και απατεωνας και δεν δικαιουτε κανενός σεβασμου τουλαχιστον απο τους λογικα σκεπτομενους ελληνες.
δεν ξερω αν φτασει μεχρι τα Χριστούγεννα η συμμορια των πουλημενων αλλα οσο νωριτερα ξεκουμπιστουν τοσο καλυτερα για την ελλαδα,η συνεχης εξαθλιωση που επιβαλλουν στο λαο με το προσχημα της σωτηριας θα γινει η σπιθα που θα αναψει το φυτιλι της εκρηξης και τοτε δεν θα μεινει τιποτα ορθιο.
οσο γι αυτους που στηριζουν ακομα τη νδ και πιστευουν οτι ο σαμαρας και οι συνεργοι του θα σωσουν την ελλαδα ειτε ειναι βαθεια νυχτωμενοι ειτε τα συμφεροντα τους ειναι μεγαλυτερα απο αυτα της πατριδας.