Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Ο Πανταλάκης, πρόεδρος της Αγροτικής έβγαλε τα εκατομμύρια στο εξωτερικό. Από αυτούς περιμέναμε να φυλάξουν το δημόσιο συμφέρον. Έρμαια του κάθε Προβόπουλου…


…για να παραδίδουν τον δημόσιο πλούτο στον κάθε Σάλλα. Και οι πολιτικοί – ευγενική χορηγία της Siemens, να κοιτούν σαν χάνοι τους Στουρνάρες – ομοτράπεζους των Χριστοφοράκων- να εκχωρούν δημόσιο πλούτο.
“Πρόκειται για 8 εκατ. ευρώ, είναι δικά μου, και της οικογένειάς μου. Είναι νόμιμα, δηλωμένα, και αποτελούν μέρος της νόμιμης περιουσίας, το ύψος της ...
οποίας τα δικαιολογεί. Η κίνηση του λογαριασμού αποδεικνύει ότι μετακινήθηκαν σε δόσεις και σκοπός της συναλλαγής ήταν η απόκτηση περιουσιακού στοιχείου στο εξωτερικό”. Δήλωσε ο Πανταλάκης στην Real News.
Γι’ αυτό το βούλωσα, δεν είπα κουβέντα και παρέδωσα την τράπεζα, θα συμπληρώναμε
εμείς.
Είναι άλλωστε τυχαίο που ο κύριος Κλέων Παπαδόπουλος παραμένει πρόεδρος του ΤΤ; Σε λίγο καιρό, θα παραδώσει και αυτός αδιαμαρτύρητα.
Επίορκοι, διάτρητοι τοποθετήθηκαν επίτηδες στις θέσεις κλειδιά για να απαξιώσουν και έπειτα να παραδώσουν την πατρίδα στα κοράκια. Χωρίς να ακουστεί κιχ. Την πατρίδα που τάιζε τα κρατικοδίαιτα τομάρια τους τόσες δεκαετίες.
πηγή

2 σχόλια:

koursaros είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ.......ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΙ ΣΤΑ ΘΕΛΩ ΤΩΝ ΞΕΝΟΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ Ή ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ (ΕΡΕ ΚΑΝΤΑΦΙ ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΟΥΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΕΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ)

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

αν δεν λειτουργησει, εστω και την υστατη ωρα, η ανεξαρτητη δικαιοσυνη, το προτελευταιο αποκουμπι των Ελληνων...
μοιραια θα παμε στην τελευταια μας ελπιδα...
κι αυτη δεν ειναι αλλη...
απο τα...ΟΠΛΑ...