Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗ ΛΑΜΠΡΟΥ ΦΟΥΝΤΑ Ο ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ.


ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 4 ΠΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ. ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.

Για το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, η υπόθεση είναι εξαιρετικά σοβαρή. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του...
Makeleio.gr, ο 30χρονος που συνελήφθη ενώ κυκλοφορούσε μόνος στο Μοναστηράκι (τα στοιχεία του τα γνωρίζουμε από το μεσημέρι, αλλά δεν μπορούμε να τα δημοσιοποιήσουμε μέχρι να τα δώσει επισήμως η ΕΛ.ΑΣ), είναι - σύμφωνα με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία -  παλιός γνώριμος από την περίφημη ομάδα του αγρινίου.

Ο συλληφθείς ως ύποπτος για την στυγερή δολοφονία του Δημήτρη Μίχα στη ληστεία της Πάρου, αλλά και για άλλες εγκληματικές πράξεις, φέρεται να γνώριζε πολύ καλά τον αντιεξουσιαστή Λάμπρο Φούντα, που καταγόταν από το Αγρίνιο και έπεσε νεκρός σε ένοπλη συμπλοκή στη Δάφνη με αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, στις 11 Μαρτίου του 2010.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ έφτασαν στα ίχνη του 30χρονου από κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα και ταυτοποίηση DNA. Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι το γενετικό υλικό από αντικείμενα των δραστών που βρέθηκαν στο χώρο που πραγματοποιήθηκε η ληστεία σε τράπεζα της Νάουσας Πάρου, ταυτίστηκε μετά από εξέταση στο εργαστήριο DNA της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, με το γενετικό υλικό του 30χρονου ημεδαπού, που κρατείται στη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας.

Ταυτόχρονα, ερευνούν εάν τα μέλη της ομάδας αυτής κρύβονται πίσω από "ορφανές" ενέργειες και χτυπήματα του εγχώριου αντάρτικου πόλης, ενώ φαίνεται ότι έχουν βάσιμες υποψίες πως από την ίδια ομάδα του Αγρινίου γινόταν η μεταφορά οπλισμού από την Δυτική Ελλάδα στην Αθήνα. Για το λόγο αυτό, πραγματοποιείται έρευνα ανδρών της ΕΛ. ΑΣ σε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

Την ίδια ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στην Πάρο και άλλες περιοχές, προκειμένου να εντοπιστούν οι άνθρωποι που ενδεχομένως να είναι οι τέσσερις συνεργοί του 30χρονου.

Ο ίδιος, πάντως, αρνείται να πει οτιδήποτε και κρατά μια στάση που, σύμφωνα με έμπειρους αστυνομικούς, την κρατούν συνήθως άτομα που εμπλέκονται στο λεγόμενο αντάρτικο πόλης.
πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα, τον Ελληνα εγκληματια της Παρου τον ειδαμε αμεσως. Τον Πακιστανο γιατι τον κρυβουν ακομη;;;;
Και "19 χρονων" ολοκληρο γαιδουρι;;;;

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ;;;