Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Η ψοφοδεής ελληνική κυβέρνηση επιταχύνει τη διάλυση!...


Του Μαγια

Ο κόσμος δεν έχει λεφτά να πληρώσει τους εξοντωτικούς φόρους που του επέβαλαν. Φόροι δισεκατομμυρίων ευρώ δεν πρόκειται να εισπραχθούν σε καμία περίπτωση...


Τα εκατοντάδες χιλιάδες χρεωστικά εκκαθαριστικά της εφορία έχουν κάνει του πολίτες να παραμιλάνε. Παράλληλα, η ανεργία καλπάζει. Επί θύραις το νέο τσουνάμι λουκέτων στην αγορά και ο Αρμαγεδδώνας των 11,5 δισεκ. που θα επιφέρει την απόλυτη φτωχοποίηση της κοινωνίας!

Η διάλυση επιταχύνεται και η διέξοδος μετατίθεται βιαίως όλο και πιο μακριά, καθώς η ψοφοδεής ελληνική κυβέρνηση, που συναπαρτίζουν πολιτικοί ηγέτες ανάλογης ποιότητας, αδυνατεί να διακρίνει ότι, η κρίση χρησιμοποιείται για άλλη μια φορά ως ευκαιρία για μια τεράστια αναδιανομή...
εισοδήματος και πλούτου προς όφελος αυτών που οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία, τους διεφθαρμένους και ανίκανους πολιτικούς, τα διαπλεκόμενα παρασιτικά συμφέροντα και τους λοιπούς εγχώριους μισθοφόρους και κουκουλοφόρους της τρόικας των δανειστών.

Οι Γερμανοί, έχοντας απέναντί τους ως πρωθυπουργό τον «κωλοτούμπα» Αντώνη Σαμαρά και ως υπουργό Οικονομικών τον «ταλιμπάν» του Μνημονίου, Γιάννη Στουρνάρα, έχουν κυριολεκτικά αποχαλινωθεί, καθώς αισθάνονται ότι τώρα μπορούν να περάσουν τα πάντα για την οικονομική εξουθένωση των Ελλήνων και τη λεηλασία του δημόσιου πλούτου της χώρας μας αντί πινακίου φακής.

«Θα πάρω τα μέτρα κι ας πέσω», φέρεται να λέει σε στενούς συνεργάτες του ο πρωθυπουργός, Α. Σαμαράς, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Κυριακάτικης Real news.

Ο Σαμαράς γνωρίζει ότι ο κυβερνητικός θίασός του θα ρίξει σύντομα αυλαία. Γι’ αυτό και βιάζεται να ολοκληρώσει το ολέθριο έργο του. Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη, είναι αδίσταχτη και αποφασισμένη να εκτελέσει μέχρι «κεραίας» την αποστολή, που της έχουν αναθέσει.

Γράφαμε σε ανύποπτο χρόνο, την εποχή που ο Α. Σαμαράς, ύψωνε την αντιμνημονιακή σημαία ότι, με τον συμφοιτητή και συγκάτοικό του Γ. Παπανδρέου, αποτελούν τις δυο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Και ιδού η επιβεβαίωση!

Το Φθινόπωρο προβλέπεται ταραγμένο. Θα αποδειχθεί καταλυτικό, σε συνάρτηση και με τις αποδιαρθρωτικές εξελίξεις στην Ευρωζώνη.
πηγη

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟ . ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ-ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΠΑΡΕΓΚΛΗΤΑ . ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ...ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΛΟΝ ΣΧΕΔΙΟΝ !!!