Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

“ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ”


Κείμενο από τον Άγγελο Βουλόδημο, Ταξίαρχο ε. α
Η ΑΡΕΤΗ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΦΙΑ

Σίγουρα ούτε έχω το ανάστημα να αμφισβητήσω τον Αριστοτέλη, ούτε το επιθυμώ, αλλά θα συμπλήρωνα ότι η αρετή (πέραν του δεσμού της με τη γνώση και τη σοφία) είναι η ικανότητα του ατόμου να υπηρετεί τους στόχους...
του συνόλου όπου ανήκει (Έθνος, Ανθρωπότητα).
Θεωρώ ότι αυτό κληθήκαμε στο παρελθόν να πράξουμε, αυτό καλούμεθα και τώρα να επαναλάβουμε.
   Αγαπητοί Συνάδελφοι, Φίλοι και Αναγνώστες της επιστολής.
   Πληροφορήθηκα, μέσω e-mail που έλαβα από Συναδέλφους, ότι στις 20 Σεπ.2012 θα γίνει μια Πανελλαδική Συγκέντρωση – Διαμαρτυρία των Αποστράτων των Ε.Δ. και Σ.Α. στην Αθήνα, με κύριο θέμα την απαράδεκτη μείωση των συντάξεων στους εν λόγω κλάδους.
   Δυστυχώς είμαι παντελώς αντίθετος με μια τέτοια ενέργεια, παρά το ότι συμφωνώ και θεωρώ δίκαια τα αιτήματα στα οποία στοχεύει.
   Για να έχει αποτέλεσμα ένας αγώνας και να είναι αποδεκτός από την κοινωνία και μάλιστα όταν γίνεται από ανθρώπους που φόρεσαν επί δεκαετίες στολή, πρέπει να γίνεται για υψηλά Ιδανικά και Αξίες και όχι για προσωπικά οφέλη τα οποία μάλιστα ήταν στο χέρι πολλών να τα αποτρέψουν όταν ήταν εν ενεργεία, αλλά τότε άλλα ήταν τα ενδιαφέροντά και οι προτεραιότητές τους.
   Βεβαίως το σύστημα εξουσίας, στη νεότερη Ιστορία της Πατρίδας μας, πλην ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων, ήταν διεφθαρμένο αλλά μέσα στο σύστημα αυτό ήμασταν και εμείς και είτε ακούσια, είτε εκούσια, είτε αντιδρώντας παραιτούμενοι ή διαλύοντας την υγεία μας ή και τις οικογένειές μας ακόμα, είτε εξ’ ανάγκης ή αδιαφορίας ανεχόμενοι, του προσφέραμε πολλές υπηρεσίες.
   (Ας διαβάσει όποιος θέλει το άρθρο μου ‘ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΓΚΙ….ΝΕΣ’ που υπάρχει στο διαδίκτυο και γράφτηκε πολύ καιρό πριν)
   Σήμερα όμως, είμαστε Απόστρατοι και με λύπη μου θα σας πω τη φράση του ‘παππού’ Καραμανλή που ειπώθηκε το 1962 και έκανε έξαλλο τότε τον πατέρα μου (Αξκός τάξεως 1922, παρασημοφορηθείς ήρωας του Αλβανικού Μετώπου), αλλά και πολλούς άλλους Αξιωματικούς που είχαν πολεμήσει στα βουνά της Μακεδονίας και της Ηπείρου, «δε με ενδιαφέρουν οι Απόστρατοι, αυτοί είναι στυμμένα λεμόνια».
   Αγαπητοί φίλοι
   Δε σπουδάσαμε στη Σ.Σ.Ε. (και στις άλλες παραγωγικές Σχολές) για να έχουμε πλούσιο φαγητό, σπίτια και αυτοκίνητα. Πάντα γνωρίζαμε ότι ο Στρατιωτικός ανήκει στη ‘Λάμπουσα πενία’.
   Τότε, στοχεύαμε σε Αξίες, Αρχές και Ιδανικά.
   Τότε σπουδάζαμε για το ‘Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια’
   Αυτά μας πήραν και μας παίρνουν σήμερα μέσα από τα χέρια μας και εμείς καθόμαστε απαθείς και παρακολουθούμε την παράδοση της Πατρίδας, της Γλώσσας, της Θρησκείας και της αποχαυνωμένης (ψεκασμένης ίσως) κοινωνίας μας, στους εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς μας.
   Θεωρώ ότι είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε για όλα αυτά που γίνονται γύρω μας και όχι για τη μείωση της σύνταξης που είναι αποτέλεσμα όλων των άλλων.
   Είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε ποιοι και που (με αφεντικά τη ‘Νέα Τάξη Πραγμάτων’) μας οδηγούν.
   Είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε ψηλά, όπως στάθηκαν οι πρόγονοί μας.
   Είμαστε υποχρεωμένοι να ‘κρατήσουμε ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ’, όσο και αν η κ. Μπενάκη (Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων) αν και γνώριζε 7 χρόνια πριν τα μελλούμενα, δε διευκρίνιζε (για τους δικούς της λόγους!!!), τι εννοούσε όταν έλεγε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για μείωση της Εθνικής κυριαρχίας.
   Είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε γνώση και όχι να λειτουργούμε ευρισκόμενοι σε απόγνωση.
   Ο Ελληνικός λαός περιμένει από εμάς τη σωτηρία του και όχι να μας δει στους δρόμους να ζητάμε αύξηση στη σύνταξη.
   Τονίζω ότι είμαστε η τελευταία ελπίδα του Ελληνικού λαού και οι μόνοι τους οποίους εμπιστεύεται και στους οποίους θα προστρέξει σύντομα.
   Είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε δυναμικά παρόντες, κατευθύνοντας τις εξελίξεις και όχι ρυμουλκούμενοι από αυτές.
   Γι’ αυτό το ‘είμαι παρών’ σπουδάσαμε,
   γι’ αυτό το ‘είμαι παρών’ εκπαιδευτήκαμε,
   μ’ αυτό το ‘είμαι παρών’ ανδρωθήκαμε και
   σ’ αυτό το ‘είμαι παρών’ ορκιστήκαμε.
ΠΡΟΤΑΣΗ
   Συγκέντρωση στις 20 Σεπ. 2012 όπως έχει προγραμματιστεί με τα παρακάτω αιτήματα – αποφάσεις:

    Επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου ΤΩΡΑ και σύλληψη – προφυλάκιση όλων των προδοτών.
    Απέλαση όλων των Τροϊκανών και όλων των υπαλλήλων και προδοτών της ‘Νέας Τάξης’, που έχουν μοναδικό στόχο την πτώχευση των Κρατών και την Σκλαβοποίηση των Λαών, αρχής γενομένης από Ελλάδα.
    Εκκαθάριση του Ελληνικού χώρου και άμεση απέλαση όλων των παρανόμων Μεταναστών.
    Φύλαξη των Συνόρων της Πατρίδας από το Στρατό όπως προβλέπει το Σύνταγμα στο οποίο ορκιστήκαμε, οι Νόμοι και οι Κανονισμοί.
    Επαναφορά της Ελληνικής Γλώσσας και της Ιστορίας στα σχολεία στο επίπεδο που αρμόζει σε μια χώρα που δίδαξε τη Δημοκρατία, τις Επιστήμες και τον Πολιτισμό (Θέατρο, τέχνες κλπ).
    Άπαντες (οι συμμετέχοντες) να έχουν στα χέρια τους ενυπόγραφη αναφορά και υπεύθυνη δήλωση, η οποία θα παραδοθεί στους Υπουργούς Άμυνας και Δημοσίας Τάξεως αντίστοιχα, με τις οποίες θα δηλώνουμε ότι θέτουμε εαυτόν, αμισθί και χωρίς βαθμό (απλοί οπλίτες) στη διάθεση του Υπουργείου, προκειμένου να χρησιμοποιηθούμε είτε στη φύλαξη των συνόρων, είτε στη φύλαξη παρανόμων μεταναστών μέχρι την απέλασή τους, είτε οπουδήποτε αλλού κρίνει σκόπιμο και αναγκαίο το Υπουργείο και η Πατρίδα γενικότερα σε περίπτωση εσωτερικής ή εξωτερικής απειλής.
    Πρέπει στη συγκέντρωση αυτή να γίνει έντονα αντιληπτό σε όλο το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας, ότι αυτά δεν είναι αιτήματα, αλλά αποφάσεις τις οποίες αν δεν εφαρμόσει, θα βρεθεί τρόπος να εφαρμοστούν…..

 Άγγελος Βουλόδημος

Αξιωματικός ε.α. ΣΣΕ 1972
Διαβάστε το άρθρο  ”ΠΟΙΟΣ   ΘΑ  ΣΤΗΣΕΙ  ΤΙΣ  ΓΚΙΛ…ΝΕΣ;;;” εδώ: http://www.triklopodia.com/2012/08/blog-post_196.html
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ JusticeForGreece:
Όλοι οι Έλληνες ένα αίτημα : αποκατάσταση του πολιτεύματος εδώ και τώρα ! Αυτό τα εμπεριέχει όλα και τα λύνει όλα … 
πηγη

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστή, αλλά μακροσκελής ανάλυση σε ένα θέμα, στο οποίο η απάντηση είναι πολύ απλή:

ΤΙΣ ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΣΤΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ!!
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!!

Μην το παιδεύεις πολύ, λοιπόν ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΣ ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΗΣΕΙ,Ο ΜΟΝΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ,ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΡΙΒΩΣ 9:32 έτσι ακριβώς είναι - η πλάκα είναι ότι ο στρατός θα εμπλακεί σε αυτό που ξέρει καλά ---- και έτσι θα γλιτώσουν όλοι αυτοί.... δυστυχώς.... 8α γελάνε στη πλάτη μας φίλε μου όλοι αυτοί >> σύντομα

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει και η Νέμεσις...Όσο και να κοροϊδεύουν κάποιοι, όσο και αν δεν το πιστεύουν...

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ, ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΙΑ. ΟΙ ΕΘΝΟΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΙ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΜΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΚΕΜΑΛΙΚΟ ΑΝΑΣΚΩΛΟΠΙΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ.ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ....ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ.Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ.ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το 2012 η γκιλοτίνα είναι η απαγόρευση απο τα κοινά και η αφαίρεση των δικαιωμάτων του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Βάλτε τους όλους, να υπογράψουν ότι τελούσαν σε προσωρινή τρέλα και ακυρώστε - επαναδιαπραγματευτήτε το σύνολο των υπογραφών τους, απο το 74 και μετά.

Ούτε αίμα, ούτε βαρβαρότητες.
Επι της ουσίας!

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει ρε παιδια, συμφωνοι. Οι προδοτες πολιτικοι θελουν να μας αφανισουν.

Ποιος πουστης ομως εδωσε στον γκαβο 29%;;;

Ποιος καριολης εδωσε στη χοντρη κουραδομηχανη 12%;;;

Ποιος αρχιμαλακας εδωσε στη ρημαδ 7%;;;;;

Αφου ειμαστε ΤΟΣΟ μαλακες και μετα τα οσα ειχαν κανει, εμεις τους δωσαμε αυτα τα ποσοστα, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!! (ειδικα οταν ειναι επαναλαμβανομενες)