Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Ρωσικές και κινεζικές προειδοποιήσεις προς τη Δύση για τη Συρία


Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ προειδοποίησε τη Δύση να μην προβεί σε μονομερή ενέργεια κατά της Συρίας και τόνισε ότι Ρωσία και Κίνα συμφωνούν ότι οι παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου και του Χάρτη του ΟΗΕ είναι ανεπίτρεπτες, μετέδωσαν σήμερα τα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία...


"Η Ρωσία και η Κίνα βασίζουν τη διπλωματική τους συνεργασία στην ανάγκη να τηρούνται αυστηρά οι κανόνες του διεθνούς δικαίου και των αρχών που περιλαμβάνονται στον Χάρτη του ΟΗΕ και να μην επιτρέπεται η παραβίασή τους», φέρεται ότι δήλωσε ο Λαβρόφ σύμφωνα με το Ιντερφάξ, σε συνάντησή του με τον Ντάι Μπινγκούο, σύμβουλο του κινεζικού κράτους.

"Πιστεύω ότι αυτός είναι ο μοναδικός σωστός δρόμος υπό τις παρούσες συνθήκες», τόνισε ο ρώσος υπουργός. Τα σχόλια αυτά έκανε ο Λαβρόφ μια ημέρα μετά τη δήλωση του αμερικανού προέδορυ Μπαράκ Ομπάμα ότι οι αμερικανικές δυνάμεις είναι πιθανό να στραφούν κατά του Μπασάρ αλ-'Ασαντ εάν ο σύρος πρόεδρος χρησιμοποιήσει χημικά όπλα κατά των ανταρτών που επιδιώκουν την ανατροπή του.

Πηγή: ΑΜΠΕ
kostasxan

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην Δυση ανηκουμε αν δεν σας το εχουν πει...η δικτατορικη κινα και η μαφιοζικη ρωσια να κοιταξουν τα χαλια τους

Unknown είπε...

Κανεις λαθος φιλε μου η Ελλαδα ανηκει στους Ελληνες και πουθενα αλλου!!!

Ανώνυμος είπε...

χεσε μας ρε φιλε 7.56 με τη δυση σου. ποιος ειναι εκεινος που θα μας πει οτι ανηκουμε σε οτι πιο σαπιο ανεδειξε μεχρι τωρα η διαδρομη της ανθρωποτητας αν τους αιωνες.
κανε μας τη χαρη και σωπαινε, γιατι εμεις ανηκουμε στη δικη μας πατριδα. αν εσυ νιωθεις οτι ανηκεις στους καννιβαλους ο δρομος ειναι ανοιχτος και τα σκυλια δεμενα. κανε μας τη χαρη. ποτε δε στεργιωσαν οι δυτικοι σ΄αυτο τον τοπο. ηρθαν σαν ορνια πολλες φορες εκψαν, εκλεψαν , σκορωσαν, βεβηλωσαν μα δε σταθηκανε. και δεν θα σταθουν και τωρα. θα πανε απο κει που ηρθαν οποιο και ναναι το τιμημα.

Ανώνυμος είπε...

Καθεσε σε καρακλες οχι στο πατωμα ο Πολιτισμος μας ειναι δυτικος οχι Κινεζικος.Δεν ειδα ελληνικη σημαια στο αρθρο ειδα κινεζικη και ρωσικη οποτε αμα δε σου αρεσει να πας εσυ στην κινα να καλοπερασεις.

Ανώνυμος είπε...

Κοιμησμενε ο δυτικος πολιτησμος ειναι ΔΚΟΣΜΑΣ!!!! Ξυπνα βοδι!!! Αν δεν ηταν αυτα τα μασωνικα σκατα το Βυζαντιο μπορει να υπηρχε ακομη!! Σκατομυαλε!!!!!
Γιαννης!!

Ανώνυμος είπε...

Πεστα βρε Γιαννη αγορινα μου !!!Ο 10.28 δεν ειναι Ελληνας ουτε ξερει την Ελληνικη Ιστορια ....Οταν οι ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ειχαν λουτρα και ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ οι δυτικοι ζουσαν στα δεντρα και σκουπιζονταν με φυλλα......ΟΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΦΥΣΙΚΗ,,ΙΑΤΡΙΚΗ,,ΠΟΙΗΣΗ,,ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ,,ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ,,ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΤΙ ΘΕΣ ?? ΛΕΩΝΙΔΑ ,,ΣΩΚΡΑΤΗ,,ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ??? 10.28 εισαι οτιδηποτε αλλο ΕΚΤΟΣ απο Ελληνας....Κατσε τωρα στην καρεκλα σου και ρουφα το αυγο σου...Αυτα να τα λες μονον στον λαο σου....ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ...!!!!!