Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Είναι ψεύτες, Απατεώνες και Παπατζήδες! Μειώνεται ο βασικός μισθός, περικόπτονται συντάξεις.



anti-ntp.net
Το σύνολο των βουλευτών της Νέας "Δημοκρατίας" με πρώτο τον αρχηγό της Αντώνη Σαμαρά, προεκλογικά υποσχόντουσαν οτι δεν πρόκειται να γίνουν περαιτέρω μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις. Μάλιστα το επιχείρημά τους, ήταν ότι περαιτέρω μείωση  μισθών και συντάξεων θα φέρει περισσότερη ύφεση, σε αντίθεση με τα αναπτυξιακά μέτρα που ευαγγελίζονταν τότε η Νέα δημοκρατία..
αναλυτικά:






Μερικά από τα μέτρα που έρχονται είναι τα εξής:
Περικοπή 1.000 ευρώ το χρόνο για όλους. Αυτό ουσιαστικά θα γίνει μέσα από την κατάργηση των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα και του επιδόματος αδείας το καλοκαίρι.

Συνταξιοδότηση: Αύξηση στα 21 έτη από τα 15!
Εφάπαξ: Μείωση σε 23 ταμεία πρόνοιας
Εισφορά στις συντάξεις: για όσους πήραν αυξημένο εφάπαξ (εδώ γελάμε)





Σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” δυσάρεστα είναι τα νέα και ως προς τις μειώσεις που ήδη έχουν γίνει λόγω ενιαίου μισθολογίου.

Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες οι μειώσεις ως και 52% που είχε προβλεφθεί να γίνουν τμηματικά ως και το 2014 με μείωση (25% επί του συνόλου του ποσού που περικόπτεται ανά έτος) δεν θα γίνουν 1/11/2012-1/11/2013 και 1/11/2014, αλλά ως τα τέλη του 2013, θα συντομευθεί δηλαδή ο χρόνος με αποτέλεσμα μέσα στους επόμενους 15 μήνες δηλαδή οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έχουν τριπλή μείωση βάσει του ενιαίου μισθολογίου στις αποδοχές τους.


ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ