Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ


Ποιοι είναι τέλος πάντων αυτοί που ονομάζουμε "αγορές";
Πως δημιουργείται το χρήμα; Ποιοι το διακινούν;
Ποια είναι τα σχέδια τους; Ποιος είναι ο τελικός τους σκοπός;
Τι μπορούμε να κάνουμε για να τους σταματήσουμε;

Ο Δημήτρης Καζάκης, ξεσκεπάζει το σύστημα στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη του στο Kontra channel.





Οταν ρωτήθηκε για τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να ανακόψουμε την καταστροφική πορεία που έχει πάρει ο κόσμος, απάντησε:

"Μόνη λύση η επανεθνικοποίηση των χωρών".



θαλαμοφύλακας

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Καζάκη έχεις λιώσει σόλες με το να γυρνάς σε όλη την Ελλάδα και να λες και να ξαναλές την αλήθεια. Τι τεράστια ασέλγεια έχει γίνει σε αυτόν τον Λαό και δεν μπορεί να οργανώσει δυνάμεις για το συμφέρον του. Εύχομαι να μην φτάσουμε στα αίματα να γίνουμε γροθιά και να καβατζάρουμε το κύμα σε πείσμα όλων των δυσμενών προβλέψεων!

ofaras είπε...

αν δεν ηταν ο Καζακης δε θα γνωριζαμε τιποτα για την κατασταση της χωρας σε οικονομικο πολιτικο και ιστορικο επιπεδο

Ανώνυμος είπε...

Φωνες σαν του Δημητρη Καζακη δυστυχως ακουγονται μονο απο πολλυ ψαγμενους. Ο υπολοιπος κοσμος ενημερωνεται απο τα τρειλερ των λεγομενων μεγαλων καναλιων των εξουσιαστικων κεντρων κατοχης, αλλα οσες φορες επιχειρησα να αναφερω το ονομα του Καζακη δεν τον γνωριζαν αλλα ουτε ειχαν και διαθεση να ακουσουν το τι λεει και που αναφερεται. Συμπερασμα: Οι ανθρωποι ψαχνουνε για ενα Μεσια που θα τους σωσει δεν εχουν παραδειγματιστει απο την Ιστορια οτι τετοιοι Μεσιες δεν υπηρξαν ποτε και οποτε καποιος εμφανισθηκε σαν Μεσιας μονο καταστροφη εφερε. Ο Καζακης δεν ειναι Μεσιας απλα ειναι ενας ανθρωπος με γνωση του αντικειμενου με τεραγωνη λογικη, ο οποιος μπορει να σου υποδειξει ενα δρομο η ενα τροπο, πρωτιστως ομως με την ενεργη συμετοχη και στηριξη του κοσμου. Κανενας Καζακης δεν μπορει να κανει τιποτε οσο ο κοσμος ειναι προσκολημενος στην αρχεγονη νοοτροπια του Μεσια που θα τα κανει ολα αυτος χωρις ο ιδιος ο ανθρωπος να κουνησει το δαχτυλακι του. Αυτο εκμεταλευοτουσταν απο τα βαθη των αιωνων θρησκειες , Βασιλιαδες, πολιτικοι, κοματα, φατριες, ομαδες, και καθε λογης συμοριες οι οποιες εκπροσωπουσαν ιδιοτελη συμφεροντα την απαρεγκλιτη ηλιθια νοοτροπια των ανθρωπων

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΖΑΚΗΣ, ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΣΟΝΙΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ Η ΤΑΙΝΙΑ "THE ARRIVALS" ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν γίνουμε όλοι σαν τον Καζάκη, δηλαδή να μαθαίνουμε, να ενημερώνουμε και να τρέχουμε,


ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και στα χαρτιά αλλά και στον χάρτη.