Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Αυτά είναι τα «νέα» πρόσωπα της ΕΡΤ


Αλλάζουν τα πρόσωπα που θα παρουσιάζουν τις πολιτικές και ενημερωτικές εκπομπές. Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ της ΕΡΤ πρόκειται να ανακοινωθούν οι προσλήψεις σε θέσεις ΠΕΘ (προσωπικό ειδικών θέσεων) των Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, Γιώργου Κουβαρά,...
Σοφίας Γιαννακά και Νατάσσας Ράγιου. Όλοι θα αναλάβουν την παρουσίαση εκπομπών.
Ο Γιώργος Κουβαράς θα ενταχθεί στην πρωινή ενημερωτική ζώνη και θα πάρει την θέση της Μαρίας Σαράφογλου που μετακόμισε στο mega, η οποία δεν ήταν και στα πλάνα της νέας διοίκησης. Η Νατάσσα Ράγιου θα έχει δίωρη εκπομπή το Σαββατοκύριακό με θέματα της περιφέρειας, ενώ Μπάμπης Παπαπαναγιώτου και η Σοφία Γιαννακά θα παρουσιάσουν βραδινή πολιτική εκπομπή.
Ο Κώστα Σπυρόπουλος επέστρεψε στην Αγία Παρασκευή και ανέλαβε ήδη την διεύθυνση προγράμματος. «Πονοκέφαλο» ωστόσο συνεχίζει να αποτελεί για την διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης η θέση του Γενικού Διευθυντή, ο οποίος θα αποφασίσει για την απομάκρυνση του Διευθυντή Ειδήσεων Γιώργου Κογιάννη που αρνείται να παραιτηθεί.
Ο Στρατής Λιαρέλης είναι ένα από τα πρόσωπα που είναι κοινά αποδεκτά και από τα τρία κόμματα που μετέχουν στην κυβέρνηση, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει. Η Έλλη Στάη όπως όλα δείχνουν θα παρουσιάσει και φέτος το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ.
Οι αποφάσεις της χθεσινής συνεδρίασης του ΔΣ της ΕΡΤ
1.Χορήγησε εξουσιοδοτήσεις στον Διευθύνοντα Σύμβουλο και σε άλλα στελέχη της εταιρείας για οικονομικές συναλλαγές και διοικητικές πράξεις.
2.Όρισε τα μέλη Δ.Σ. κ. Χάρη Παπαδόπουλο ως Πρόεδρο της Οικονομοτεχνικής Επιτροπής και την κυρία Άννα – Έννυ Μαγιάση ως Πρόεδρο του Τεχνικού Συμβούλιου.
3.Όρισε ως αντιπρόεδρο του Δευτεροβάθμιου Υπηρεσιακού Συμβουλίου το μέλος του Δ.Σ. κ. Τζώνυ Καλημέρη και ως μέλη τον κ. Τέλη Σαμαντά και την κυρία Άννα – Έννυ Μαγιάση. Ως αναπληρωματικό μέλος του ΔΥΣ ορίστηκε ο κ. Χάρης Παπαδόπουλος.
4.Αποφάσισε την πρόσληψη τριών ειδικών συμβούλων, του κ. Χαράλαμπου Σταθάκη (Οικονομικός Σύμβουλος), της κυρίας Χρυσάνθης Μακρή (με αρμοδιότητα τις προτάσεις στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ) και του κ. Πέτρου Κοντραφούρη (για θέματα προγράμματος). Επίσης, αποφάσισε την πρόσληψη του κ. Μάνου Καμπανέλλη ως Διευθυντή του Γραφείου Διευθύνοντος Συμβούλου, καθώς και την τοποθέτηση του κ. Ευστράτιου Μπαλή στη θέση του Αναπληρωτή Διευθυντή Ειδήσεων, ως Προσωπικό Ειδικών Θέσεων (ΠΕΘ).
5.Αποφάσισε την ανάθεση του ελέγχου της σύμβασης για το Champions League σε ειδικό νομικό γραφείο, το οποίο θα εκδώσει τη σχετική γνωμοδότηση.
6.Ανέθεσε στο μέλος Δ.Σ. κ. Τζώνυ Καλημέρη τον γενικό συντονισμό του τηλεοπτικού προγράμματος της ΕΡΤ.
7.Αποφάσισε την πρόσληψη του κ. Κώστα Σπυρόπουλου και την τοποθέτησή του στη θέση του Γενικού Διευθυντή Τηλεόρασης της ΕΡΤ.
8.Ενέκρινε την πρόσληψη τριών ασκουμένων δικηγόρων στη Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών της ΕΡΤ, κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας Επιτροπής Αξιολόγησης Ασκουμένων.
real.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και δε μας λενε εκει στην ερτ, τι μισθους θα λαμβανουν αυτοι οι "νεοι"; Εχω λογο που ρωταω. Μας λενε να πεινασουμε εξαθλιωνανοντας μας με ολα αυτα τα μετρα και ταυτοχρονα οριστε τι μισθους επερναν (και παιρνουν ακομα) ρτα golden boys εκει! Δειτε εδω τη λιστα και ΑΗΔΙΑΣΤΕ!

http://national-pride.org/2009/12/31/%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CF%81%CF%84-%CE%BF%CE%B9-%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%AE%CF%82%CE%B1/

Ανώνυμος είπε...

Μετα μας λενε οτι πτωχευσε η χωρα!

Ανώνυμος είπε...

Αηδιαστε και με αυτο!



http://www.to-gamato.com/2012/08/8.html


Προς διαχειριστη του ισοτοπου, μπορει το παραπανω link να αναρτηθει παρακαλω; Ευχαριστω προκαταβολικα.

Ανώνυμος είπε...

NA EXOU KALI ARXI!!!MEXRI TORA H PROGOUMENI EITAN POLI OUDETERI PIO POLI APO ALA KANALIA(SIXARITIRIA GIA AFTO STA PAIDIA)ELPISOUME NA MHN EINAI POULIMENI DIMOSIOGRAFI POU EXOUNTE TORA, OPOS SE POLA KANALIA O KOSMOS KRINEI ,(EINAI DISKOLO GIA NA ANEBENIS SAN DIMOSIOGRAFOS TOSO EFKOLO KATEBENEIS)O KOSMOS PERIMENI APO TON DIMOSIOGRAFO ILIKRINA KAI ALA POLA!!!OLI ELLHES EIMASTE KAI AFTO NA MIN TO KSEXASI POTE!!!

Ανώνυμος είπε...

7:24 Γράφε Ελληνικά μαλ@κ@....

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ ΘΑ ΜΑΣ...ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ . ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ !!

Ανώνυμος είπε...

7:24 αν νομιζεις ότι η ΝΕΤ ήταν ουδέτερη πλανάσαι. Να είσαι πιο προσεκτικός σε αυτά που βλέπεις και ακούς. Και τα νέα πρόσωπα μπορεί να σου φανούν ''ουδέτερα'' αλλά να είσαι βέβαιος ότι έχουν αναλάβει υπηρεσία και γι' αυτό πληρώνονται τόσο αδρά.