Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Η γενοκτονία του ελληνικού λαού


Του Δαμιανού Βασιλειάδη*

Το λέω ευθέως και χωρίς περιστροφές. Η γερμανική κυβέρνηση εργάζεται για τη γενοκτονία του ελληνικού λαού.
Οι κύκλοι πίσω από την κυβέρνηση Μέρκελ, οι οποίοι είναι βασικά υπεύθυνοι για τον Α΄ και Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, είναι υπαίτιοι της γενοκτονίας του ελληνικού λαού...


Το λέω και το επαναλαμβάνω τελείως ξεκάθαρα: Υπεύθυνος δεν είναι ο γερμανικός λαός, που πέφτει το ίδιο θύμα της προπαγάνδας αυτών των κύκλων. Είναι οι ίδιοι που στήριξαν και τον Χίτλερ.

Φυσικά δεν δικαιολογείται οποιαδήποτε γενίκευση, όπως: Οι Έλληνες είναι απατεώνες και τεμπέληδες και οι Γερμανοί ναζί και ρατσιστές.

Πίσω όμως από την κυβέρνηση της Γερμανίας οργιάζουν δυνάμεις, που ο μόνος τους σκοπός είναι το κέρδος με κάθε τρόπο και κάθε μέσο, νόμιμα ή μη νόμιμα κι’ ας κοστίζει ότι θέλει.
Το κέρδος είναι γι’ αυτούς ο μόνος θεός, στον οποίο πιστεύουν και τον οποίο υπηρετούν. Οι άνθρωποι είτε Έλληνες, είτε Γερμανοί, είτε Κινέζοι, είτε Ζουλού δεν έχουν καμία απολύτως αξία στη δική τους αξιακή κλίμακα.

Η στάση της γερμανίδας καγκελαρίου είναι τελείως απαράδεκτη.

Πρέπει να το εξηγήσω, γιατί αλλιώς είμαι ένας κοινός συκοφάντης και εχθρός αυτού του ανθρώπου, που θέλει με μια μοναδική αλαζονεία να δημιουργήσει στην Ευρώπη το Τέταρτο Ράϊχ. Ασφαλώς πάνω σε μια άλλη βάση και με άλλο τρόπο. Όχι με όπλα, αλλά με πολύ πιο έξυπνες και αποτελεσματικές μεθόδους. Βασικά με την προώθηση της οικονομικής χρεοκοπίας του ελληνικού λαού. Μια ουσιαστική νέα μέθοδος της κατοχής και της γενοκτονίας, όπως αναλογικά συνέβη τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ακόμη και τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Όμως θα οδηγούσε το πράγμα πολύ μακριά.

Αποχρώσες ενδείξεις υπάρχουν πολλές γιατί μιλάω για γενοκτονία. Γιατί επιμένω ότι η πολιτική της κ. Μέρκελ οδηγεί στη δική μας γενοκτονία. Δεν υπάρχει κανένα ίχνος κάποιας αλληλεγγύης. Όλα στο βωμό του απεχθούς και απάνθρωπου κέρδους των γερμανικών και διεθνών καπιταλιστικών κύκλων, που θέλουν να πιούν, όπως μοντέρνοι βρικόλακες, το αίμα του ελληνικού λαού, για να ικανοποιήσουν την βουλιμία τους για το κέρδος.

Στο μεταξύ η Ελλάδα έχει πάνω από ενάμισι εκατομμύριο ανέργους. Τα ποσοστά της υπογεννητικότητας ανέβηκαν σε απαράδεκτα ύψη. Η πραγματικότητα είναι ακόμη πιο τραγική, γιατί δεν εμπιστεύομαι τα στατιστικά στοιχεία των διαφόρων ιδρυμάτων, που συλλαμβάνουν ένα μόνο μέρος της πραγματικότητας.

Η ελληνική νεολαία, η ζωή και το μέλλον της χώρας, μεταναστεύει στο εξωτερικό, για να βρει εργασία και επιβιώσει. Και όλοι αυτοί οι νεολαίοι δεν αποτελούν το ανειδίκευτο προσωπικό της Ελλάδας, αλλά αντιθέτως τα πλέον ικανά και μορφωμένα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας. Από τα δέκα εκατομμύρια των Ελλήνων έχουν «δραπετεύσει» στο εξωτερικό περίπου εξακόσιες χιλιάδες νεολαίοι. Και ίσως ρίξουν και μαύρη πέτρα, για την κακή μητριά, που δεν φρόντισε να τους εξασφαλίσει το μέλλον τους. Το χειρότερο που μπορούσε να συμβεί.

Μπορεί να φανταστεί κανείς το φρικτό αυτό έγκλημα; Μια οικογένεια με χίλια δυο βάσανα ανασταίνει τα παιδιά της, επενδύει ανυπολόγιστα χρήματα για την ανατροφή και την μόρφωσή τους και ξαφνικά βλέπει με μεγάλη απογοήτευση ότι τελικά θα εργαστούν για ξένες χώρες, είτε για τη Γερμανία, είτε για την Αγγλία, είτε για την Αυστραλία, είτε για τις ΗΠΑ, είτε για οποιαδήποτε άλλη χώρα, πολλές φορές για τους εχθρούς της πατρίδας μας. Η χειρότερη αιμορραγία μιας χώρας, που χάνει την ζωντανή ουσία της ύπαρξής της.
Ο καθένας μπορεί να αναπαραστήσει με την φαντασία του το δράμα των γονιών και της πατρίδας.

Όχι όμως μόνο αυτό. Ποιο νέο ζευγάρι που έχει μείνει στην Ελλάδα, μπορεί να δημιουργήσει οικογένεια, κάτω από τις τραγικές σημερινές συνθήκες;

Στα τελευταία χρόνια της κρίσης υποχώρησε ο πληθυσμός της πάνω από ένα εκατομμύριο. Η υποχώρηση των γεννήσεων είναι πέρα από τραγική. Φαινόμενα που ούτε κατά την διάρκεια της κατοχής τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο είχαμε συναντήσει.

Δεν χρειάζεται να δραματοποιήσω την κατάσταση πάρα πέρα, αλλά θα προσθέσω και τον σταδιακό αφανισμό της τρίτης ηλικίας, που αγωνίστηκε για μια ζωή με κάποια αξιοπρέπεια και τώρα ξαφνικά πετιέται ανάλγητα στο δρόμο. Για ποιότητα της ζωής, ούτε καν λόγος.
Τέλος η προγραμματισμένη πώληση του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου για μια δεκάρα, που μας επιβάλλει η κ. Μέρκελ και η κυβέρνησή της με τον οικονομικό στραγγαλισμό του ελληνικού λαού, παρ’ όλο που η Γερμανία χρωστάει στην Ελλάδα ως αποζημιώσεις από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο πάνω από ένα τρισεκατομμύριο Ευρώ. Χωρίς ακόμη να λογαριάζουμε το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, που στις ημέρες μας ανέρχεται, σύμφωνα με Γερμανούς επιστήμονες πάνω από εβδομήντα δισεκατομμύρια Ευρώ. Όλα αυτά τα χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα.

Ποιος όμως τα ξέρει αυτά και ποιος ομιλεί γι’ αυτά; Κανένας φυσικά. Τόσο οι γερμανικές όσο και οι ελληνικές κυβερνήσεις φυσικά, γιατί οι τελευταίες είναι απλώς οι αξιολύπητοι υποτελείς και υπάλληλοι των γερμανικών κυβερνήσεων και των επιχειρηματιών τους. Ας σκεφτούμε την Siemens. Οι γερμανικές επιχειρήσεις, με προεξάρχουσα την Siemens AG έχουν δωροδοκήσει συνεχώς με μίζες τις ελληνικές κυβερνήσεις, τους Έλληνες βουλευτές, συνδικαλιστικούς φορείς κ.λπ, για να παίρνουν υπερκοστολογημένα έργα και με τον τρόπο αυτό να μπορούν να λεηλατούν την Ελλάδα μαζί τους.

Έτσι πνέει η Ελλάδα τα λοίσθια. Κάθε καπιταλιστικό όρνεο μπορεί να πέσει πάνω στην Ελλάδα και να την ξεκοκαλίσει. Όπως ακριβώς οι βρικόλακες που με λαιμαργία πίνουν το αίμα των Ελλήνων.

Η Ελλάδα είχε κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου τις περισσότερες απώλειες από όλα τα υπό γερμανική κατοχή κράτη. 13% ήταν οι απώλειες. Περίπου πάνω από ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες. Και αυτό κατά τη στιγμή που η Ελλάδα είχε τότε περίπου εφτά εκατομμύρια.

Οι Ναζί μετέτρεψαν την Ελλάδα σε μια έρημη χώρα. Δήμευσαν και μετέφεραν στη Γερμανία όλα τα αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα και ό,τι απέμεινε το μετέτρεψαν σε φωτιά και στάχτη. Εκτός από τα κλεμμένα ή κατεστραμμένα πολιτιστικά μας αγαθά.

Τότε υπήρξε πραγματική γενοκτονία του ελληνικού λαού.

Σήμερα, με την πολιτική της κ. Μέρκελ και των «συμμάχων της» συμβαίνει κάτι χειρότερο: Ο ολοκληρωτικός αφανισμός του ελληνικού λαού με χειρότερα μέσα από τότε. Απαιτεί εδώ και τώρα την αποπληρωμή των δανείων μαζί με τους τόκους, από τα οποία η Γερμανία κέρδισε κερδοσκοπώντας ασύστολα. Δεν παρέχει κάποια ανάσα, αναβάλλοντας την αποπληρωμή, όπως έκανε η Ελλάδα 68 χρόνια τώρα, έως ότου μπορέσει η Ελλάδα να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Οι Έλληνες όμως δεν έπραξαν το ίδιο μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν απαίτησαν αμέσως τις επανορθώσεις, παρά άφησαν στη Γερμανία χρόνο, πρώτα να ανοικοδομήσει την οικονομία της, ξεπερνώντας τις οικονομικές της δυσκολίες. Αυτή η μεγαλοθυμία της Ελλάδας πληρώθηκε με αγνωμοσύνη, με την άφρονα και προκλητική επιχειρηματολογία ότι δεν μας χρωστάει τίποτε. Αφού δεν τα ζητήσατε καλά να πάθετε.

Όλα αυτά εξηγούνται βέβαια γιατί έχουν στην Ελλάδα τις διεφθαρμένες και υποτελείς ελληνικές κυβερνήσεις. Ο κ. Χριστοφοράκος της Siemens, γιός ενός δωσίλογου των Ναζί, ο οποίος αφειδώς μοίραζε μίζες στις ελληνικές κυβερνήσεις, τα ελληνικά κόμματα, του πολιτικούς και τους συνδικαλιστές και όχι μόνο, για να αρπάξει τις παχιές και υπερτυμολογημένες συμβάσεις, έχει στα χέρια του όλα τα ονόματα, που τα έχει φυσικά και η γερμανική κυβέρνηση.

Με τον κατάλογο αυτόν, που δεν είναι μόνο τωρινός (η ιστορία της Siemens ξεκινάει από τον παλιό Καραμανλή το 1955) η γερμανική κυβέρνηση εξαναγκάζει τις ελληνικές κυβερνήσεις, να μην πράξουν τίποτε που θα τους ενοχλούσε. Οι περισσότεροι πολιτικοί αυτής της κατηγορίας, που έπαιξαν στην Ελλάδα καθοριστικό ρόλο, είναι στην πλειοψηφία τους απόγονοι των τοτινών δωσιλόγων. Αυτοί είναι οι κυρίως υπεύθυνοι.

Έτσι πρέπει οι Έλληνες, με την πολιτική της γενοκτονίας που εφαρμόζει συνειδητά η κ. Μέρκελ, να εξολοθρευτούν. Οι γερμανικές επιχειρήσεις περιμένουν ως αρπαχτικά όρνεα, έως ότου ιδιωτικοποιηθεί και η δημόσια και η ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων, ώστε να τα πάρουν για μια δεκάρα.

Οι Έλληνες είναι προορισμένο με αυτό το σχέδιο, να δουλεύουν ως μοντέρνοι σκλάβοι γι’ αυτές τις επιχειρήσεις.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Το Τέταρτο Ράϊχ, ως συνέχεια του Τρίτου Ράϊχ του Χίτλερ, θέλει να εκδικηθεί την Ελλάδα και συγχρόνως να τη ληστέψει. Αυτό είναι αυτονόητη, γιατί η Ελλάδα συνέβαλε στην συντριβή του Τρίτου Ράϊχ.

Όμως όλοι αυτοί οι κύριοι, που έχουν επενδύσει πάνω στη πτώχευση της Ελλάδας πρέπει να ξέρουν:

Εμείς, οι Έλληνες πατριώτες (ας μη συγχέουμε τον πατριωτισμό με τον εθνικισμό) δεν θα επιτρέψουμε ποτέ, να ληστέψουν τα αγαθά μας.

Θέλουμε να αγωνιστούμε για μια οικονομικά, πολιτικά και πολιτιστικά ενωμένη Ευρώπη και όχι για την ηγεμονία οποιασδήποτε χώρας πάνω στις άλλες. Η δημοκρατία και η αλληλεγγύη πρέπει να είναι τα χαρακτηριστικά της Ευρώπης.

* Μέλος του «Εθνικού Συμβουλίου διεκδίκησης των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα», υπεύθυνου για τη Γερμανία Αθήνα, 25.8.2012
πηγη