Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Μυστική δημοσκόπηση κόλαφος για συγκυβέρνηση-ΣΥΡΙΖΑ...


Πολιτικό σεισμό προκαλεί μυστική δημοσκόπηση που έχει στα χέρια του το Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Π» τόσο η τρικομματική κυβέρνηση όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση, γεγονός που επιβεβαιώνει τη δυσφορία του κόσμου για...

το πολιτικό μας σύστημα.

Η δημοσκόπηση κόλαφος εμφανίζει τη ΝΔ να κινείται σε επίπεδα του 12%, τον ΣΥΡΙΖΑστο 15%, το ΠΑΣΟΚ στο 6% και «εξαφανισμένη» τη ΔΗΜΑΡ. Τα αποτελέσματα του γκάλοπ προκάλεσαν σοκ τόσο στον πρωθυπουργό, όσο και στους στενούς του συνεργάτες και με συνοπτικές διαδικασίες αποφάσισαν να την κρατήσουν στα συρτάρια.
paraskhnio.gr

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !!!!!
ΤΟΥΣ ΕΥΧΩΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ , ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΙΣ .... ΚΑΤΩΤΕΡΑ !!!!!

HUNTER είπε...

αντε να δουμε τι αλλο πρεπει να γινει για να ξυπνησει και ο τελευταιος κοιμωμενος ελληνας,εκτος φυσικα απο τα κοματοσκυλα που λογω συμφεροντων δεν αλλαζουν με τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχα πολυ ωραιες βρε παιδια αυτες οι "μυστικες δημοσκοπησεις"!
Εγω παλι κατι ακουσα για μια μυστικη δημοσκοπηση που δινει στην Νεα Δημοκρατια 52% και στους ΑΝΕΛ,Χ.Α 2-2,5%!
Επισης γιατι αραγε αυτες οι Μυστικες και καλα δημοσκοπησεις διαδοθηκαν την ιδια ημερα που ο Πρωθυπουργος σημειωσε μια τεραστια εθνικη επιτυχια διεθνως με την αποκατασταση της αξιοπιστιας της χωρας και την παραμονη μας στο Ευρω?Αναρωτιεμαι ειλικρινα...
Οσο και να ενοχλει καποιους τι να κανουμε η Κυβερνηση αρχισε να πετυχαινει τον σκοπο της δηλαδη την σωτηρια της χωρας.
Ερχοντε χειροτερες μερες για την συμμορια της δραχμης...

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ...ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ , Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΧΑΜΠΑΡΙ ...........

Ανώνυμος είπε...

12.56χα χα χα χα!!!! Πολυ μεγαλη επιτυχεια α αφεντης σου κομματοσκυλο!!!! Απο 11,5 δις που ηταν τα επιπλεον μετρα τωρα ειναι 14!!!!!! Κ η μεγαλυτερητου επιτυχεια ηταν οτι τους εβαλε τα δυο ποδια σενα παπουτσι! Τους πηρε κ τα βρακια! Επημυκηνση, χαμηλωτερους τοκους, κουρεμα ομολογων, επενδυσεις, μεταναστευτικο, Ελληνοτουρκικο.....κλπ. Τετοιο αρ...το μαγκα πρωθυπουργο πρωτη φωρα βλεπω! Αφου οι Γερμανοι σκεφτωντε να διωξουν την Μερκελ κ να βαλουν αυτον!!!! Αει στο διαολο γλυφτρονι!!!!!! Γιαννης

Ανώνυμος είπε...

"τεράστια εθνική επιτυχία" ... "αποκατάσταση της αξιοπιστιας της χώρας"... Αυτά ακριβώς έλεγε και ο Βαρώνος Μυγχάουζεν, διάολε, ζω σε παραμυθένια χώρα, όπου πετούν οι γάιδαροι κι ανθούν τα κομματικά φρούτα

Ανώνυμος είπε...

Εαν δεν γνωριζεις πως γινοντε οι διαπραγματευσεις στην Ε.Ε καλυτερα μην εκφερεις αποψη εκτιθεσαι...
Η επιτυχια ηταν το οτι ατομα που μεχρι χθες ζητουσαν την αποπομπη της Ελλαδος απο την Ευρωζωνη μετα την επισκεψη του Πρωθυπουργου μας λενε αλλα επισης η χωρα αρχιζει να κερδιζει ξανα αξιοπιστια μετα απο 3 χρονια.
Η επιμηκυνση ειναι θεμα χρονο χθες εγινε το πρωτο βημα και σε μικρο διαστημα να μην εχεις καμια αμφιβολια οτι θα πετυχει μπορει να μην σου αρεσει αλλα θα πετυχει!
ΟΙ τοκοι ειναι ηδη χαμηλοι με 2,5% δανειζομαστε πλεον ολα τα αλλα περι κακων τοκογλυφων ανηκουν στη σφαιρα της αντιμνημονιακης αντιπολιτευσεως προς αγρα ψηφων.
Και κουρεμα δημοσιου χρεους θα γινει συντομα εφοσον η Κυβερνηση ανακτησει αξιοπιστια και οπως ειπα ηδη αρχισε χθες και θα προχωρησει με γοργους ρυθμους.
Τα μετρα αυξηθηκαν λογο μειωσεις τον εσοδων απο φορους αυτο να το πεις στους φοροφυγαδες που οταν τους κανουν ελεγχο ζητανε και τα ρεστα(Υδρα)π.χ παρολα αυτα ετοιμαζεται και θα τεθει σε εφαρμογη συντομα νεο και δικαιωτερο συστημα φορολογικο το επιβλεπει ο ιδιος ο Πρωθυπουργος.
Για το μεταναστευτικο πρεπει να εργαστουνε ολοι οι τοπικοι παραγωντες αλλα οπως βλεπεις κανενας δε θελει να βοηθησει σε τιποτα ολοι κοιτανε μονο τα τοπικα τους και οχι το γενικο καλο αλλα και εκει στο τελος παλι ο Πρωθυπουργος θα τα καταφερει.
Οι αντιμνημονιακοι τι προτασεις κανουν αραγε?Μονο μιζερια ψηφοθηρια και κριτικη ενω ξερουν ποσο δυσκολα ειναι τα πραγματα μαλλον πολλοι ονειρευοντε τη δραχμη αλλα η Κυβερνηση δεν θα τους κανει τη χαρη θα εργαστει σκληρα για το καλο του τοπου.

Υ.Γ θα μπορουσες να εκφραζεσαι λιγο καλυτερα για τον Πρωθυπουργο της χωρας αν εχεις την καλοσυνη.

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 2:51 : κομματικό αρχίδι, άντε γαμήσου κι εσύ κι ο πρωθυπουργός σου

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ...ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ .
ΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ............

Ανώνυμος είπε...

2.51! Η εισαι πολυ καλα βολεμενος η εισαι χειροτερος προδωτης απο τον ! Δικος μου παντος δεν ειναι! Κ δεν μπορω να μιλαω με σεβασμο για σκατα! Λυπαμαι! Οσω για τις διπραγματευσεις αστα να παν στον διαολο!Μεσα στον απομενο μηνα θα ερθουν κ αλα μετρα! Για να μπορει καποιος να πληρωνει φορους πρεπει να εχει κ ΔΟΥΛΕΙΑ!!! Κ εκτος αυτου πρεπει να εχει κ οφελος απο τους φορους ποθ πληρωνει! Δεν ξερω εσυ τι καπνο φουμαρεις, αλα αν πιστευεις οτι οι φοροι ειναι για να πληρωνουμε τις μιζες του εισαι πολυ πολυ γελασμενος! Οσω για επενδυσεις φεξεμου κ γλυστρησα! Ολα τα πουλαει ΤΖΑΜΠΑ στους γερμανους!Με ποιο δικαιωμα βγαζει το σκατο, Ελληνικα νησια για πουλιμα? ποιος τους το εδωσε? Εισε κ συ χωμενος καλα στην ρεμουλα? Ευτυχως υπαρχουν κατι τυποι σαν κ σενα κ μπορουν κ επιπλεουν οι κουραδες!

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε 2.51, αυτά που γράφεις θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως το ανέκδοτο της χρονιάς. Αφού εσύ γνωρίζεις πως γίνονταν οι διαπραγματεύσεις στην Ε.Ε πες μας και σε μας τους… αδαείς , να μάθουμε.
Και πες μου, πώς να μην υποστηρίξουν αυτοί που μέχρι χθες ζητούσαν την αποπομπή της Ελλάδος από την Ευρωζωνη, τον «Μέγα ηγέτη» - ικέτη, που τους έδωσε γη και ύδωρ; Μη ζητώντας στην ουσία τίποτα απολύτως; Καμιά «αξιοπιστία της χώρας» δεν ανακτήθηκε. Μάλλον οίκτο προκάλεσε σε όλους αυτούς τους τοκογλύφους ο καλός και υπάκουος Αντώνης. Αυτοί λυπών οι κακοί – γερμανοί τοκογλύφοι κέρδισαν από την κρίση του νότου, μόνο για φέτος γύρω στα 60 δις ευρώ. Τα αφαίρεσαν από την τσέπη τη δικιά μου, τη δικιά σου, αυτού που δεν έχει να φάει, αυτού που αυτοκτόνησε, αυτού που έμεινε χωρίς δουλεία και τα έβαλαν στις δικές τους. Και τους χρωστάμε κι από πάνω Επειδή θέλω να γελάσω λίγο παραπάνω, γράψε και κάτι, για το συμβιβασμό με τη siemens και για τα…τεράστια οφέλη που αποκομίσαμε αυτόν. Αυτοί που λες, τρίβουν τα χέρια τους με την…συγκλονιστική παρουσία του… μέγα ηγέτη που… κατατρόπωσε την καγκελάριο Αγγέλα μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Όσο για επιμηκύνσεις, κουρέματα και κουραφέξαλα, αυτές οι καραμέλες ή ασπιρίνες, αν προτιμάς, έχουν λιώσει εδώ και καιρό. Και γι να χουμε καλό ρώτημα, που θα βρει το παλικάρι να τους δώσει όλα αυτά που τους έταξε; Μήπως θα τα μαζέψει από τους φόρους που έβαλε ο Στουρνάρας και που οι περισσότεροι έλληνες αδυνατούν να τους πληρώσουν, ακόμα κι αν πουλήσουν τα σπίτια τους, τα χωράφια τους, τον ίδιο τους τον εαυτό… τις γυναίκες τους τα παιδιά τους κι όλο τους το σόι; Το μόνο που θα καταφέρει τηρώντας το μνημόνιο, είναι να μας οδηγήσει απροετοίμαστους στα τάρταρα. Η λύση είναι μία. Να κοπεί χρήμα (Αυτό έκανε ο Ομπάμα κι έδωσε ανάσα στην Αμερικανική οικονομία.) άσχετα με το όνομα του νομίσματος. Ή η Μέρκελ κόβει ευρώ ή κόβουμε εμείς δραχμές. Δυστυχώς άλλη λύση δεν υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ? ΑΛΛΑ ΚΑΚΩΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΑΛΩΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ. ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΝΕΑ! ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΑ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Η ΑΛΛΑΓΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑ ΛΑΟΥ ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!
Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!!!
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ!
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

@26 Αυγούστου 2012 2:51 π.μ.

Χωρίς πολλές αναλύσεις διότι έχω βαρεθεί πιά.

Όπως είπε και ο προηγούμενος,άντε γαμήσου και εσύ και ο πρωθυπουργός σου.

Ανώνυμος είπε...

Και για πείτε μας εσείς λοιπόν που είστε μέσα στα κυβερνητικά και μη <> αφού ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και λοιποί έχουν καταρρεύσει σε ποσοστά, ποιοί προηγούνται; Θα πάρει ο Καμμένος ποσοστό 23%; Η΄θα μας κυβερνήσουν οι νεοναζί; Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.

Ανώνυμος είπε...

10:00 Κανένα κόμμα από τα σημερινά, δεν πρόκειται να κυβερνήσει τη χώρα,γιατί θα τους σκοτώσουμε όλους.'Οπως έλεγε και ο Λεβέντης:«ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝΕ»!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΙ....ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΧΜΗΣ ΠΑΡΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΝΑΣ, ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗΣ....ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΟΧΙ ΕΥΡΩΤΟΥΡΚΑΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!ΑΊΝΤΕΕΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΟΛΑ!!ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΠΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι εντυπωσιακό ένα θέμα μυστικής- φανερής δημοσκόπησης??? και ένας που εχει πάρει λιγμένα γενόσημα να τραβάνε τόσο τα σχολιά μας.

Δραχμοσυμμορίτης!