Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ




Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΩΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΩΝ

6 σχόλια:

HUNTER είπε...

ΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Χρήστος Δημάρης είπε...

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ Ο ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΣ: Αντώνη εσύ τι δυσκολίες περνάς; Ποτέ σου δεν πέρασες καμία δυσκολία. Όλα έτοιμα τα είχες. Ποτέ σου δεν δούλεψες και δεν ξέρεις πως βγαίνει το ψωμί. Και τα παραμύθια που λες για την πατρίδα να τα σταματήσεις. Πήγες μερικούς μήνες στρατό και τους υπόλοιπους μήνες τους πλήρωσες. Έτσι είναι οι μεγάλοι πατριώτες Αντώνη; Διάβασα ότι ζήτησες και την βοήθεια της Παναγίας. Σε τι πράγμα θέλεις να σε βοηθήσει η Παναγία Αντώνη; Στο να κόψεις τους μισθούς και τις συντάξεις του φτωχού λαού; Ή μήπως θέλεις να σε βοηθήσει στις απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων;

Ανώνυμος είπε...


Αντωνάκη, μιλάς και εσύ για πατριωτισμό !!!
Οι Αμερικανόθρεφτοι (συμμαθητές) τύπου ΤΖΕΦΡΥ και ΑΝΩΝΗ (Κομανέτσι) δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει η λέξη διότι άπλα στην ΜΙΝΕΣΣΟΤΑ δεν διδάσκεται αυτή η έννοια.

Μισέλληνες είστε.

Το απέδειξες άλλωστε με την στρατιωτική σου θητεία.. κύριε Αντώνη. Τύφλα να έχει η Αλίκη Βουγιουκλάκη που υπηρέτησε περισσότερο στο ναυτικό ( με τα γυρίσματα της ταινίας) Δηλαδή.

Πάντως όταν κάνεις δηλώσεις, απλά μιλάς στο γυαλί και στο μικρόφωνο, σίγουρα πάντως δεν δίνεις την εντύπωση ότι απευθύνεσαι σε ανθρώπους.

Ανώνυμος είπε...

Θά ...περατώσει τήν αποστολή του , καί μετά θά τήν κάνει ...δι ελαφρών πηδηματακίων .

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΔΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΝΑ ΞΕΞΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ. ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΩΝ ΗΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τι φυλακες των μνημειων βρε μαλαπερδα??

Αφου τα ξεπουλισατε ολα και σιγα σιγα μας τα φανερωνετε??
αντε χαθητε γελοιοι μας τα φυλατε κιολας