Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Τα τάγματα εφόδου έτοιμα για εξόρμηση


                                  Στολές παραλλαγής,Αλεξίσφαιρα γιλέκα,άρβυλα......

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους!Ομάδες που φυλάνε τους Έλληνες!

Ανώνυμος είπε...

Αν πάω και τους πω ότι είμαι έλληνας κομμουνιστής, θα με φυλάξουν και μένα; Όπως φύλαξαν την κανέλλη ένα πράμα;

Ανώνυμος είπε...

αμα δεν ειμαι ομοιδεατης θα με φυλαξουν?

Ανώνυμος είπε...

Μην αγχώνεσαι εσένα θα σε φυλάξουν οι Πακιστανοί και όλοι οι λαθρομετανάστες!Εμείς έχουμε το πρόβλημα οχι ο κομμουνιστής!Μία προσπάθεια όμως δε βλάπτει!

Ανώνυμος είπε...

Οι λύκοι θα φυλάξουν τα πρόβατα

Ανώνυμος είπε...

Ολα τα βρωμοκομμουνια να πατε στους ομοιδεατες σας στην ρωσια να σας φυλαξουν!!!τι ειπατε???Η ρωσια μετα απο ληθαργο 80 χρονων ξυπνησε και αποκυρηξε τον κομμουνισμο??τωρα ειναι πουτιν και ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ θριαμβεβουσα???Και σεις ρε οργια τι κανετε εδω?Η επιχειρηση εκλεισε?την αντιπροσωπια τι την κρατατε ανοιχτη???οργια ε οργια!!

Ανώνυμος είπε...

οποιος δεν ειναι χρυσαυγιτης ειναι κομμουνιστης ε? πολυ εξελιγμενη σκεψη μπορω να πω. αρμοζει σε μια "αρεια" φυλη. οι ομοιδεατες σας πρωτα σε εσας θα καναν ευθανασια για να μην απλωθει η βλακια.

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι κομμουνιστής αλλά έχει κουράσει αυτή η ηλιθιότητα. Θα μας γυρίσει στον εμφύλιο η Χ.Α. με τα στελέχη της που είναι όλα μέσα στο μπραβιλίκi του κερατά που ξεκίνησαν από σατανιστές το 80, μετά δωδεκαθειστές και τώρα μας λένε για την ορθοδοξία της Ρωσίας του Πούτιν? Ήμαρτον πια με αυτή την καφρίλα και την αμορφωσιά. Μήπως φταίει το ξύρισμα στο κεφάλι ή τα αναβολικά από τα γυμναστήρια? Έλεος!

Ανώνυμος είπε...

καποιοι βαρεθηκαν τοσες δεκαετιες να βλεπουν αναρχοκομμουνιστες να καινε ελληνικες σημαιες στις επετειους του ΒΡΩΜΟΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ της προπαγανδας σας!!!οπως επισης να ακουνε τις ηλιθιες ατακες εε μωρε παιδια ειναι ακομη μην τα κλεισετε μεσα.Και τσουπ την επομενη με την παρεμβαση αναρχοπαλυτων ολοι εξω!!!Συμφωνω απολυτα με τον κυριο που ειπε για τους χρυσαυγιτες σατανιστες και παγανιστες(ειναι διαφορετικο απο το δωδεκαθεο και ας θελουν καποιοι να λενε οτι ειναι ενα και το αυτο!!).Καλα κουμασια ειναι και αυτοι ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ,

ΖΗΤΑΝΕ ΜΗΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ;

Ή ΟΤΑΝ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΟΙΚΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ Χ.Α. ;

Ανώνυμος είπε...

νταξει ειδες τωρα καποιον αλβανο ψευτοαναρχικο να καιει ελληνικη σημαει και το κανες καραμελα, η ας ειναι οτι θελει δεν τους εκπροσωπει ολους. ξερω τζαμπα τα γραφω αυτα γιατι σε βολευει η καραμελα

Ανώνυμος είπε...

Καταρχην να ξεκαθαρησω την θεσημου, δεν ειμαι Χ.Α!!
Ειμε ενας απλος Ελληνας πολιτης κ μαληστα καποιας ηλικθας!
Εχουμε καταντησει ΑΗΔΙΑ.
Μας εχουνε στειλει στον καιαδα τα μασωνακια κ σεις καθωσαστε μπροστα σε μια σκατοκονσολα κ απηλειτε ο ενας τον αλον με
εμφυλιο!!!!! Δηλαδη ρε αντρακλες θα σκοτωσετε την αδερφησας
γιατι ειναι του τσιριζα η της χ.α? Ξυπνατε επιτελους προβατα!!! Αυτοι θα σκασουν στο φαί, εμεις στην πεινα κ θα σκοτωθουμε κιολας για να φανε αυτοΑι ακομα περισωτερα?
Αφηστε τις διχονιες κ κοιταξτε να ενωθουμε κατα του κοινου εχθρου! Ενας πρεπει να ειναι ο σκοπος. Η σωτηρια της Ελλαδοσ!!!
Αφηστε τα μικροκομματικα, ατομικα συμφεροντα στην ακρη κ ενωθειτε!!!!! Η Δυναμης εν τη ενωση!!!!!!!!!!!!! Γιαννης

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα παλικάρια!!!!

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ακόμα Έλληνας που να μην συμπαθεί την Χρυσή Αυγή; Κάνει αυτά που όλοι είχαμε ξεχάσει, μέσα στην τηλεοπτική και πολιτικά ορθή, συμπεριφορά μας. Αυτά τα λίγα παιδιά, είναι στις φωτιές, είναι στην διανομή τροφίμων, είναι και μπροστά στα ΜΑΤ! Είναι λίγοι αλλά κάνουν την δουλειά πάρα μα πάρα πολλών. Και δεν το κάνουν για να βρούν μια δουλειά στο δημόσιο ή σε κανένα άλλο κρατικοδίαιτο σύλλογο. Το κανούν για μια ολόκληρη κοινωνία. Να αισθανθεί περήφανη και αξιοπρεπής. Μήπως και σηκωθεί και πάλι στα πόδια της. Μπράβο στους λίγους αυτούς. Μακάρι όταν γίνετε περισσότεροι να μην αλλάξετε.

Ανώνυμος είπε...

ναι υπαρχουν πολλοι ελληνες που δεν την συμπαθουν γιατι πολυ απλα ειναι ελληνες (ναι νεοναζι και ελληνας δεν γινετε, μονο 1 απο τα 2)

επισης ναι οντως ειναι μπροστα στα ΜΑΤ γιατι πολλοι απο αυτους δουλευουν εκει.

καλο ξημερωμα σε ηλιθιους και μη!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΨΗΜΕΝΟΣ.....
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ!!!
ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝ0Υ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ................

Ανώνυμος είπε...

Το πιο σύντομο ανέκδοτο ενός Χρυσαυγητη

Δεν είμαι Χρυσαυγήτης !!!

-Αίμα τιμη δεν ήμουνα εκει
-Χρυση Αυγη για μια Ελλάδα καραφλή

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ Η ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΡΕΕΕΕΕ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΟΟΟΟ

Ανώνυμος είπε...

Όταν θα δείτε κανένα σφαγμένο Ελληνόπουλο επειδή ακούει Ραπ μουσική τότε θα καταλάβετε τη μαλακία σας όλοι εσείς οι "Έλληναράδες Πατριώτες" που ψηφίζεται Χρυσή Αυγή. Αλλά τότε θα είναι αργά...

Ανώνυμος είπε...

http://www.e-dromos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=9422:%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B5%CF%86%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%B3%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AF%CE%B1%CF%82