Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ



Με το βλέμμα τους να προδίδει τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν εξ αιτίας της ανέχειας και την ανάγκη στήριξης απο το κοινωνικό κράτος προσέρχονται και σήμερα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο οι Ηρακλειώτες δικαιούχοι στο πλαίσιο της διανομής τροφίμων που πραγματοποιείται υπό τον συντονισμό της Περιφέρειας Κρήτης...

Η διανομή συνεχίζεται σήμερα για δεύτερη ημέρα όπου οι δικαιούχοι ειδοποιούνται, προσέρχονται και παραλαμβάνουν μερικές τσάντες με τρόφιμα και οπορωκηπευτικά προσφορά από τοπικές επιχειρήσεις του νομού. Η διαδικασία θα διαρκέσει μέχρι και τις 3 το μεσημέρι.
Σύμφωνα με τα υπάρχοντα στοιχεία το κατώφλι του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Ηράκλειο θα περάσουν συνολικά 850 οικογένειες ενώ σε επίπεδο νησιού - όπως αποκαλύφθηκε χτες - οι άπορες οικογένειες αγγίζουν τις 5.000 αριθμός που πραγματικά προκαλεί προβληματισμό για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί.
Η αντιπεριφερειάρχης σε θέματα κοινωνικής πολιτικής Θεανώ Βρέντζου επεσήμανε ότι οι αιτήσεις που κατατίθενται αυξάνονται καθημερινά με το φαινόμενο να λαμβάνει τεράστιες διαστάσεις.
πηγη