Tο αυθεντικό anti-ntp.net δεν έχει καμία σχέση με το anti-ntp.org

Η σελίδα μας είναι δεξιά Κάντε like
-------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>

Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012

Γιατί γίνεται ο «Ξένιος Δίας» και τι φοβάται η κυβέρνηση Σαμαρά;


Η μεταφορά των λαθρομεταναστών είναι μία μετακύλιση προβλημάτων και δημιουργία ωρολογιακών βομβών στην περιφέρεια της Ελλάδας

Γιατί είναι υπερεπείγουσα η επιχείρηση «Ξένιος Δίας» που ξεκίνησε χθες από την Ελληνική Αστυνομία, προκειμένου να «αποκεντρώσει» έναν αριθμό –προφανώς ....
ελάχιστων- λαθρομεταναστών από την Αθήνα;

Ως υπερεπείγουσα κρίθηκε η απόφαση που πάρθηκε το πρωί της Παρασκευής, προκειμένου να εφαρμοστεί η επιχείρηση «σκούπα» και η μεταφορά λαθρομεταναστών από την Αθήνα σε επαρχιακές πόλεις. Ως υπερεπείγον γεγονός κρίθηκε την ίδια ημέρα (χθες Παρασκευή) και η προκήρυξη του διαγωνισμού για την εύρεση Δημοσίας Χρήσεως Λεωφορείων, που θα πραγματοποιούσαν την μεταφορά των λαθρομεταναστών. Και ήταν τόσο επείγον το γεγονός, ώστε ο διαγωνισμός έληξε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας (3 μ.μ.), ενώ μερικές ώρες αργότερα άρχισαν και οι πρώτες «φορτώσεις» και μετακινήσεις των συλληφθέντων λαθρομεταναστών.

Δεν γνωρίζουμε την «ποιότητα» των συλληφθέντων λαθρομεταναστών. Δεν γνωρίζουμε εάν συνελήφθησαν τυχαία ή μετά από πληροφορίες που υπήρχαν ή εάν συνελήφθησαν λόγω της εγκληματικής τους ή άλλης δραστηριότητας. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως μεταφέρονται στην Ελληνική επαρχία, επιβαρύνοντας τις τοπικές κοινωνίες με επιπλέον προβλήματα.

Όμως, η μεταφορά των λαθρομεταναστών στην Ξάνθη (όπου έκλεισε η Αστυνομική Σχολή για να μετατραπεί σε κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών), είναι ένα θέμα που δεν ενέχει μόνο προβληματισμούς ή οποιαδήποτε απλά ερωτηματικά. Δυστυχώς, η μεταφορά και τοποθέτηση ενός σημαντικού (για την τοπική κοινωνία) αριθμού λαθρομεταναστών (μουσουλμάνων στην πλειονότητα αν όχι στην ολότητά τους), σε μία περιοχή όπου η δράση του τουρκικού προξενείου (κυρίως μέσω του ισλάμ) είναι αξιοσημείωτη, μάλλον δημιουργεί εκρηκτικές συνθήκες, τις οποίες όλοι θα έπρεπε να απεύχονται και όχι να λειτουργούν έτσι ώστε να δημιουργηθεί το χείριστο δυνατό για την Ξάνθη και την Θράκη. Κι αυτό επειδή η γενικότερη «έκρηξη» του ισλάμ (Τυνησία, Λιβύη, Αίγυπτος, Συρία), μέσω μυστικών υπηρεσιών (βλ. CIA, ΜΙΤ κ.α.) είναι γνωστό πως ενέχει σοβαρούς κινδύνους «μεταφοράς» της στην περιοχή των Βαλκανίων και ιδιαίτερα στην Βόρεια Ελλάδα και στην Θράκη.

Βέβαια, κατανοούμε την ένταση που επικρατεί στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη) λόγω του αναμενόμενου κύματος προσφύγων από την Συρία. Όμως, αναρωτιόμαστε, μήπως το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα έπρεπε να δραστηριοποιείται προς την προστασία των πολιτών και όχι προς την μεταφορά «εκρηκτικών υλικών» στην υπόλοιπη Ελλάδα, όπως ακριβώς συμβαίνει με την επιχείρηση «Ξένιος Δίας».
Κατανοούμε πως η κυβέρνηση προσπαθεί να μειώσει τις πιθανότητες μίας πιθανής αναταραχής από τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες μέσα στην Αθήνα. Κατανοούμε πως υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι επεισοδίων από «θερμόαιμους» ισλαμιστές την 15η Αυγούστου (ημέρα που αιτήθηκαν να προσευχηθούν μαζικά οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες στην Αθήνα), όμως δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την λογική «να καεί το σπίτι του γείτονα και όχι το δικό μου». Κι αυτό, επειδή η Θράκη αποτελεί ένα «δωμάτιο» της Ελλάδας. Και ίσως οι κυβερνώντες θα πρέπει να το κατανοήσουν αυτό, όπως και να κατανοήσουν τις ειδικές συνθήκες που υπάρχουν αλλά και τους ειδικότερους κινδύνους που δημιουργούν στην Θράκη, μέσα από την μεταφορά των λαθρομεταναστών στην Ξάνθη.

Επειδή η όλη υπόθεση είναι υπερ-επείγουσα, σας παρουσιάζουμε την ανακοίνωση για την προκήρυξη του διαγωνισμού που αφορούσε ενοικίαση Δ.Χ. λεωφορείων. Όσο την διαβάζετε, αναλογιστείτε τον τύπο της βόμβας που κάποιοι τοποθετούν (λόγω πολιτικής τους ανεπάρκειας) στην χώρα.

Κωνσταντίνος
ΕΛΑΣ-Λεωφορεία για Λαθρομετανάστες

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στην αρχή μου φάνηκε σουρεάλ ο τίτλος "Ξένιος Ζεύς" και το συνέδεσα με το περιστατικό της Πάρου για να κατευναστεί η κοινή γνώμη, τώρα που διάβασα αυτό: "μεταφορά «εκρηκτικών υλικών» στην υπόλοιπη Ελλάδα" μήπως τελικά ο τίτλος είναι ακριβής ως προς το αποτέλεσμα που σχεδιάζουν;