Tο αυθεντικό anti-ntp.net δεν έχει καμία σχέση με το anti-ntp.org

Η σελίδα μας είναι δεξιά Κάντε like
-------------------->>>>>>>>>>>>>>>>>>

Τρίτη, 21 Αυγούστου 2012

Ο υπόκοσμος και τα παρακρατικά βυθοκορήματα δεν ΕΙΝΑΙ Αριστερά


Με αφορμή τη στυγερή δολοφονία στην Πάρο και τις πληροφορίες που διέρρευσε η αστυνομία ξεσηκώθηκε ένα κύμα αφηνιασμένης προπαγάνδας κατασυκοφάντησης των αριστερών ιδεών και πρακτικών.
Διαβάζουμε λυσσώδεις αλαλαγμούς και αναθεματισμούς του τύπου:..-«Ξηλώνεται το πουλόβερ της ακροαριστερής τρομοκρατίας…»

-«Πλησιάζει η ώρα, που θα μάθουμε ποιοί έχωσαν το χρήμα, στα ακροαριστερά σαλταρισμένα ...ανθρωπάκια, για να δολοφονήσουν τον Σωκράτη…»

-«Αυτή είναι η αριστερά! Ληστοσυμμορίτες, περιθωριακοί, αποτυχημένοι και παλιάνθρωποι»…

Σε μια εποχή που η θηριωδία της Νέας Τάξης επελαύνει μακάβρια με εκτελεστικά της όργανα τα δωσίλογα καθεστωτικά κόμματα και τους παρακρατικούς της μηχανισμούς, σε μια εποχή που τα μεγαλύτερα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ σε ολόκληρη την υφήλιο και ιδιαίτερα στην Ελλάδα τα διαπράττουν τα κόμματα-προτεκτοράτα του διεθνούς φασισμού, κάποιοι (άλλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία, άλλοι επειδή είναι αδαείς και αφελείς «χρήσιμοι ηλίθιοι» και άλλοι επειδή είναι μπολιασμένοι ανεξίτηλα με την αντικομουνιστική, ακροδεξιά χολή) δεν χάνουν ευκαιρία να υιοθετήσουν, αμάσητα όλες τις νέες «φόλες» κατασυκοφάντησης της Αριστεράς και του Σοσιαλισμού.

Αυτή η μοχθηρή δολιότητα που ταυτίζει τη νεοταξική «αριστερά» με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ, καθώς και όλες τις συμφορές του καπιταλιστικού κανιβαλισμού με τις αριστερές ιδέες, τείνει να πάρει μορφές επιδημίας, ακριβώς επειδή ο νεοταξικός εφιάλτης μοιραία θα ξεσηκώσει τους λαούς και θα θέσει ΠΑΛΙ στην ημερησία διάταξη τις ιδέες και τις αγωνιστικές πρακτικές της Αριστεράς.

Γι αυτά τα ύπουλα τεχνάσματα των καθεστωτικών ιερατείων και των ιδεολογικών τους διακινητών και μεταπρατών (έμμισθων ή βλαβερά αδαών και ακροδεξιών) έχουμε γράψει πλήθος αναλύσεων.
Παραπέμπουμε στις τελευταίες εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6657

Οι παραπάνω υστερικοί αλαλαγμοί και αναθεματισμοί (γύρω από το δολοφόνο της Πάρου) αποτελούν μια συνιστώσα αυτής της δόλιας καθεστωτικής προπαγάνδας εναντίον της Αριστεράς.

Με βάση ένα αποτρόπαιο έγκλημα και με τη δόλια και χυδαία μέθοδο της ασύστολης πολιτικής κερδοσκοπίας (αυτή της «ελεύθερης αγοράς») ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ το έγκλημα με την αριστερά και την «ακροαριστερά»…

Η απάτη αυτής της χυδαίας απλούστευσης, η οποία κερδοσκοπεί πάνω στην ΑΓΝΟΙΑ και την ανυπαρξία πολιτικού εγκεφάλου, είναι πολλαπλή:

α). Αποδέχεται τυφλά και πειθήνια τις εκδοχές που δίνει η αστυνομία: Ένας μηχανισμός παραπληροφόρησης, ψεύδους, παραπλάνησης, κατασκευών ποικίλων και σκηνοθεσίας αχαλίνωτων πολιτικών παιχνιδιών…

Πρέπει να έχεις απωλέσει παντελώς την ιστορική σου μνήμη και πολιτική σκέψη, πρέπει να έχεις χάσει κάθε ικανότητα για σκέψη για να παίρνεις στα σοβαρά και να καταπίνεις αμάσητα όλα όσα σου σερβίρουν οι κρατικές διωκτικές αρχές, οι μυστικές υπηρεσίες και οι μηχανισμοί του καθεστώτος: Μηχανισμοί πλήρως υποταγμένοι στην εξουσία της Νέας Τάξης…

β). Το να ταυτίζεις την ΑΡΙΣΤΕΡΑ και το ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ με τη νεοταξική «αριστερά» και το χειρότερο με τον υπόκοσμο και τα μίσθαρνα όργανα του καθεστώτος (με τις «ακροαριστερές» προβιές), ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙΣ συνειδητό ΕΓΚΛΗΜΑ εναντίον των ΙΔΕΩΝ και της ιστορικής ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ των αριστερών και σοσιαλιστικών κινημάτων.

Μία τέτοια ταύτιση, ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΑ, ισοπεδώνει τη ΘΕΩΡΙΑ και την ΠΡΑΞΗ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και τη συκοφαντεί ψευδώς και χυδαία.

Η σοσιαλιστική Θεωρία και Πράξη είναι η αυτή που, συστηματικά και σταθερά, γκρέμισε τους μύθους της τρομοκρατίας, που στάθηκε αδιάλλακτος ΕΧΘΡΟΣ κάθε συνωμοτικής τρομοκρατικής πρακτικής και αποκάλυψε τούτο: Ότι στις μέρες μας η τρομοκρατία είναι κατασκευασμένη και σκηνοθετημένη από τα κράτη και τις διεθνείς μυστικές υπηρεσίες.

Τα αριστερά κινήματα ΟΥΔΕΠΟΤΕ χρησιμοποίησαν μεθόδους και πρακτικές υπόκοσμου…

Μόνο εντελώς ανιστόρητοι και πολιτικά αναλφάβητοι ή κακοήθεις αντικομουνιστές μπορεί να ταυτίζουν την Αριστερά με την τρομοκρατία και τον υπόκοσμο…

γ). Η πιο ύπουλη μορφή αυτής της ΑΠΑΤΗΣ (της δόλιας ταύτισης της αριστεράς με την τρομοκρατία και τις δολοφονίες) είναι τούτη: ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΕΙ και ΑΘΩΩΝΕΙ τους κατασκευαστές, οργανωτές και σκηνοθέτες της τρομοκρατίας και των δολοφονιών. Δηλαδή το κράτος, τους «νταβάδες» και τις πλανητικές μυστικές υπηρεσίες (Νέα Τάξη).

Όταν λέμε ότι «Ξηλώνεται το πουλόβερ της ακροαριστερής τρομοκρατίας…», δεν συκοφαντούμε, απλώς, την Αριστερά, αλλά συγκαλύπτομε και αθωώνουμε τους χορηγούς, οργανωτές και σκηνοθέτες της τρομοκρατίας: Τις μυστικές υπηρεσίες και το παρακράτος των «νταβάδων» (ξένων και εγχώριων).

Δεν υπάρχει καμία «ακροαριστερή» η «αριστερή» τρομοκρατία. Υπάρχει η τρομοκρατία του κράτους, του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών, με ποικίλα χρώματα, ανάλογα με την πολιτική περίοδο και συγκυρία.

Όλες οι τρομοκρατικές ομάδες είναι κατασκευάσματα των μυστικών υπηρεσιών, με πολύχρωμες σφραγίδες και ετικέτες (οι «αριστερές» σήμερα είναι πιο χρήσιμες), με στρατολογήσεις πολλών «αναλώσιμων υλικών» (χρήσιμοι ηλίθιοι), αλλά η υπογραφή είναι μία: CIA, Μοσάντ κ.λπ…

Οι μυστικές υπηρεσίες και το παρακράτος των «νταβάδων» είναι που δολοφονούν χρησιμοποιώντας, συχνά, ανθρώπους του υποκόσμου και άλλα κατακάθια της κοινωνικής και πολιτικής ζωής…

Όποιος πάει να φορτώσει στην Αριστερά τέτοιες πρακτικές των μυστικών υπηρεσιών και του υποκόσμου δεν συκοφαντεί μόνο ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ την Αριστερά, αλλά γίνεται και γρανάζι της Νέας Τάξης, η οποία τα δικά της εγκλήματα τα φορτώνει, δολίως, στα αριστερά κινήματα για τους λόγους που έχουμε αναλύσει κατά κόρον…

Φυσικά υπάρχουν τα συνειδητά «βαποράκια» που κυκλοφορούν αυτές τις γελοίες και δόλιες ταυτίσεις, υπάρχουν, όμως και πολλοί που πιάνονται στο δόκανο και αναπαράγουν αυτές τις απλουστευτικές «μπαμπεσιές»., λόγω άγνοιας ή αντικομουνιστικού φανατισμού και σιχασιάς για τη νεοταξική «αριστερά»: Οι «χρήσιμοι ηλίθιοι»…
πηγη

Αν και δεν ανήκουμε σε αυτή την πραγματική αριστερά που λέει ο Θύμιος,και καταλαβαίνουμε πολύ καλά τι εννοεί,οφείλουμε να πούμε οτι στην ανάλυση του για την τρομοκρατία εχει δίκιο

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι, εντάξει, αλλά και αυτοί που όποιος δεν είναι αριστερός τον ονομάζουν φασίστα; Αυτοί έχουν πάρει εργολαβία την προοδευτικότητα (με το λάιφ στάιλ τους, τους τραγουδιστές τους κλπ), ενώ οι υπόλοιποι είμαστε οι συντηρητικοί, τα πρόβατα κ.ο.κ.

Έπρεπε να τους υποστούμε και στα πανεπιστήμια με τους μεγαλοκαθηγητάδες κατά τα άλλα ελεύθερα πνεύματα.

Τώρα τους πονάει το τσουβάλιασμα.

Ανώνυμος είπε...

Οι ακροαριστεροι και οι ακροδεξιοι είναι το ίδιο φασίστες

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΡΕΣΑΛΤΟ 3:46 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά εγώ είμαι αριστερός αλλά δεν ψηφίζω αριστερό κόμμα,γιατί τα αριστερά κόμματα που γνωρίζω,με εξαίρεση το Ε.ΠΑ.Μ.,είναι μια λάθος αριστερά.Η Αριστερά είναι ο νεωτερισμός,δεν είναι η πρόοδος,μπορείς να σαι συντηρητικός και να θέλεις την πρόοδο.
Οι περισσότεροι αριστεροί δεν είναι διεθνιστές με την έννοια να καταργηθούν τα σύνορα και ο στρατός σε όλο τον κόσμο(αυτά είναι ουτοπικά σενάρια),να νομιμοποιηθούν όλοι οι μετανάστες και να ξεχάσουμε πως είμαστε Έλληνες.Πολλοί που ψηφίζουν αριστερά κόμματα το κάνουν επειδή δεν θέλουν να ψηφίσουν δεξιά,τα οποία έχουν μέσα τους άλλα κακώς κείμενα(το Λά.ος π.χ. έλεγε 5 σωστά πράγματα και 5 τελείως λάθος και ακραία,δεν γινόταν να το δεχτεί κάποιος εύκολα..Ενώ η ΝΔ είχε φθαρεί και θεωρούταν ένα με το Πασοκ.

Αριστερά δεν είναι ούτε ο Ζαχαριάδης ούτε η Παπαρήγα,ο Κουβέλης και ο Τσίπρας.Αριστερά είναι ο νεωτερισμός,το καινούργιο.

Ανώνυμος είπε...

Μα τι κρετίνοι που είμαστε, πώς μας διέφυγε το οφθαλμοφανές ότι είναι βαμμένος φασίστας από τα γεννοφάσκια το άτομο; Κι όσο για το "Τα αριστερά κινήματα ΟΥΔΕΠΟΤΕ χρησιμοποίησαν μεθόδους και πρακτικές υπόκοσμου…" μπράβο στον συντάκτη για τον στρουθυκαμηλισμό του, προφανώς δεν ζει ούτε στην Ελλάδα, ούτε στο σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

"Ο υπόκοσμος και τα παρακρατικά βυθοκορήματα δεν ΕΙΝΑΙ Αριστερά"... ναι, καλα!
Ημουν στο Συνταγμα και τους εζησα για τα καλα...Τραβα πεστα αλλου φιλαρακο!!!

Ανώνυμος είπε...

Το 1984-85 λέγαμε
""εντάξει, δεν είναι όλοι οι πασοκτσίδες κλέφτες. αλλά ΟΛΟΙ οι κλέφτες τύχαινε να είναι πασοκτσίδες"" αναφερόμενοι σε όλα εκείνα τα σκάνδαλα που σκάγανε το ένα μετά το αλλο.
Τώρα άνετα μπορούμε να πούμε. ""εντάξει, δεν είναι όλοι οι αριστεροί τρομοκράτες,κουκουλοφόροι, ή χρήσιμοι ηλίθιοι, αλλά ΟΛΟΙ οι τρομοκράτες,κουκουλοφόροι, και οιχρήσιμοι ηλίθιοι είναι αριστεροί"" . Νομίζω ότι δεν χωρά πλέον καμμιά αμφιβολία.