Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Φώτογραφίες απο την σελίδα των Αλβανών


Κατά την έρευνα βρήκαμε 3 φωτογραφίες που δείχνουν 4 νεαρούς Aλβανούς στο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής να προβάλουν κασκόλ με την λέξη Αλβανία.
Η κοπέλα και ο νεαρός Αλβανός φίλος της, διατηρούν σελίδες στο facebook. Στην σελίδα του ο νεαρός έχει αναρτήσει φωτογραφίες με πολλά χρήματα, μοτοσυκλέτες, όπλα, σφαίρες κ.α.





Δείτε και τις υπόλοιπες...


alva3alva5alva6alva8alva8alva10alva14alva17
leftalefta2
spirospero.gr

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποσο καθυστερημενοι που ανεβαζουν τετοιες φωτογραφιες στο facebook

Ανώνυμος είπε...

Super gaga! LOL

Ανώνυμος είπε...

Θέλει η π0υτάνα να κρυφτεί και η χαρά δε την αφήνει χαχα

Ανώνυμος είπε...

Α ρε αλβαναριο...κανατε πουτανες τις μανες κ τις αδερφες σας κ βγαλατε λεφτα..ερχεται η ωρα σας,νομιζετε οτι ειστε μαγκες επειδη σ ενα βιντεο καιτε ενα πανι...θα τρεχετε πανικοβλητοι οπως καποτε,ρωτηστε καναν παππου σας,τ οπλο στο κωλο γιατι ερχεται ο Ελληνας,λεγανε...ΖΩΑ!!!!!!!!!!!!

Αλβανός είπε...

Δυστυχώς τετοιοι άνθρωποι μας δυσφιμίζουν πάλι.Απαγορεύεται να κάψεις σημάια άλλης χώρας.Φταίει η προπαγάνδα από τα ΜΜΕ της Αλβανίας αλλά και το μίσος που βγάζουν προς εμάς ΜΜΕ και site Ελλάδας.Πρέπει να διωξουμε τα εξτρεμιστικά στοιχεία και από τις 2 κοινωνίες.Πάντως οι πλειοψηφία των αλβανών αγαπάει την Ελλάδα.-

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΤΑΙ.ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.ΑΡΕ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΝΑ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ,ΛΑΔΩΣΑΤΕ ΤΟ ΑΝΤΕΡΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
http://www.youtube.com/watch?v=2WCc7jIrevo