Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΑΓΡΙΟ ΧΩΣΙΜΟ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΣΕ Α.ΣΑΜΑΡΑ: ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ...


Δε ντρέπεσαι ρε Θεομπαίχτη, να ζεις αγκαλιά με το ψέμα; Δεν ιδρώνει το αυτί σου ρε ....
πολιτικέ απατεώνα, να θεωρείς ηλίθιους τους Έλληνες; Δε ντρέπεσαι ρε ανάξιε, να παρασιτείς στην εξουσία, στην οποία...
σκαρφάλωσες με το ψέμα και την απάτη; Ποια είναι η διαφορά σου ρε σκουπίδι της πολιτικής, από τον ολετήρα ΓΑΠ; Από ποιον πήρες το δικαίωμα ρε πολιτικέ αλήτη, να καταδικάζεις έναν ολόκληρο λαό στην εξαθλίωση και στην αβεβαιότητα; Αν η κλεψιά, η απάτη, η πλαστογραφία, η δολιότητα, η αρπαγή της ξένης περιουσίας, η παραβίαση του Συντάγματος είναι ποινικά αδικήματα, εσύ ρετάλι της πολιτικής πρέπει να σαπίσεις στις φυλακές.. Έλληνες όπου τον βρείτε, όπου τον πετύχετε τον τον Ολυμπιονίκη της κωλοτούμπας, μην τον αφήσετε σε χλωρό κλαρί... Πλακώστε τον με αυγά, με γιαούρτια, με μπουγέλα... Πάρτε τον με τις πέτρες για να καταλάβει το κτήνος ότι εδώ είναι Ελλάδα, δεν είναι παίξε γέλασε...
 harryklynn.blogspot.gr




4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

΄Εμπαινε Χάρυ μη μασάς και λιγα του σούρεις του πολιτικά ανίκανου όπως και του συμμαθητή του ΓΑΠ

Ανώνυμος είπε...

απο οσα ειπες το "ρεταλι της πολιτικης" ειναι το πιο πετυχημενο ομως γιατι δεν μας βαζει σε σκεψεις το γεγονος οτι ο μητσοτακης τον ντεμπουταρισε στη πολιτικη? ενας μητσοτακης μονο ομοιους του θα προωθουσε διοτι ως γνωστον τα σκατα κ οι ενεργεις αναγνωριζονται. αρα λοιπον που ηταν ο λαος στις εκλογες χαρυ? γιατι δεν απειχε σε ποσοστο 90% στις εκλογες? γιατι δε βγηκε στο δρομο οταν καταλαβε οτι παιχτηκε νοθεια με τη συνενοχη του συριζα του πασοκ κ του κκε? που ειναι τωρα ο λαος χαρυ? ο πλουτος ειναι πολυς για μια τοσο μικρη χωρα κ εχουν σχεδιο. οταν θα δουν οτι τους ξεφευγει θα ριξουν ολους τους ξενους που μαζεψανε εδω (αυτος ηταν ο σκοπος) κ θα γινει συρραξη θα ερθουν κ ξενοι νταβατζηδες κ χαιρετα την την Αλεξανδρεια χαρυ. οι κοκοτες πολιτικοι που μαζευτηκαν εδω περα εκτελουν αποστολη. στη Θρακη καιγεται το πελεκουδι κ στην αθηνα το καθηκι ο προεδρος της πακιστανικης κοινοτητας που εχει κατηγορηθει για ανθρωπινο εμποριο κ ειναι ζανπλουτος μιλαει για ανθρωπινα δικαιωματα. οι τουρκοι αλωνιζουν στο αιγαιο ο περες κ ο κλιντον μοιρασαν τα πετρελαια το τουρισμο τις βασεις στην ελλαδα οι γερμανοι τα φωτοβολταικα και τις ειδ οικ ζωνες κ μεις? αυτο περιμενουν να τους δειξουμε οτι εδω ειναι ελλαδα για να κανουν την επεμβαση τους. εγω τραγουδω το θουριο του Ρηγα μαζι σου αλλα ειμαστε πολυ λιγοι χαρυ οι περισσοτεροι κοιταζουν λογαριασμους κ σκεφτονται να πεσουν απο το μπαλκονι ή να το αφησουν για αυριο, ή οι γιοι μου καλη ωρα κοιταζουν το μπουστο της Μελετη κ τις καμπυλες της ΚαΪλη. σκατα χαρυ δε ξερρω δε βλεπω φως κ αυτο που βλεπουμε εμεις σα μεγαλλυτεροι με την εμπειρια της ζωης , οι νεοτεροι δεν το βλεπουν. αρνουνται να νευριασουν αυτο μου κανει εντυπωση. τι εχω μεγαλωσει? βουδες?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο Aντωνάκης Σαμαράς, υπό το άγχος να γίνει και αυτός Πρωθυπουργός ξέχασε τα πάντα.

Ο Σαμαράς "εγινε" πρωθυπουργός, η οικονομία διελύθη και οι Έλληνες αυτοκτονούν.

O Σαμαράς ο "Μαλακοπίτουρας" έφτασε στην πρωθυπουργία που διακαώς ορεγόταν και τώρα ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑΖΕΤΑΙ… σε μια πρωτοφανή επιχείρηση εναντίον όσων τον στήριξαν για να εκλεγεί αρχηγός της ΝΔ αλλά και πρωθυπουργός…

ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ:
Aυτεγκλωβισμένος ο κ. Σαμαράς, από τα πρώτα νεανικά του χρόνια, στο στεγανό μικροσύμπαν της κομματικής μονοτροπίας και αμβλυωπίας (ολόιδια όπως και οι δυο πριν από αυτόν πρωθυπουργοί) εμφανίζει τυπικά συμπτώματα αδυναμίας επαφής με την πραγματικότητα.
Για λίγο ακόμα ο κ. Σαμαράς θα παζαρεύει περικοπές, «κουρέματα», απολύσεις, νομίζοντας ότι πρωθυπουργεύει...


Ο Σαμαράς ενεργώντας σαν υπηρεσιακός πρόεδρος της ΝΔ, κάνει κοντόφθαλμες επιλογές, αφαιρώντας το δικαίωμα μας στο όνειρο, για μία διαφορετική παράταξη, για μία διαφορετική Ελλάδα.
Θα “ξυπνήσουν” επιτέλους οι δεξιοί να τιμωρήσουν αυτούς, που τους ξεφτιλίζουν εδώ και τριάντα χρόνια;;;