Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΡΑ !!!


γράφει ο Βασίλης Πανδής
(Κέρκυρα, 18/8/12)


Σε περιστάσεις σαν τις σημερινές, είναι ορατή από το μεγαλύτερο μέρος των Ελλήνων (πλην των ψηφοφόρων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, κ.λπ. αλλά και της ψευδεπίγραφης διεθνιστικής αριστεράς), η...
ανάγκη για μια πατριωτική κυβέρνηση με ξεκάθαρο όραμα.
Μια πατριωτική κυβέρνηση της οποίας ο στόχος και η αποστοή θα είναι η διάσωση της χώρας από τα νύχια των διεθνών τοκογλύφων και επιβουλευτών της Εθνικής μας υπόστασης.
Μιας πατριωτικής κυβέρνησης υπό έναν Εθνικό Κυβερνήτη σαν τον Μέγιστο Ιωάννη Καποδίστρια.
Η ανιδιοτέλεια, το πολιτικό ήθος και τα πατριωτικά φρονήματα του Καποδίστρια δεν είχαν αποδειχθεί στα λόγια, αλλά αντιθέτως, έμπρακτα και με πάμπολλες ενέργειες.
Το όνομά του είναι γραμμένο με χρυσά γράμματα στις καρδιές των Ελλήνων αλλά και των υπόλοιπων Ευρωπαίων. Μην ξεχνάτε πως αυτός ήταν που συνέγραψε το Σύνταγμα της Ομόσπονδης Ελβετίας (και μέχρι και σήμερα οι Ελβετοί τιμούν την μνήμη του), αλλά ήταν και ένας από τους πρώτους οραματιστές μιας Ενωμένης και Αλληλέγγυας Ευρώπης.
Στο παρελθόν, υλοποιώντας το σχέδιο πλήρους διαστρέβλωσης της Ιστορίας, οι τεκτονικές στοές έχουν συμπεριλάβει στους καταλόγους των επιφανών μελών τους και τον Ι.Καποδίστρια.
Αυτός ο ισχυρισμός των πειθήνιων οργάνων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αφενός προσδίδει κύρος στο πρώτους, αλλά αφετέρου δεν μπορεί να ευσταθεί αφού πρώτον ο  Καποδίστριας ήταν πιστός Χριστιανός Ορθόδοξος (και μάλιστα έχει αναφερθεί πως στα νιάτα του, η Παναγιά η Πλατυτέρα τον έσωσε από βέβαιο θάνατο όταν το άλογο που ίππευε αφηνίασε) και την μασονία επίσημα δυο φορές και ανεπίσημα εκατοντάδες, η Εκκλησία την έχει χαρακτηρίσει ως Αντίχριστο Αίρεση.
Κατά δεύτερον, ο Καποδίστριας ήταν φανατικός πολέμιος των μυστικών οργανώσεων τέτοιου τύπου!
Απόδειξη η επιστολή του Κυβερνήτη προς τις τότε δημόσιες υπηρεσίες, με την οποία εξηγεί πως οι σκοποί του βδελύγματος της μασονίας είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι με την Εθνική Συνείδηση, η οποία πρέπει φυσικά να διακατέχει τους δημοσίους λειτουργούς. Ως εκ τούτου ο Καποδίστριας απαγόρευσε στους δημ. υπαλλήλους του να είναι μασόνοι ! (Διαβάστε την επιστολή εδώ)
Εμείς λοιπόν, φέρουμε την ευθύνη !
Εμείς πρέπει να κάνουμε τη διαφορά !
Εμείς πρέπει να βαδίσουμε στα χνάρια του Μαρτυτικού πρώτου Κυβερνήτη, του Ιωάννη Καποδίστρια !
πηγη

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εσυ καλα τα λες κ Βασιλη αλλα ποιος να σε ακουσει? ειμαστε ολοι λοβοτομημενοι. 68 χρονια προδοτες ψηφιζουμε κ μαθαμε στη προδοσια γιατι ειναι ευκολο να λες " δεν φταιω εγω που τον πιστεψα αλλα αυτος που με προδωσε" εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας για να κανουμε την υπερβαση. ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΜΩΣ, ΕΔΩ ΕΧΧΟΥΜΕ ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΕΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ , ΓΙΑΥΤΟ ...ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 74 !!

Ανώνυμος είπε...

To θέμα πάντα ήταν ότι δεν απελευθερωθήκαμε ποτέ.
Ακόμα και αν βρισκόταν ένας άνθρωπος σαν τον Καποδίστρια, θα εξακολουθούσαμε να μην έχουμε εθνικά κυρίαρχη πολιτική σκηνή, γιατί είμαστε από πάντα τα δουλάκια των Άγγλων και των λοιπών "μεγάλων" της "Ευρώπης".
Επίσης θα έπρεπε κάποια στιγμή επιτέλους, το κράτος να χωριστεί από την εκκλησία, γιατί εννοείται και αυτή είναι παράγοντας πολιτικής οπισθοδρόμησης και διαφθοράς!

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΟΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΛΥΣΣΩΔΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ . ΔΕΝ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΩ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΩΣ ΕΔΩ ... ΟΝΤΟΣ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΠΑΝΩ !!!!

Ανώνυμος είπε...

και γιατι στο ΤΕΛΟΣ ρε καλοπαιδα τα αφεντικα μας ηταν ΑΓΓΛΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΟΡΤΟΓΓΑΛΟΙ ε καλοπαιδα;
και σημερα ποιοι ειναι ;

HUNTER είπε...

δυστυχως η εκκλησία σημερα δεν στέκεται πλεον στο υψος των
περιστασεων που θαπρεπε,δεν περνει καμμια θεση στη σφαγη των χριστιανων στη συρια,δεν περνει καμμια θεση στην εξαθλιωση του ελληνικου λαου.οποιος και αν κυβερνησε μεχρι τωρα την ελλαδα ,παντα τα ιδια αφεντικα ειναι απο πισω ,μονο εδω αλλαζουνε οι τοποτηρητες των συμφεροντων τους.
θα ηταν ευχης εργο μια κυβερνηση πατριωτικη που μονος της στοχος θα ηταν τα συμφεροντα της ελλαδας αλλα το βλεπετε δυνατον;οταν μετα απο τοσα και τοσα δεινα που εχουν φερει στον τοπο οσοι κυβερνησαν τα τελευταια χρονια ,υπαρχουν ακομη ελληνες που τους ψηφιζουν ακομη.
δυστυχως κυβερνητη σαν τον καποδιστρια δεν βλεπω στον οριζοντα αλλα ακομη και αν υπαρξει καποια στιγμη δυσκολο να καταφερει κατι αν ο λαος δεν τον στηριξει ενωμενος.
ημαστε λοιπον αξιοι της μοιρας μας;
ισως οχι ακομα.