Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Τον έτσουξε....


Επίθεση Καρχιμάκη κατά Πεπόνη

Ολομέτωπη επίθεση προς τον οικονομικό εισαγγελέα κ. Γρηγόρη Πεπόνη εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, κ. Μιχάλης Καρχιμάκης.
Με ανάρτηση που ανέβασε στο λογαριασμό του σε κοινωνικό δίκτυο κατηγορεί τον κ. Πεπόνη ότι ανοίγει υποθέσεις, χωρίς ποτέ να έχει ολοκληρώσει κάποια…



«Μπορεί ο οικονομικός εισαγγελέας κ. Πεπόνης να απαντήσει αν από τότε που διορίστηκε να ασκεί καθήκοντα του έχει ολοκληρώσει έστω και μια υπόθεση από αυτές που άνοιξε»;

Αναρωτιέται ο κ. Πεπόνης και δίνει την απάντηση ο ίδιος: «Απάντηση; Απολύτως καμία. Δουλεύει κανονικά την κοινωνία και το μόνο που τον απασχολεί, και αυτό είναι απολύτως ορατό από την στάση του, είναι να διοχετεύει διαρροές, στα μέσα ενημέρωσης, περί παρεμβάσεων που δεν τελειώνουν ποτέ, και που ο κόσμος που ακούει για τις παρεμβάσεις αυτές, όταν περάσει κάποιος χρόνος δεν έχει την δυνατότητα να γνωρίζει εάν ολοκληρώθηκαν.

Ο κ. Πεπόνης αναδεικνύεται στον καλλίτερο επικοινωνιολόγο του εαυτού του δουλεύοντας την κοινωνία με την αναποτελεσματικότητα και την επιλεκτικότητά του».

Εμείς, θέλοντας να μην είμαστε παραδόπιστοι, πιστεύουμε τα όσα ο κ. Καρχιμάκης δηλώνει. Όμως, επειδή θέλουμε πάντα να προτάσσουμε την λογική, θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον κ. Καρχιμάκη σχετικά με τα όσα ο ίδιος καταγγέλει κατά του κ. Πεπόνη:

- Γιατί κύριε Καρχιμάκη δεν κάνατε κάτι για τις ημιτελείς ενέργειες του κ. Πεπόνη, όσο είσασταν υπουργός; Γνωρίζουμε πως είχατε απόλυτη πρόσβαση σε κάθε είδους πληροφορία και ως εκ τούτου γνωρίζατε πολύ καλά το τι συνέβαινε. Γιατί δεν πείσατε τον τότε πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου, με τον οποίο είχατε αγαστές σχέσεις, ώστε να επιληφθεί του πολύ σοβαρού θέματος, σχετικά με δικαστικό λειτουργό ο οποίος δεν “λειτουργούσε” όπως θα έπρεπε; Μήπως η “καταγγελία” σας κύριε Καρχιμάκη, έχει να κάνει με το γεγονός πως ο κ. Πεπόνης πιέζει αφόρητα τον κ. Γ. Παπανδρέου; Και, μήπως, κ. Καρχιμάκη το παρελθόν “έργο” του κ. Πεπόνη συναντούσε πολιτικά κωλύμματα ιδιαίτερα από το κόμμα σας;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ή μήπως (λέω μήπως) φοβάται μην....ολοκληρώσει αυτήν την υπόθεση ; Αν είναι τόσο ανίκανος ο Πεπόνης γιατί δεν τον αφήνει να "φάει τα μούτρα του" ακόμα μια φορά ; Μάλλον θα έχουμε μερικές εκπλήξεις αν δεν κωλώσει ο Πεπόνης (ἠ δεν τον βγάλουν από την μέση) !

Ανώνυμος είπε...

Ηρεμισε, για αυτο θελατε να τον αντικαταστησετε,βλεπε παπαιωανου.Η ωρα για πολους απο εσας ερχετε.

Ανώνυμος είπε...

Καρχιμάκη, δεν είσαι και το καλύτερο παιδί!!! πολλές παρανομίες έχεις κάνει εσύ και το κόμμα σου, μην πολυφωνάζεις, γιατί εσύ ξέρεις να φωνάζεις μόνο όταν είσαι έξω απο το χορό. Για σκέψου την προσωποπαγή θέση που δημιούργησες για πάρτη σου, τόση ξεφτίλα πιά!!! είχς ανάγκη απο μια θέση δημόσιου υπάλληλου;βγάλε λοιπόν το σκασμό και τράβα σπιτάκι σου.