Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

TROKTIKO-2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟ NO.1 BLOG ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - 2 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ


ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ,ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ,ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.
ΣΗΜΕΡΑ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ,ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ,ΑΠΟ...
ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ TROKTIKO ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΙΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.


Ένας απο τους φόβους μας,τότε που το Troktiko ήταν ακόμη στον αέρα και στην απόλυτη ακμή του,ήταν μήπως τυχόν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και γίνει καμιά στραβή με τον Σωκράτη και τον φάνε λάχανο,εξαιτίας της στοχοποιήσης του απο συγκεκριμένα sites και blogs και απο πολύ συγκεκριμένους δημοσιοκαφρους που τον είχαν συνέχεια στη μπούκα,μόνο και μόνο επειδή δεν μπορούσαν να φτάσουν το μέγεθος και το μεγαλείο του Troktiko.
Αυτά και άλλα πολλά,λέγαμε διάφοροι bloggers μεταξύ μας,το διάστημα πριν απο την εν ψυχρώ εκτέλεση του Σωκράτη,απο τους πληρωμένους δολοφόνους της αυτοαποκαλούμενης οργάνωσης Σεχτας Επαναστατών.


Ποια Σέχτα;-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΧΤΑ.
Επιχειρηματίες ή νονοί ή το ίδιο το παρακράτος,φτιάχνουν μια “τρομοκρατική οργάνωση” η οποία ουσιαστικά είναι το εκτελεστικό τους όργανο,το οποίο  αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες τους,πάντα με την ανάλογη αμοιβη.
Ουσιαστικά είναι οι πληρωμένοι δολοφόνοι,που με την μπουργκα μιας “τρομοκρατικής ομάδας αντιεξουσιαστών”,εκτελούν πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου,κάνοντας μια αριστοτεχνικά μαφιόζικη δολοφονία,που παραπέμπει σε επαγγελματίες του είδους...αν κρίνει κάνεις απο τον αριθμό και τα σημεία των χτυπημάτων πάνω στο σόμα του Σωκράτη,όπως επίσης και απο το κάψιμο των τυχών αποδεικτικών στοιχείων μιας και έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο με το οποίο πήγαν κάτω απο το σπίτι του,στην Ηλιούπολη.
Τα παραπάνω δεν τα βγάζουμε απο το μυαλό μας.
Το ίδιο το Troktiko,λίγο πριν βάλει το οριστικό του λουκέτο,αναφέρει ξεκάθαρα μέσα απο κείμενο του,πως η “Η "ΣΕΧΤΑ" ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ” αναφέροντας μεταξύ άλλων
“Έχουμε βαρεθεί από το πρωί να ακούμε από τα Μ.Μ.Ε ότι περιμένουν να δουν τι θα γράφουν στην προκηρύξει τους η ΣΕΧΤΑ
Τι ακριβώς περιμένει η αστυνομία να τους λέει η προκηρύξει δεν έχουμε καταλάβει , το πόσο ελεεινή και θρασύδειλη ήταν όταν πυροβολούσαν τον ΣΩΚΡΑΤΗ 2-3 άτομα πισώπλατα , η να μας εξηγούν γιατί όταν του είχαν ρίξει είδη πισώπλατα της 13 σφαίρες και ήταν αιμόφυρτος και νεκρός για να το σιγουρέψουν το θέμα πήγαν από πάνω του και του έριξαν άλλες 3 σφαίρες στο κεφάλι , τι ακριβώς περιμένετε να σας πουν , οι δείλη και τιποτένιοι τύποι , το πώς έτρεξαν να κρυφτούν μέσα...
στην νύχτα και να κάψουν ότι στοιχειό υπήρχε από το αμάξι που είχαν κλέψει , η να μας αραδιάσουν τις διάφορες ηθικοπλαστικές μαλακιες τους , περί το πώς θα σώσουν τον κόσμο .”



Ο Σωκράτης για τον Μάκη,στην Εκπομπαρα των 20 λεπτών στο Θέμα 98,9,μαζί με τον Μ.Κακλαμανο.
“Δεν πρόκειται να σταματήσει ρε Μάνο. Πρόκειται για μίσος .Θέλετε να πω κατι που δεν το λέω για πλάκα;Ο άνθρωπος πια με μισεί. Φαίνεται απο την ψυχή του απο αυτά που γραφει.
Μόνο εάν είμαι νεκρός θα σταματήσει. Δηλαδή αν είμαι νεκρός,τότε θα σταματήσει να ασχολείται μαζί μου.






Σας παραθέτουμε απόσπασμα απο επιστολή βόμβα του Σωκράτη στο Troktiko που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο του 2009...
“Υ.Γ: Πριν 11 μήνες πήρες ένα πιστόλι να πας στο γραφείο στο «Πρώτο Θέμα» για να σκοτώσεις τον Θέμο όπως είπες σε μένα και στον δικηγόρο σου Γ.Αγιοστρατίτη. Είχες μαζί σου το όπλο. Προσπάθησα να σε σταματήσω και έβαλα κόσμο να πάρει να ενημερώσει τον Θέμο να μην πάει στο γραφείο.(Ούτε ο ίδιος το ξέρει ότι το έκανα και εσένα πάλι στο…απέκρυψα). Ο Θέμος πράγματι δεν ήταν στο γραφείο. Μην επιχειρήσεις να κάνεις το ίδιο με μένα. Άδικος κόπος. Δεν με νοιάζει. Τζάμπα ….μάρτυρα θα με κάνεις.”
Ολοκληρη η επιστολη υπαρχει πλεον εδω http://prezatv.blogspot.gr/2011/07/blog-post_9801.html



Κι'ομως το Troktiko ειχε βγάλει τη δικιά του προκήρυξη...πριν απο αυτή τη Σεχτας.
Κυριακή, 6 Ιουνίου 2010
Δεν είμαστε σε κανένα κόμμα ενταγμένοι γιατί πολύ απλά θεωρούμε ότι όλο αυτό το βρώμικο πολιτικό σύστημα έφαγε χρήματα σε βάρος των γονιών μας(και των νέων) που δούλεψαν μια ζωή για να βγούνε στην σύνταξη.
Ξέρουμε ότι με το ίδιο σύστημα εμείς ΔΕΝ θα βγούμε στην σύνταξη γιατί πολύ απλά δεν θα υπάρχουν ταμεία...


Δεν θέλουμε να έχουμε καμία σχέση με φασιστοειδή της άκρας δεξιάς και της άκρας αριστεράς. Το ξεκαθαρίζουμε αυτό έτσι ώστε να μην παρεξηγούμαστε.


Πραγματικά το υπάρχον πολιτικό σύστημα εξουσίας δεν μπορεί να μας εκπροσωπήσει γιατί αν ήμασταν με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κόμμα τότε θα έπρεπε να αποδεχθούμε ότι είμαστε σκλάβοι της διαπλοκής και των ΜΜΕ. Τα έχουμε πει αυτά ,η Ν.Δ. βούλιαξε την χώρα με την βοήθεια εργολάβων, επιχειρηματιών και εκδοτών και το ΠΑΣΟΚ έφαγε χρήματα από μίζες , εξοπλισμούς και έργα (όπως βέβαια και η Ν.Δ.). Το ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσε να μας εκπροσωπήσει επειδή έχουν μάθει να κρύβονται πίσω από τον κοινωνικό πόνο για να πάρουν ψήφους και έχουν στο κόμμα τους τον πιο πλούσιο πρώην αρχηγός του και βουλευτή , τον Αλέκο Αλαβάνο. Εκμεταλλεύονται τις τρομοκρατικές επιθέσεις για να φωνάξουν ότι το σύστημα καταρρέει ενώ αυτό γινόταν και θα γίνεται πάντα όσο δεν υπάρχουν αρχές και αξίες. Όσο η κοινωνική αδικία αυξάνεται τόσο θα είναι και περισσότεροι οι διαμαρτυρόμενοι.
Το ΚΚΕ αποτελεί μια από τις καλύτερες επιχειρήσεις με την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ που τυπώνει τις εφημερίδες των μεγάλων κεφαλαίων που κατηγορεί και βέβαια κανείς δεν ξέρει τα οικονομικά του γιατί πολύ απλά δεν ελέγχεται. Το ΛΑΟΣ δεν μας κάνει γιατί είναι δεξιά και πάει προς το ...άκρα με τις απόψεις του ενώ δεν είναι και κόμμα που μπορεί κάποιος να το πάρει στο σοβαρά ενώ οι Οικολόγοι Πράσινοι εξαφανίζονται σε όλα τα μεγάλα θέματα και εμφανίζονται μόνο όταν υπάρχει θέμα για να υποστηρίξουν τις φιλοσκοπιανές τους θέσεις. Ξεχάσαμε κανέναν; Εννοείται ότι δεν θέλουμε να έχουμε σχέση με κόμματα τύπου "ΧΡΥΣΉΣ ΑΥΓΗΣ" και "ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΙΑ" γιατί είναι άλλη η ιδεολογία μας.


Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ τις απόψεις όλων. Και γιαυτό δεν απαντάμε σε κάθε υβριστικό δημοσίευμα των ακροδεξιών ή των ακροαριστερών όπου οι μεν μας βάζουν ταμπέλες των δε (έχει πολύ πλάκα αυτό).


Είμαστε τα παιδιά της διπλανής πόρτας που αν τους χτυπήσεις θα σου δώσουν και μια ζάχαρη και ...φοράμε ζώνη ασφαλείας στα αυτοκίνητα όχι για να μην μας κόψουν κλήση και πληρώσουμε αλλά για να μην σκοτώσουμε και σκοτωθούμε. Προσέξτε γιατί και αυτό κρύβει μέσα του μια ολόκληρη θεωρία και ιδεολογία.


Δεν έχουμε καμία σχέση με τους μπάτσους ή τους δικαστικούς και δεν μας ξέρουν. Δεν θέλουμε να μάθουμε κανέναν τους γιατί διαφωνούμε με την επιλεκτική μεταχείριση που έχει από αυτούς τους δύο θεσμούς, ο Έλληνας πολίτης.


Να μένει εκτός φυλακής ένας που χρωστάει εκατομμύρια στο δημόσιο και να είναι μέσα ένας αθώος που έχει ράστα μαλλιά. Ούτε μια ημέρα δεν θα δεχόμασταν να έμενε μέσα αυτό το παλικάρι. Μόνο σε καθεστώς χούντας θα τον κρατούσαν πάνω από 24 ώρες στην φυλακή τον Μάριο Ζέρβα.


Σεβόμαστε το τεκμήριο αθωότητας κάθε κατηγορούμενου όμως δεν ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ανθρώπους που δεν θέλουν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους. Γιατί να το κάνουμε εμείς; Είναι δυνατόν να κατηγορείσαι για δολοφονία(αφαίρεση ανθρώπινης ζωής)και να μην απολογείσαι;
Εδώ απολογήθηκε ο γίγαντας των επαναστατών, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και όσοι ξέρουν την εκκλησιαστική ιστορία ξέρουν πως αδικήθηκε και απολογήθηκε ο Άγιος Νεκτάριος.
Οι 6 που προφυλακίστηκαν δεν ξέρουμε σε ποιο βαθμό και αν εμπλέκονται όλοι. Όμως είναι σίγουρο ότι κάποια στοιχεία που βρέθηκαν είναι αρκετά για να φανεί ότι διεπράχθησαν αδικήματα. Δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια και να κάνουμε πως δεν βλέπουμε. Προσέξτε όμως ότι εδώ παίζουμε με τις λέξεις. Θα μπορούσε να είναι οι ίδιοι και να μην υπάρχει η δυνατότητα να δεθεί η υπόθεση! Η ουσία των πράξεων τους αλλάζει(όποιοι και αν είναι και όχι για τους συγκεκριμένους);


Εμείς παίρνουμε την περίπτωση να ήταν απλοί βομβιστές. Δεν γίνεται να μην το καταδικάσουμε γιατί πολύ απλά από βόμβα ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ο 15χρονος Αφγανός κάτι που σημαίνει ότι αν δεν το έκαναν αυτοί(δεν αποδείχθηκε ακόμα κάτι τέτοιο) και οι άλλοι που το έκαναν χρησιμοποίησαν την ίδια μέθοδο. Άρα δεν στηρίζουμε τους βομβιστές ανάλογα με τα θύματα. Είμαστε κατά τέτοιων πράξεων και ενεργειών.


Δεν είμαστε ρουφιάνοι και χαφιέδες για να βγάλουμε στην φόρα τα πρόσωπα που μας βρίζουν από διάφορα κομματικά και συνδικαλιστικά blogs όταν αυτοί είναι μικροί, νεαροί που απλά έτσι πιστεύουν. Όμως με τα μεγάλα κεφάλια δεν μένουμε ήσυχοι. Θα κάνουμε επιθέσεις σε όποιον μας χτυπάει άδικα και από πίσω του κρύβεται δόλος.


Χτυπάμε το σύστημα, τους πολιτικούς τους δημοσιογράφους, τα ΜΜΕ και παίρνουμε μέρος - χωρίς κανείς να μας προσκαλεί - σε μεγάλους καβγάδες (π.χ. Μπόμπολας-Θέμα, ελεγκτές στο θέμα Κουρή, Ψωμιάδης-πολίτες, Ραπτόπουλος- οφειλές ΙΚΑ) και στηρίζουμε όποιον την ΔΕΔΟΜΕΝΗ στιγμή έχει δίκιο.


Κανένας επιχειρηματίας, εκδότης, σύστημα δεν έπεσε μέσα από βόμβες και τρομοκρατικές επιθέσεις αλλά μόνο μέσα από αποκαλύψεις και έκνομες πράξεις.


Τι φοβίζει περισσότερο τον κάθε Ψυχάρη, Μπόμπολα ή Κουρή; Να του βάλεις μια βόμβα ή να αποκαλύπτεις καθημερινά τα σκάνδαλα τους και την διαπλοκή. Πιστέψτε μας το δεύτερο. Άρα ποια είναι πιο αποτελεσματική μορφή αντίδρασης; Σαφώς και η δεύτερη αφού το ίδιο ισχύει και για τους πολιτικούς.


Είδατε που φθάσαμε σε μια μορφή αντίδρασης που φοβίζει το σύστημα και δεν την θέλουν; Μέσα από blogs ή έντυπα που είναι ανεξάρτητα τα φοβούνται και θέλουν να τα φιμώσουν.


Δεν είμαστε μηδενιστές και δεν θα πούμε ότι όλοι οι επιχειρηματίες ή εφοπλιστές είναι το ίδιο και το αυτό. Υπάρχουν και άνθρωποι που ευεργετούν κόσμο. Όταν το διαπιστώνουμε είναι σαφές ότι θα στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες.


Κάνουμε κριτική σε δημόσια πρόσωπα ή επιχειρήσεις και κάνουμε πολλά λάθη. Είμαστε εδώ για να μας διορθώνετε με τις παρατηρήσεις σας. Είμαστε επιθετικοί σαν...αγρίμια αν μας ενοχλήσεις(ε, τα σχόλια και η κριτική δεν αποτελούν λόγο να επιτεθεί ο άλλος χυδαία) και δεν αντέχουμε αν μας πιάσεις στο φιλότιμο. Εκεί λυγίζουμε και κάνουμε πίσω. Είναι το αδύνατο μας σημείο. Καλώς ή κακώς.


Κάνουμε ότι μπορούμε για ένα αξιόπιστο σύστημα παιδείας , υγείας , τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Επειδή όμως δεν αποφασίζουμε και δεν νομοθετούμε απλά κρίνουμε και αποκαλύπτουμε με τις όποιες συνέπειες.


Είμαστε νόμιμοι και όχι παράνομοι και το γεγονός ότι είμαστε ανώνυμοι είναι επειδή δεν γουστάρουμε να βγούμε μπροστά. Δεν ζητήσαμε ποτέ διαφήμιση ούτε ανταλλαγές αν και το να βγαίναμε μπροστά μας συμφέρει για εμπορικούς και διαφημιστικούς λόγους.


Το 90% των ανθρώπων του troktikou δεν είναι δημοσιογράφοι και οι υπόλοιποι είναι οι περισσότεροι φοιτητές ή εργαζόμενοι όπως όλος ο κόσμος. Και ίσως το καταλάβετε γιαυτό και μπαίνετε μέσα. Δεν έχουμε διορθωτές και γιαυτό τα λάθη (από την βιασύνη) φαίνονται πολλά αλλά είναι και το πλήθος των αναρτήσεων που γίνονται. Κάποια στιγμή ρετάρουμε. Αυτό όμως πάλι είναι καλό. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ! Μπορέσαμε εμείς άρα μπορείτε και εσείς. Η επιτυχία δεν είναι προνόμιο των λίγων όπως νομίζουν κάποιοι αλαζόνες δημοσιογράφοι - παρουσιαστές. Μόνο οι star παρουσιάζονται αλάνθαστοι και έχουν επιτελεία πίσω τους και όταν κάνουν το λάθος τα ρίχνουν στους συνεργάτες. Εμείς εδώ αποδείξαμε τι σημαίνει ομαδικότητα και συνεργασία.


Πως όμως έχουμε τόσο καλή πληροφόρηση αφού δεν έχουμε σχέση (ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ) με υπουργεία και χαφιέδες του συστήματος. Ε, όπως δεν πουλάμε φίλους έτσι και δεν μας πουλάνε. Και βέβαια ο κόσμος, όλοι εσείς που μας ενημερώνετε στο λεπτό με ένα στόχο. Να την σπάσουμε όλοι μαζί στο σύστημα των ΜΜΕ που διαφεντεύει την Ελλάδα. Το ξέρουμε ότι χαίρεστε όταν μας στέλνετε μια είδηση γιατί δεν θέλετε να την δείτε αλλού και επιθυμείτε να είναι η δική σας αυτή που θα ανέβει.


Λάθη κάνουμε αλλά όταν το καταλάβουμε τα αποσύρουμε αμέσως και αυτό μας κάνει πιο αξιόπιστους.


Το κυριότερο είναι πως είμαστε ΣΑΤΙΡΙΚΟ blog και κάνουμε πλάκα, χαβαλέ. Χωρίς χιούμορ δεν βγαίνει η ημέρα με τίποτα. Γελάστε λίγο και θα αισθανθείτε καλύτερα. Ακόμα και με τις κοτσάνες. Πάρτε καλοριφέρ όπως οι "Ράδιο Αρβύλα" και ζεσταθείτε. Αλλά τουλάχιστον γελάστε...


Ποτέ μας δεν κρύψαμε ότι πιστεύουμε κάπου και το καταλαβαίνετε. Προσπαθούμε να τα καταφέρουμε αλλά θέλει πολύ δουλειά και είμαστε στο μηδέν. Όμως είναι προσωπικό μας θέμα το οποίο απλά μοιραζόμαστε για να μην νομίζετε ότι σας κοροϊδεύουμε. Το να λέει κάποιος ότι είναι ορθόδοξος χριστιανός είναι πλέον ομολογία πίστεως αλλά και μαγκιά. Ο κόσμος ...ντρέπεται να κάνει τον σταυρό του για να μην τον δούνε και τον σχολιάσουν!
Καμία σύνδεση δεν έχει η θρησκεία με τα κόμματα.


Σε τελική ανάλυση άλλο τι θέλουμε και άλλο το τι καταφέρνουμε. Είπαμε ότι προσπαθούμε αλλά δεν τα καταφέρνουμε.


Είναι λεπτό θέμα η θρησκεία και ο σεβασμός της και γιαυτό μερικές φορές φωνάζουμε όταν βάζουμε τα σκάνδαλα σε έναν κουβά. Μην πάτε μακριά. Ο Ιούδας ήταν στους αποστόλους και πρόδωσε τον Χριστό άρα αυτό μπορεί να γίνει με οποιονδήποτε Ιερέα ή άνθρωπο. Καταδικαστέο χωρίς συζήτηση και κατακριτέο. Αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε και άλλα τέτοια βάρη πάνω μας.


Σας ευχαριστούμε και να είστε καλά.
http://troktiko.blogspot.gr/2010/06/troktikou_06.html



Στο κενό οι "έρευνες"...
2 χρόνια έχουν περάσει απο την εκτέλεση του Σωκράτη Γκιόλια...και εντελώς τυχαία,οι έρευνες τόσο για το ποιοι είναι οι πραγματικοί δολοφόνοι,όσο και για το ποιοι είναι απο πίσω τους,βρίσκονται στο απόλυτο σκοτάδι.
Ποτέ κάνεις μας δεν έμαθε...
-Τι έδειξαν οι υπολογιστές του Σωκράτη Γκιολια που ειχαν παρθεί απο το σπίτι του και απο τον Θέμα 98,9 και πήγαν προς εξέταση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
-Εάν έγινε ποτέ άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και των λοιπών επικοινωνιών του Σωκράτη (e-mail κτλ)  και τις έδειξαν τα στοιχεία
-Εάν έγινε ποτέ έρευνα στις κάμερες των καταστημάτων απο τους γύρω δρόμους του σπιτιού του Σωκράτη,ώστε να υπάρξει κάποια άκρη με την υπόθεση.


Και κάτι ακόμη. Την προηγούμενη εβδομάδα ο Κώστας Βαξεβανης στη συνέντευξη που είχε δώσει στο Χωνί ανέφερε μεταξύ άλλων για την παρα-ΕΥΠ...
“Είναι μια παραΕΥΠ,η λειτουργιά της οποίας ξεκινά απο το 2004.
Το 2004 δημιουργήθηκε,ανδρώθηκε επι Ολυμπιακών Αγώνων,όταν είχε θεσμικό ρόλο παρακολούθησης και αυτή τη λειτουργία της παρακολούθησης την χρησιμοποίησε αργότερα για ιδιοτελή σκοπό. Δηλαδή έκανε παρακολούθηση μια ομάδα τεχνικών, ο Σ.Κ ο Κ.Α ,έχουμε τα ονόματα τους,οι οποίοι παρακολουθούσαν και στη συνεχεία όλα αυτά τα στοιχειά  παρακολούθησης τα διοχέτευαν σε επιχειρηματίες κτλ και έτσι πούλαγαν πληροφορίες.
Έτσι δημιούργησαν έναν κύκλο σχέσεων με πολιτικά πρόσωπα και επιχειρηματίες.


Το ερώτημα μας ως blog είναι ξεκάθαρο και βασικό.
Οι υπόδικοι της παρα-ΕΥΠ ανάμεσα στις παράνομες υποκλοπές που είχαν κάνει...,μήπως παρακολουθούσαν και τον Σωκράτη Γκιολια και εάν ναι...σε ποιον ή ποιους επιχειρηματίες πούλησαν τα στοιχεία,εάν βέβαια έγινε κάτι τέτοιο...



Οι κλώνοι προικοθήρες ...
Εάν κάποιος κάνει πλέον αναζήτηση στο Google,γράφοντας την λέξη Troktiko,ανάμεσα στα πρώτα αποτελέσματα,θα βρει ενα κάρο κλώνους του Troktiko οι οποίοι απο την πρώτη στιγμή έτρεξαν για να κατοχυρώσουν τα διάφορα ονόματα και να πάρουν μερίδιο απο την επισκεψιμοτητα του Troktiko του Σωκρατη,αποκλειστικά και μόνο για να το κονομήσουν,μέσα απο τα διάφορα διαφημιστικά πακέτα.
Χαρακτηριστικά  παραδείγματα το tro-ma-ktiko,το troktiko.eu, troktiko-blog κ.α
Η μακράν όμως πιο εμετική προσπάθεια εμπορικής καπήλευσης του Troktiko ήταν αυτή που έκανε το Tro-ma-ktiko το οποίο ουσιαστικά  ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ το αναγνωστικό κοινό,καθώς παρουσιάστηκε ως η συνέχεια του Troktiko.blogspot.com .Μάλιστα όλες οι πρώτες του αναρτήσεις που τώρα έχουν κατεβεί,ήταν όλο “μπράβο και συγχαρητήρια” που η προσπάθεια της ομάδας του Troktiko συνεχίζεται μέσα απο νέα διεύθυνση κάτι το οποίο σε καμιά περίπτωση δεν ισχύει.
Εντύπωση παράλληλα προκαλεί και το γεγονός,πως το Domain Tromaktiko.gr ειχε κατοχυρωθεί απο ιδιώτη...3 μήνες πριν απο την δολοφονία του Σωκράτη...και έπειτα ενσωματώθηκε στο blog-απατη Tromaktiko.


2 χρόνια μετά...
Τα παιδιά του Troktiko είναι καλά,στέκονται ξανά στα πόδια τους και αυτό προς το παρόν αρκεί.
Την Πέμπτη που μας πέρασε,φίλοι και συγγενείς του Σωκράτη,τίμησαν την μνήμη του στον Ι.Ν Αγιων Ανάργυρων στην Ηλιούπολη. Απόντες όπως ήταν φυσικό...τα δήθεν μεγάλα κεφάλια των media,στα οποια δούλεψε ο Σωκράτης.
Όπως και να έχει η δολοφονία του Γκιολια βόλεψε τους πάντες. Και αυτούς που έβαλαν να τον εκτελέσουν...και εκείνους που πλέον μπορούν να κοιμούνται ήρεμοι,μιας και το μεγαθήριο που λέγονταν Troktiko έχει πλέον σιγήσει.
Η ζωή όμως είναι ρόδα και γυριζει.
ΠΡΕΖΑ TV

4 σχόλια:

takisban είπε...

Θέλω το troktiko ξανά σε λειτουργία.

Θέλω να δώσει βήμα σε όλους, όσους αποκρύπτουν τα ΜΜΕ.

Έχει την δύναμη... Να τους τινάξει στον αέρα!

Τον Σωκράτη τον φάγανε... Το "παιδί" του όμως περιμένει!

Αφήστε τον "υιό" του να τους μακελέψει!

Ανώνυμος είπε...

Εξηγήστε σε έναν ανυποψίαστο, με 2 κουβέντες γιατί έφαγαν τον δημοσιογράφο?

Ευχαριστώ πολύ.

Ανώνυμος είπε...

τα πληρωμενα πιστολια την βρισκουν απο αλλα πληρωμενα πιστολια. Απλα ο ενας ειχε πληκτρολογιο και οι αλλοι αληθινα με σφαιρες.

pantelis είπε...

το καλυτερο site που βγηκε ποτε.τροκτικο