Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

TEMENAΔΕΣ ΤΟΥ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΦΕΝΤΗ ΜΠΙΛ


ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΒΑΝΤΕΣ ΤΗΣ PAX AMERICANA ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΦΟΙΤΗΤΗ ΤΗΣ...
 Ο Μπιλ Κλίντον έφτασε  στην Αθήνα το Σάββατο το βράδυ στις 20:30.  Ο πρώην κτήτορας του περιώνυμου και επίζηλου σπέρματος που έγινε αναψυκτικό στα σαγόνια της πιο διάσημης κοκότας του οβάλ γραφείου,Μόνικας Λεβίνσκι, κατέλυσε σε πολυτελή σουίτα...
του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία η οποία είχε προπληρωθεί εδώ και αρκετές ημέρες. Από ποιον είναι το ζήτημα. Από εμάς τους δουλοπάροικους ή από τα τσιράκια της CIA.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια στους εσωτερικούς χώρους του ιστορικού ξενοδοχείο μας πληροφορούν μέσα της διαπλοκής αλλά και γύρω από την Πλατεία Συντάγματος. Γιγαντόσωμοι πίθηκοι που είναι οι άνδρες της ασφαλείας του κερατούκλη Μπιλ του σαξοφονίστα και έλληνες μπάτσοι που ψηνονται απλήρωτοι στον καύσωνα της γαμούπολης, έχουν δημιουργήσει έναν ασφυκτικό κλοιό μέχρι τις 16:00 το απόγευμα που δίνεται ως επίσημη ώρα αναχώρησης. Για να πάει στο καλό ο μέγας χασάπης των εθνών και να πάει σε κάποια άλλη μπανανία.

Λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου ο Μπιλ ΚΛίντον ανέβηκε στο roof garden του ξενοδοχείου και απόλαυσε το δείπνο του_ελληνική σαλάτα, συναγρίδα και λευκό κρασί_με μικρή συντροφιά φίλων και συνεργατών του. Πληροφορίες λένε ότι ο τζαμπατζής ουδέποτε μέχρι αυτή την ώρα έχει βγάλει από την σέπη του ένα σέντ για να πληρώσει τον λογαριασμό.

Το πρωί της Κυριακής πήρε το πρωϊνό στο δωμάτιό του(για καμια βίζιτα δεν παίρνουμε όρκο) και στις 12:00 έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά, τον ηγέτη των δουλοπάροικων της σπάνιας ανάδελφης φυλής.

Αμέσως μετά θα μιλήσει σε έλληνες και ελληνοαμερικανούς επιχειρηματίες στο Royal Room που διοργανώνει η Hellenic Initiative. Επικεφαλής της όλης προσπάθειας-πρωτοβουλίας με στόχο να συγκεντρωθούν περί τα 100 εκατ. δολλάρια για την διόρθωση του επιχειρηματικού κλίματος στην Ελλάδα φέρεται ο κ. Αντριου Λιμπέρης.

Από νωρίς βρίσκονταν επίσης στη Μεγάλη Βρετανία οι επιχειρηματίες κ. Χάρης Δαυίδ, ο κ. Β. Καρακουλάκης, ο κ. Τζον Λογοθέτης, η κ. Μαρέεβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και αλλοι, όπως μας πληροφορεί το έγκυρο και αξιόπιστο σε κάτι τέτοια Βήμα. Μανούλες στο Βήμα του Λαμπρακιστάν βλέπουμε για ότι αφορά την ενημέρωση για τον ΜΠΙΛ. Τυχαίο;
πηγη
Κλίντον ο σφαγέας των Βαλκανίων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ήρθε εδώ ο σαξοφωνίστας φονιάς Κλίντον?

Γιατί μυρίστηκε πετρέλαιο! Είναι μεγαλομέτοχος Της πετρελαικής Nobel Energy.

Να τα λέμε και αυτά.

Ανώνυμος είπε...

επιλεκτα μελη της λεσχης!!τους ενωνουν πολλα!!!εχουμε δικες μας εμεις τι να πισει η μονικα μπροστα τους!!!!