Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Aγανακτισμένοι στο Super Paradise!!!


Σάββατο 30/6,ώρα 18:15,φωτογραφία από το ''super paradise''.Εκατοντάδες ''αγανακτισμένοι'' νεαροί Έλληνες έχουν ''περικυκλώσει'' το μπαρ του γνωστού beach-club στη Μύκονο.

Πάνω κάτω την ίδια εποχή πέρυσι,περικύκλωναν κάθε απόγευμα τη Βουλή και την πλατεία Συντάγματος.



Φέτος έκαναν το ''καθήκον'' τους όμως.Με την αποχή τους και την αδιαφορία τους, νομιμοποίησαν αυτούς που κατέστρεψαν τη χώρα.Κι εγκατέστησαν πάλι μία σούπερ-Μνημονιακή Κυβέρνηση,στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αυτό ήταν το μεγάλο κόλπο των δυνάμεων της διαπλοκής και του μνημονίου.

Γνωρίζοντας ότι έτσι κι αλλιώς είχαν τη ψήφο των φοβισμένων και πορωμένων ηλικιωμένων,οδήγησαν τη χώρα σε (δεύτερες) εκλογές μέσα στο κατακαλόκαιρο,σε μία εποχή που η ''αγανακτισμένη νεολαία'' μας, δε θέλησε να θυσιάσει κι άλλο καλοκαίρι , κάνοντας ''αντίσταση'' στην κυβέρνηση του μνημονίου.

Summer means fun και το week-end means beach-bar και νησιά!!!

Μόνο που,μάγκες εκεί στο super-paradise,μία υπενθύμιση,για την κατάσταση της χώρα μας:

Ο Παράδεισος δεν είναι πια εδώ..!!

bill pelekanos-mykonos

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι φοβηθηκαν αυτοι οι νεοι "αγανακτισμενοι"; Οτι θα χασουν το καλοκαιρακι τους αν αφιερωνανε ΜΙΑ ΜΟΝΟ ημερα για να ψηφησουν;; Στην τελικη εχουν ΟΛΟ το καλοκαιρι μπροστα τους! Δε βλεπουν οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ;; Γι'αυτο φτασαμε ως εδω! Τωρα που δε θα'χουνε πια λεφτα για διακοπες και αμαξακι θα δουνε ποσο ωραια θα'ναι! Α, ναι. Και να μην ξεχασω. Απο 1/1/2013 αυξανονται τα εισητηρια των συγκοινωνιων και τα τιμιλογια του ηλεκτρικου ρευματος! Θελω να δω τους "αγανακτισμενους" (για να μην παρεξηγηθω, συγκεκριμενα, αυτους που χτυπησανε τις παραλιες και τις καφετεριες αντι να πανε να ψηφισουνε εκεινη την ημερα), ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ θα βγαινουν απο'δω και περα; Απο'δω και περα θα μεινουν αποκλεισμενοι στα σπιτια τους λογω ελλειψης χρηματων! Δε θα υπαρχουν λεφτα ουτε για εναν καφε!

Ανώνυμος είπε...

Αυτή θα είναι η περήφανη γενιά των εσώκλειστων. Θα βλέπουν όλη μέρα τις γκόμενες στα χαζοκάναλα και θα αυνανίζονται!

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα απο αυτά που λέτε δε πρόκειται να συμβεί. Αφού η Ευρώπη πλέον μας συμμερίζεται.. Έτσι δεν είπαν τα κανάλια ;

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ