Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Τα νέα ανάκτορα του τέως στην «Ελληνική Ριβιέρα» και οι offshore εταιρείες


Το νέο της...παλάτι ετοιμάζεται να χτίσει η τέως βασιλική οικογένεια στην περιοχή του Κρανιδίου, στην «Ελληνική Ριβιέρα», σε μια τοποθεσία-φιλέτο με θέα τη θάλασσα και κοντά στα αγαπημένα «στέκια» του Κωνσταντίνου...
.

Έχει ήδη δαπανήσει 8 εκατομμύρια ευρώ αγοράζοντας μια έκταση 207 στρεμμάτων μέσω offshore εταιρειών και έχει σκοπό να χτίσει 8 κατοικίες, πέντε κύριες και τρεις βοηθητικές για να μπορεί άνετα να φιλοξενεί τους ...υψηλούς καλεσμένους του, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Το κάθε στρέμμα σύμφωνα με τους μεσίτες της περιοχής κοστίζει 30 εως 40 χιλιάδες ευρώ και η ολοκλήρωση των αγορών έγινε το 2008.

Η τέως βασιλική οικογένεια δικαιολογεί την αγορά των οικοπέδων μέσω παράκτιων εταιριών με την αιτιολογία ότι ο νόμος του 1994 τους απαγόρευε να αγοράζουν γη ως Έλληνες πολίτες και η επιλογή των offshore ήταν η μόνη λύση.

Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η οικοδομική δραστηριότητα παρά το γεγονός στην πολεοδομία της περιοχής έχουν εκδοθεί 8 οικοδομικές άδειες.

Το μοναδικό «ακίνητο» που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αχανή έκταση είναι μια παλιά αποθήκη η οποία αναμένεται να χρησιμοποιηθεί απο τους εργολάβους που θα αναλάβουν να κατασκευάσουν τις βασιλικές κατοικίες.
πηγη

Να πούμε οτι δεν αναγνωρίζουμε κανένα φυτευτό βασιλιά απόγονο βαυαρών.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΤΕΩΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΞΑΓΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΤΕΥΤΟΣ, ΜΟΝΟ ΑΤΥΧΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ. ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΕΣ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΧΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ! ΤΟ ΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ, ΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Η ΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΗΤΣΟΣ, ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο τέως βασιλιάς είναι "άγιος" άνθρωπος και "άγγελος", εάν συγκριθεί με πάρα πολλούς σημερινούς διεφθαρμένους Έλληνες πολιτικούς, που υποκρίνονται απατηλά ότι είναι δήθεν δημοκράτες και ότι ενδιαφέρονται δήθεν για το καλό του λαού.
Στη δήθεν δημοκρατία που υπάρχει σήμερα, γίνονται φοβερά εγκλήματα εναντίον του λαού, από δήθεν δημοκράτες και δήθεν έντιμους πολιτικούς.

Ανώνυμος είπε...

Φίλτατε, ούτε εγώ τραβάω κανά ζόρι, με τον βασιλιά... Για μένα, άλλωστε δεν πιστεύω ότι κινδυνεύουμε από κανέναν Βασιλιά ή Βασίλισσα... Καλά, τα δημοσιεύματα των Μεγαλοεκδοτών, αλλά αντί να ψάχνουν τον βασιλιά και τις εταιρείες του, τις οφ σορ, ας ψάξουν την Βο(υ)λή των 300(Φεντεραλιστών), αν έχουν οφσόρ, ή μόνο ο Άκης, ο Βουλγαράκης, ο Ζαχαρέας και ο Βερνίκος ήτανε;;; Η δημοκρατία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, γιατί αυτοί κοιτάνε ότι ανήκει σε εμάς, να το βουλιάξουν και μετά ξεπουλόντας το, να πάρουν τις μίζες και να κάνουνε τα πλυντήρια του εξωτερικού χαρούμενα και εμάς ιθαγενείς τους... άλλοι θα γίνουμε οι σερβιτόροι τους και άλλες οι καμαριέρες τους... Η διαφωνία μου φίλτατε, με σένα είναι ότι στην Δευτέρα Παρουσία, θα βρεθεί ο Σωτήρας, γιατί όλοι κοιτάνε πώς να βάλουν το χέρι στο μέλι, που είναι η ζωά μου και η ζωή σου και κατά πλειοψηφία όλοι οι συνέλληνες θα μπαίναμε στον πειρασμό... Νίκος ο Κανένας...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΖΑΝΕ ΜΕ ΒΑΘΙΑ ΠΙΣΤΗ Κ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ
ΤΙΜΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!