Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

O KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΙΝΗΣ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΣΕΑ


Τον ορισμό του Κωνσταντίνου Γκίνη στη θέση του παραιτηθέντα αρχηγού ΓΕΣ  Κωνσταντίνου Ζιαζιά αποφάσισε το ΚΥΣΕΑ, το οποίο συνεδρίασε το πρωί της Τετάρτης...

Κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου, ο υπουργός Αμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος διέψευσε τα περί επαναφοράς αποστράτων.
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΓΕΣ, ο κ. Ζιαζιάς υπέβαλε την παραίτησή του, «για λογους που άπτονται της ηθικής και της αξιοπρέπειας, τόσο της δικής του, όσο και του Στρατεύματος».



Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, o κ. Ζιαζιάς υπέβαλε την παραίτησή του, αντιδρώντας στις υποδείξεις που του έγιναν από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου για το ποιες θα πρέπει να είναι οι επιλογές του για τους ανώτατους αξιωματικούς εν όψει των κρίσεων στο στράτευμα.


Η ανακοίνωση του ΓΕΣ αναφέρει: «Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012 και ώρα 02:00, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, σεβόμενος το προσωπικό που είχε την τιμή να διοικήσει επί εννιάμηνο, υπέβαλε την παραίτησή του, για λόγους που άπτονται της ηθικής και της αξιοπρέπειας, τόσο της δικής του όσο και του Στρατεύματος».
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικός αξιωματικός και πανέξυπνος τον είχα υπολοχαγό το 1989

Ανώνυμος είπε...

καλώ κομματόσκυλο ήτανε. Ανέλαβε πραξικοπηματικά ένα απόγευμα πετώντας εκτός αρκετούς αρχαιότερούς του. Όταν λοιπών ανέλαβε με αυτό τον τρόπω εκεί δεν είχε ευθιξία να μην αναλάβει?

Ανώνυμος είπε...

-Αλλος ...άλλος γιά τήν ουρά γιά εξέταση ούρων στό ΝΙΜΙΤΣ. άλλος!!!! Γέμισε ο τόπος ανωτάτους χοντροκοιλαράδες Ανωτάτους λέω.... καμαρώστε!!! εάν βρεθείτε καιρός πού είναι, σέ θέρετρο Αξκών εκείνες τίς τιτανοτεράστιες πινακίδες πού οριοθετούν τούς χώρους αναψυχής τους!!!! ΑΝΩΤΑΤΟΙ!!!! κάτι κουρασμένα άκαπνα γεροντάκια!!! (πότε καί πού πολεμείσατε τελευταία αλήθεια ρέ;;;;;) πού έχουν τήν απαίτηση νά τούς υπηρετούν(εξυπηρέτηση τήν βάφτισαν οι γελοίοι) οι γλείφτες φαντάροι μέ τίς ρουφιανοφλείφτρες φτυνοπουτανίτσες μανούλες τους..οι υπόλοιποι όλοι εμείς... στά σκουπίδια....καί ο πάσχων καί εξ αιτίας τους Ελληνικός Λαός ή θά προσκηνάει παπάδες,ή θά γλείφει τίς πληγές τού λαζάρου,ή θά ταϊζει άχρηστους κηφήνες ...έως πότε;;;;;;;;;